ASA ili AC QUATTRO

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mojhaver

#1 ASA ili AC QUATTRO

Post by mojhaver »

Zelio bih da cujem vase cjenjeno misljenje u vezi ASA PVA i AC QUATTRO.
Naime, imao sam sudar te imam namjeru da se u sljedecih par dana obratim jednom od gore navedenih servisa. Potrebna je zamjena ili popravka zadnjeg blatobrana, gepek vrata, zamjena svjetla, karamobolke na golfu 4.

Interesuju me vasa misljenja i vasa iskustva sa ovim ovlastenim servisima.

unaprjed zahvalan:)
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

Post by arman1 »

Od dva zla izaberi manje : AC QUATTRO, a razmisli o Saradisu.
obuca

Post by obuca »

maloooo deru :D
Sara1605

Post by Sara1605 »

ŽARA!
mojhaver

Post by mojhaver »

probao sam oba :D

ASA, jako spori po pitanju izvrsavanja servisa a Quattro sa njima sam imao opet posebnu pricu. Nakon uradjenog redovnog servisa, nakon predjenih 4000km, auto se nije moglo upaliti. Nakon izvrsenih pretraga doslo se do saznanja da naftni filter i zracni filter nisu promjenjeni a sto su uveli u servis i naplatitli naravno. Sad da li je to bilo namjerno ili su slucajno zaboravili to ne znam. Tjesim se da su slucajno zaboravili :lol:
and

Post by and »

moje misljenje je da bi ti u ac quatru to bolje uradili.
i ja sam isprobao oba,u quatru mozes biti pored auta kada rade servis,sto mi je ok.
u asi lakirao vrata i nisam bio zadovoljan.quatro lakirnicu nisam probao,ali sam cuo da rade dobro.
Last edited by and on 14/12/2007 15:42, edited 1 time in total.
skojotovski

Post by skojotovski »

moj savjet, zaobidi i jedne i druge u sirokom luku! ako imas varijantu privatno da to odradis, kod dobrog i provjerenog limara/lakirera, odnosno mehanicara, toplo preporucujem. ovo su dunderi u bijelim mantilicima koji pojma nemaju, a kozu ce ti oderati!
shadow

Post by shadow »

koristiti ovlastene servise za nabavku dijelova i/ili ugradnju istih razumijem ali zbog cega ici u njihovu lakirnicu i bacati pare. Imas metar dobrih privatnika koji ce ti to uraditi bolje i povoljnije sigurno.
ninja-san

Post by ninja-san »

Braco. u pravu su ljudi...
I ja imam novije auto i idem u ovlasteni servis ali samo ako je pitanje nekih specificnih djelova ili elektronike.
Sto se tice klasicne limarije ili ugradnje gdje nema mudrosti, preporucam ti nekog obicnog boljeg majstora, ili najbolje, razmisli o opciji servisa Saradis u Hotonju. Ovlasteni su servis ali dobro jeftiniji i od ASA i od Quatro.
gaius

Post by gaius »

saradis nije ovlašteni servis.. nemojte ljude navlačiti da gube garanciju.. otkud vam to?
skojotovski

Post by skojotovski »

dok je pod garancijom - ovlasteni servis
kad istekne - provjeren privatni majstor
ili dobar majstor u ovlastenom servisu
malizeleni

Post by malizeleni »

Uradio servis u Saradisu ljetos, dijelovi extra, usluga jos bolja. Sto jest jest, znaju golf u dushu. Cijeli dan su radili, 120 km za ruke uzeli, i nekih 360km za dijelove. Mehanicar me zovno u radionu, digli auto, pregledali od a do z, izgladili sve one stvari sto su mi zivce vadile, toplo ih preporucujem.

Iz zajebancije otisho u servis u Norveskoj, i pokazao im listu sta je sredjeno, kaze 4000 eura :) Nasmijao mu se u facu i preko vrata ;)

Garancija golfu 4 je davno istekla :)
LuDi_MiLoJkO no.1

#13 Re: ASA ili AC QUATTRO

Post by LuDi_MiLoJkO no.1 »

Ja mislim da je bolji AC quattro pogotovo što se tiće tehničkog pregleda zbog profesionalnog postupanja prema klijentima i zbog vrhunske opreme koje posjeduju koja je na evropskom nivou i zagarantovano je najbolja u cijeloj Bosni i Heregovini :bih: .Kada pristupite na tehnički pregled,pregledaju vam kompletno vozilo i sugeriraju na eventualne neispravnosti što je i jedino riješenje u poboljšavanju kvaliteta saobraćaja u BiH.Ovo sve sam uvuidio preko svog automobila i uvjerio se u kvalitet i profesionalizam uposlenika AC Quattro-a.
ado-šampion

#14 Re: ASA ili AC QUATTRO

Post by ado-šampion »

LuDi_MiLoJkO no.1 wrote:Ja mislim da je bolji AC quattro pogotovo što se tiće tehničkog pregleda zbog profesionalnog postupanja prema klijentima i zbog vrhunske opreme koje posjeduju koja je na evropskom nivou i zagarantovano je najbolja u cijeloj Bosni i Heregovini :bih: .Kada pristupite na tehnički pregled,pregledaju vam kompletno vozilo i sugeriraju na eventualne neispravnosti što je i jedino riješenje u poboljšavanju kvaliteta saobraćaja u BiH.Ovo sve sam uvuidio preko svog automobila i uvjerio se u kvalitet i profesionalizam uposlenika AC Quattro-a.
Kompletna usluga je za 5, samo ne znam šta to "sve" pregledaju kad su meni gledali samo uravljanje i kočnice?!
Post Reply