Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta se dešava sa signalom Radija Sarajevo? Konstantno se u njega miješa signal Radija ASK Ilidža. Mislio sam da je problem prijem u mojem autu, ali isto se desilo juče u prijateljevom autu. Ide neka fina sekvenca džeza i odjednom se umiješa rika i lelek srbijanske pevaljke ili reklama za kamenorezačko-fasadersku radnju! Gdje si RAČ-e da regulišeš ove frekvencije?!
amrino wrote:Ej to se i meni desava! Zbog toga opet moram citav dan slusati prokleti RSG !!!
Na ovom mjestu bi stajao "smjehuljak" sto place, da postoji takav...
amrino wrote:Ej to se i meni desava! Zbog toga opet moram citav dan slusati prokleti RSG !!!
Na ovom mjestu bi stajao "smjehuljak" sto place, da postoji takav...
Guento wrote:Šta se dešava sa signalom Radija Sarajevo? Konstantno se u njega miješa signal Radija ASK Ilidža. Mislio sam da je problem prijem u mojem autu, ali isto se desilo juče u prijateljevom autu. Ide neka fina sekvenca džeza i odjednom se umiješa rika i lelek srbijanske pevaljke ili reklama za kamenorezačko-fasadersku radnju! Gdje si RAČ-e da regulišeš ove frekvencije?!
ko vam je kriv sto kupujete dupljak radio za bibi...
:D:D:D:D
ja odavno imam problema slicne prirode sa svim radio aparatima sa eletronskim frekvencijama...
uvjek dobar gost wrote:Zato su narodnjačke stanice u punom stereu i bez šetanja frekfencije....
jes, ovo mi nikad nece biti jasno. u najvecoj vukojebini gdje nista nema njihov prijem savrsen
ruku na srce, ljudi su ulozili u antene i repetitore, pa se cuju svugdje...istina, TF stanice odlicno cujete cak i tamo gdje nema nijednog signala nijednog mobilnog operatera...
Ddur wrote:Kamenorezačko-fasaderska radnja je, koliko ja znam, jingle na Radio Sarajevu. Jedino ako ASK ne djoni Radio Sarajevo.
mima wrote:Problem je u antenskom adapteru
?? Moze li malo detaljnije pojasnjenje za neuke??
Mirci, žalim slučaj, oba radio uređaja na kojim sam čuo da preskače su "ugradbeni" iliti beta kasetofon/CD uređaj, dakle solidna elektronika, nije First Austria A lampaš mi malo kabast za vozilicu što jes' jes'
Poješnjenje za Guentu - ima jedan jingle na Radio Sarajevu koji počinje kao reklama za kamenorezačko-fasadersku radnju, a nastavlja sa nekakvom TF šprdnjom. Možda ti se samo pričinilo da ti se Radio Sarajevo miješa sa ASKom.