Objavilu su mediji u Sarajevu.
Ovu vijest Asim Sarajlić nije demantirao.
Znači da je tačna.

samo ti skreci sa teme....Shaptach kobilama wrote:Asim S.je najobičnija fukara sa tim stančićem u Istambulu ...kad uporedim sa mojim preCjednikom Z. baš je goljo..doduše moj preCsjednik je profesor![]()
![]()
![]()
Znas kakvi su Sarajlije, siroke ruke..."u redu je" danas, "u redu je" sutra...i eto stana.jazzer wrote:Dobar konobar, kupio stan od baksisa
pa da, valjalo je i to znati... markica po markica... sposoban covjekseln wrote:Znas kakvi su Sarajlije, siroke ruke..."u redu je" danas, "u redu je" sutra...i eto stana.jazzer wrote:Dobar konobar, kupio stan od baksisa
eto ti prilike, ćopi gaelma89_ wrote:Pa hajd neka je s hajrom
Maitre...Chisum wrote:I vi odmah hop, pa na zakljucke...
Otkud vi znate da je bio tek obican konobar??!!
Mozda je bio shef sale!
Ili cocktail majstor.
Sta ste ocekivali od stranke samoproglasenih boziji poslanika i begova. Ali-beg Budnjo, Esed poslanik Radeljas, Bakir Halalzivot Vuitton...sve_lopovi wrote:"Stan je, kako saznajemo, kupio i Asim Sarajlić, poslanik SDA u Parlamentu BiH."
Objavilu su mediji u Sarajevu.
Ovu vijest Asim Sarajlić nije demantirao.
Znači da je tačna.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ja sta ce nego kesirat. Nisu kamate halal, zar te nas seik Bakir-beg nije nista naucio o halal zivotu?Alfons Kauders wrote:
pa da, valjalo je i to znati... markica po markica... sposoban covjek
ja npr znam parova sa magistarskim i doktorskim titulama koji jos uvijek vracaju kredite za stanove od 50tak kvadrata... luzeri nesposobni... a eto vidis dobar konobar kesira stan u stambolu, sta ti je zanat...