Asertivnost
-
Dy-a
#1 Asertivnost
Da li su političari u BiH asertivni ljudi? Pasivni, ili pak agresivni poput Dodika? Da li još uvijek postoje asertivni ljudi? Pitam se iz razloga jer svakodnevno viđam agresivnost ili potpunu pasivnost ljudi...dok ulazim u poštu ljudi viču i guraju se,...u tramvajima i busevima skaču jedni preko drugih. Da li su ljudi jednostavno takvi postali...bez trunke kulture i naravno agresivni ili jednostavno ovisi od osobe do osobe? A šta je sa gospodinom Dodikom? Čini mi se da je on jedna pasivna osoba
-
d2
#2 Re: Asertivnost
treba vise sexa da bi se osjecali bolje.
-
fixer
#3 Re: Asertivnost
ma dodik zeli samo moc i korist. jednako kao i ovi nashi politicari. ti pokazi dodiku da moze dobiti izbore na unitaristickim idejama, a ne secesionistickim, on bi promjenio smjer. ista je stvar sa nashim glavesinama. da je popularno kod nas zazivati secesionizam, svirali bi nashi u tom smjeru. kako se rijesiti dode? pokazi mu drugi nacin kako da ostvari svoje licne interese.
-
popajic
#4 Re: Asertivnost
Mi pasivno posmatramo kako nasi "politicari" preko nashih ledja asertivno pice u njihovo bolje sutra.
-
popajic
#5 Re: Asertivnost
Naravno! I opet cemo.Jer smo izdresirani da pasivno camimo u svojim avlijama i da pomalo drobimo po nasem forumu do slijedecih izbora.Viciozni krug u kojem samo nasi asertivni pastiri profitiraju.Tako nam grah pao !by zagazaga on 10/07/2008 15:15
popajic wrote:Mi pasivno posmatramo kako nasi "politicari" preko nashih ledja asertivno pice u njihovo bolje sutra.
Mi naše političare biramo da oni 'pice' dalje