ASA PAKET -isplativo ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
latinalover
#1 ASA PAKET -isplativo ili ne?
radi se o sljedecem:
-kupovina auta iz asortimana koji nudi ASA Auto, u saradni sa ASA Abanka i ASA Osiguranje.
Za pocetak u ponudi su tri paketa: Start ,Poslovni i Porodicni paket.
U Start paketu u ponudi je POLO, poslovnom- Passat, i u porodicnom- Golf United.
a uskoro...
"Uskoro se planira novi
paket koji ce omoguciti kupcima da sam kriraju ponudu iz prodajnog
asortimana ASA."
Receno mi, da je bolje jer ne moras letati po banci ,osiguranju, auto kuci...znaci brza obrada
i kasnije, auto koje si uzeo,mozes zamijeniti za novo...
finansiranje je preko lizinga..
ima li neko da zna vise o ovom nacinu finansiranja,i o ovom paketu uopste?
je li to jos jedan nacin otimacine od obicnog covjeka, ili ..?
unaprijed hvala
-kupovina auta iz asortimana koji nudi ASA Auto, u saradni sa ASA Abanka i ASA Osiguranje.
Za pocetak u ponudi su tri paketa: Start ,Poslovni i Porodicni paket.
U Start paketu u ponudi je POLO, poslovnom- Passat, i u porodicnom- Golf United.
a uskoro...
"Uskoro se planira novi
paket koji ce omoguciti kupcima da sam kriraju ponudu iz prodajnog
asortimana ASA."
Receno mi, da je bolje jer ne moras letati po banci ,osiguranju, auto kuci...znaci brza obrada
i kasnije, auto koje si uzeo,mozes zamijeniti za novo...
finansiranje je preko lizinga..
ima li neko da zna vise o ovom nacinu finansiranja,i o ovom paketu uopste?
je li to jos jedan nacin otimacine od obicnog covjeka, ili ..?
unaprijed hvala
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#2 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
Kad im na vozila bude garancija 5 godina onda ću kupovati u ASA autu. A inače pozdravljam ideju da se posao završi na jednom mjestu i za 10 minuta.
-
sabanss
#3 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
To ti ni Japanci ne dajuza_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Kad im na vozila bude garancija 5 godina onda ću kupovati u ASA autu. A inače pozdravljam ideju da se posao završi na jednom mjestu i za 10 minuta.
Inace sa obzirom kakvu poziciju ASA ima da imaju zahvaliti samo nesposobnosti sto iko uopste proda druga kola u BiH pored njih.
-
latinalover
#4 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
osim sto kasnije mozes zamijetiti za novije, i sto se sve zavrsava na jednom mjesut..ne znam da postoji jos nesto zanimljivo..
vjerovatno ima i onih koji jeftinije nude...ovo je samo marketinski trik...nema uopste puno informacija, na stranici...
vjerovatno ima i onih koji jeftinije nude...ovo je samo marketinski trik...nema uopste puno informacija, na stranici...
-
latinalover
#5 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?

a tekst glasi:" U rozim paketima je SLOBODAN START za mlade i ambiciozne. Napravljen je za one koji prvi put uzimaju automobil i ne traze pno prostora, nego kvalitet i mogucnost lakseg rolaza kroz svakodnevnu guzvu. Ovaj paket je namijenjen kupcima Pola."
roza boja za mlade
mozda imaju ciljnu grupu kod mlade populacije.
-
Kawai
#6 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
7 godina garancije ti daje Kia na Ceed
-
latinalover
#7 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?

tekst:
"Plava boja je za poslovne ljude koji nemaju vremena, a traze nesto vise. U okviru ovog paketa dodata vrijednost uz mogucnost lizing finansiranja i osiguranje je mobilna konekcija sa svijetom jednostavnim tipkanjem po tastaturi poklonjenog laptopa.Poslovne sveznalice zahtijevaju vise prostora i udobnost za svoja putovanja ,a odgovor nudi Passat.

tekst :
"Zelena boja nudi porodicnim ljudima sa realnim zahtjevima jedan od najpopularnijih i najprodavanijih moedla iz Volkswagen porodice- Golfa. Jos jednom potencijalni kupci imaju mogucnost finansiranja putem lizinga i osiguranje vozila na jednom mjestu na jednostavniji i brzi nacin."
-
latinalover
#8 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
molio bih vas koji ste upuceni u stanje na trzistu automobila za misljenje.
da li su ovo lopovluci , koje su prednosti drugih modela(drugih vrsta automobila), pocevsi od karakteristika, cijene, garancije ,postprodajnih usluga....u odnosu na ove pakete...
sta vama muskarcima predstavlja roza boja
da li mladi zele malo prostora u autu?
je li vam ovo lici na lopovluk od strane ASA GROUP?
unaprijed vala na odgovorima
da li su ovo lopovluci , koje su prednosti drugih modela(drugih vrsta automobila), pocevsi od karakteristika, cijene, garancije ,postprodajnih usluga....u odnosu na ove pakete...
sta vama muskarcima predstavlja roza boja
da li mladi zele malo prostora u autu?
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#9 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
Kako nema? Ja uživam (doslovno uživam) full petogodišnju garanciju Hyundaija.sabanss wrote:To ti ni Japanci ne daju![]()
Inace sa obzirom kakvu poziciju ASA ima da imaju zahvaliti samo nesposobnosti sto iko uopste proda druga kola u BiH pored njih.
Kia Cee'd ima 7 godina garanciju na motor, a 5 na ostalo.
- karanana
#10 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
ne lici mi na lopovluk ali mi ne lici ni na ustedu. sta te kosta da odes i da konkretno saznas sta dobijas i za koliko i onda usporedis sa drugim opcijama.
-
Utokkha
#11 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
meni lici na to da latinalover je pametni uposlenik ASA koji bi da ispita trziste za svoju firmu:)))
- vjesticanametli
#12 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
nema nista ĐŽaba sve oni to uracunaju i naĐŽu se u tome 
-
latinalover
#13 Re: ASA PAKET -isplativo ili ne?
latinalover wrote:molio bih vas koji ste upuceni u stanje na trzistu automobila za misljenje.
sta vama muskarcima predstavlja roza boja![]()
da li mladi zele malo prostora u autu?![]()
da sam Bogdo uposlenik...nema kompanije za koju bih vise volio raditi nego za njih...kod nas naranvo..
ukljucen sam u jednu kampanju, koja se zasniva na principu "od usta do usta",pa sam zato postavio temu...
a danas smo isli u posjetu( grupa koja radi kampanju),gledali modele...