Mogul kopirati ove slike da ih postavim na onu photo temu?UDBAŠ wrote:Šta će demantovati,kada to i ptice na grani znaju
Konobar jedan,bio fukara,sada najbogatiji.
![]()
![]()
![]()
Let them eat cake!
Mogul kopirati ove slike da ih postavim na onu photo temu?UDBAŠ wrote:Šta će demantovati,kada to i ptice na grani znaju
![]()
![]()
![]()
kazu da je halal i heroin kod zikeFabijo wrote:Pa ja sta ce nego kesirat. Nisu kamate halal, zar te nas seik Bakir-beg nije nista naucio o halal zivotu?Alfons Kauders wrote:
pa da, valjalo je i to znati... markica po markica... sposoban covjek
ja npr znam parova sa magistarskim i doktorskim titulama koji jos uvijek vracaju kredite za stanove od 50tak kvadrata... luzeri nesposobni... a eto vidis dobar konobar kesira stan u stambolu, sta ti je zanat...
Black swan wrote:samo da mi je jednom u životu imati taj osjećaj da si bogat
i da mogu kupiti stan negdje vani

Ne kaze se cocktail majstor vec "mixologist". Nemoj ga srozavati. Nije fino.Chisum wrote:I vi odmah hop, pa na zakljucke...
Otkud vi znate da je bio tek obican konobar??!!
Mozda je bio shef sale!
Ili cocktail majstor.
Istina. Izvinjavam se gospodinu Sarajlicu, i, ako bih na taj nacin mogao da ispravim nanesenu mu nepravdu, okrecicu mu stan u Istanbulu za dzabe.Styling wrote:Ne kaze se cocktail majstor vec "mixologist". Nemoj ga srozavati. Nije fino.Chisum wrote:I vi odmah hop, pa na zakljucke...
Otkud vi znate da je bio tek obican konobar??!!
Mozda je bio shef sale!
Ili cocktail majstor.
Dragi Nedime šta nam ovo rade ili je posrijedi nešto drugo?JoseMujica wrote:i prava ljucka stvar jer niko iz Stambola neće išćerati nasssssssss
ovo izgleda vise kao hotelska soba nego stan . Bez imalo ukusa , bez topline , bez duse ,bez slike na zidu bez knjige u polici , bez novina na kaucu bez carapa na podu ,UDBAŠ wrote:Šta će demantovati,kada to i ptice na grani znaju
![]()
![]()
![]()
Aspekt wrote:ovo izgleda vise kao hotelska soba nego stan . Bez imalo ukusa , bez topline , bez duse ,bez slike na zidu bez knjige u polici , bez novina na kaucu bez carapa na podu ,UDBAŠ wrote:Šta će demantovati,kada to i ptice na grani znaju
![]()
![]()
![]()
bez igdje icega . Ovakve stanove imaju samo mafijasi . Bar sa alkoholinim picima , kravate , odijela na pruge i nista drugo .