AS Roma

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zavatoni

#801 Re: A.S.R.1927

Post by Zavatoni »

Baudelaire wrote:Ovaj je Lamela stvarno sebičan. Ja bih ovakve igrače odmah mijenjao.
Na klupi je jedina opcija Bojan, a i on nije neka velika sreća...

Pjanić se često u drugom poluvremenu nalazi bliže golu od Osvalda. Mogao bi on lako večeras i zabiti...

Iako mislim da je za Romu puno bolje kada je Pjanić sa loptom na centru...u liniji sa Gagom i De Rossijem i sa 2 špica naprijed...
jeza u ledja

#802 Re: A.S.R.1927

Post by jeza u ledja »

Eto Krkica. Enrique ide na pobjedu barem .
Lakat Jebić

#803 Re: A.S.R.1927

Post by Lakat Jebić »

danza kuduro :-) :-) :lol: :lol: :lol:
Baudelaire

#804 Re: A.S.R.1927

Post by Baudelaire »

Kakvi debili. Niko ne trči u ovoj Romi koliko bi trebao, a mrtvi Kjaer po običaju jedan od krivaca za gol. Da se još hoće povrijediti na 2-3 mjeseca, da Roma nakuca koji bod.
jeza u ledja

#805 Re: A.S.R.1927

Post by jeza u ledja »

Koji debil ovaj Kjaer to je cudo. :-x
jeza u ledja

#806 Re: A.S.R.1927

Post by jeza u ledja »

Krkic je usao prije 10 minuta, do sada je imao jedno 15 pogresnih dodavanja, pogresnih suteva ili izgubljenih lopti. :o
vejza00

#807 Re: A.S.R.1927

Post by vejza00 »

steta samo sto ova udineseova odbrana nije bila uigrana kad su igrali protiv arsenala, sad izgledaju dosta solidno
Edin H.

#808 Re: A.S.R.1927

Post by Edin H. »

Legea dominira evropskim fudbalom :dance:

;-) :mrgreen:
jeza u ledja

#809 Re: A.S.R.1927

Post by jeza u ledja »

Ocaj!
vejza00

#810 Re: A.S.R.1927

Post by vejza00 »

Lakat Jebić wrote:danza kuduro :-) :-) :lol: :lol: :lol:
sad su trebali pustiti `la ISLA bonita`
Sasvim_Obican

#811 Re: A.S.R.1927

Post by Sasvim_Obican »

:-) :-)

Nakon ovakvih utakmica se stalno iznova pitam - koji me vrag natjera da ih isprva i gledam ?! :lol:
jeza u ledja

#812 Re: A.S.R.1927

Post by jeza u ledja »

Sasvim_Obican wrote::-) :-)

Nakon ovakvih utakmica se stalno iznova pitam - koji me vrag natjera da ih isprva i gledam ?! :lol:
Haha, i mene.
Pjanic i Lulic su za sve krivi. :x
bingov buraz

#813 Re: A.S.R.1927

Post by bingov buraz »

Utakmica je bila tako interesantna da mi uopste nije smetalo kad stream zapne :lol:
studeni76

#814 Re: A.S.R.1927

Post by studeni76 »

jeza u ledja wrote:Krkic je usao prije 10 minuta, do sada je imao jedno 15 pogresnih dodavanja, pogresnih suteva ili izgubljenih lopti. :o
Mišljenja sam da je Krkić tek prelaskom u Romu pokazao svoj stvarni kvalitet. Pored onakvih igrača u Barci i jedan prosjek izgleda bajno!
hau jes no

#815 Re: A.S.R.1927

Post by hau jes no »

bingov buraz wrote:Utakmica je bila tako interesantna da mi uopste nije smetalo kad stream zapne :lol:
za ono treba oduzimati bodove.
Romanista 101%

#816 Re: A.S.R.1927

Post by Romanista 101% »

DE ROSSI JOŠ JEDNOM POTVRDIO:
OSTAJEM U ROMI

Italijanski veznjak Daniele De Rossi priznao je kako engleska Premier liga predstavlja "atraktivnu opciju", no svejedno ne želi otići iz Rome.
U intervjuu za FourFourTwo magazin De Rossi je prokomentirao interesovanje dvaju klubova iz Manchestera - Cityja i Uniteda.

"Engleska Premier liga bi bila sjajno iskustvo i lijepo je čuti da su za mene zainteresovani Sir Alex Ferguson i Roberto Mancini. Međutim, ne namjeravam napustiti Rim, želim ostati u Romi", rekao je De Rossi.

Ugovor s Romom, klubom u kojem je ponikao, ističe krajem sezone, no iako dosad nije bilo pregovora, očekuje se da dogovor ipak bude postignut.

Navodno je odbijena i Chelseajeva ponuda teška 70 miliona eura.
Zavatoni

#817 Re: A.S.R.1927

Post by Zavatoni »

Nakon 2 razocaravajuca poraza koja su Romu jako udaljila od borbe za ligu prvaka, serija teskih utakmica se nastavlja... Ako ne mogu dobiti Juventusa kuci onda Ligu prvaka i ne zasluzuju.

Ja i dalje vjerujem u renesansu koja je najavljena sa Luis Enriqueum, ali stvari bas ne idu kako treba. Ipak imam osjecaj da ce ga gazda istrpiti jos par mjeseci, jer svakako slijedi intenzivan prelazni rok u Romi. Dobro mu je Sacchi porucio kad je stigao: 'welcome to hell' je bila pozdravna numera...
De Rossi podrzava Enriquea, a to je jako bitno... Ipak bez rezultata niko ga nece spasiti.

Najveci problem ove ekipe je disciplina. Bespotrebni crveni kartoni su kostali ekipu nekoliko poraza. Bilo je tu i sudijskih nepravdi, ali nedisciplina je svakako evidentan problem.

Veceras se Osvaldo vraca...De Rossi ce izgleda na stopera, jer izbora nemaju, a buduci el capitano ni tu nece zakazati... Od Mireta ocekujem da i dalje bude prva violina i cini se da je on najmanje upitan igrac Rome trenutno. Gotivi ga Enrique, i navijaci, i bitni igraci... Barem se tako cini... A po meni on igrama to i opravdava.

Zaista se nadam pobjedi (iako jako subjektivno), ali bice jako tesko protiv superdefanzivnog Juventusa.
S obzirom na losu seriju i historiju neprijateljstva sa Juventusom, bolje im je da zapnu.
Lakat Jebić

#818 Re: A.S.R.1927

Post by Lakat Jebić »

Zavatoni wrote:Nakon 2 razocaravajuca poraza koja su Romu jako udaljila od borbe za ligu prvaka, serija teskih utakmica se nastavlja... Ako ne mogu dobiti Juventusa kuci onda Ligu prvaka i ne zasluzuju.

Ja i dalje vjerujem u renesansu koja je najavljena sa Luis Enriqueum, ali stvari bas ne idu kako treba. Ipak imam osjecaj da ce ga gazda istrpiti jos par mjeseci, jer svakako slijedi intenzivan prelazni rok u Romi. Dobro mu je Sacchi porucio kad je stigao: 'welcome to hell' je bila pozdravna numera...
De Rossi podrzava Enriquea, a to je jako bitno... Ipak bez rezultata niko ga nece spasiti.

Najveci problem ove ekipe je disciplina. Bespotrebni crveni kartoni su kostali ekipu nekoliko poraza. Bilo je tu i sudijskih nepravdi, ali nedisciplina je svakako evidentan problem.

Veceras se Osvaldo vraca...De Rossi ce izgleda na stopera, jer izbora nemaju, a buduci el capitano ni tu nece zakazati... Od Mireta ocekujem da i dalje bude prva violina i cini se da je on najmanje upitan igrac Rome trenutno. Gotivi ga Enrique, i navijaci, i bitni igraci... Barem se tako cini... A po meni on igrama to i opravdava.

Zaista se nadam pobjedi (iako jako subjektivno), ali bice jako tesko protiv superdefanzivnog Juventusa.
S obzirom na losu seriju i historiju neprijateljstva sa Juventusom, bolje im je da zapnu.
pa nije bas juve cesena
Zavatoni

#819 Re: A.S.R.1927

Post by Zavatoni »

Lakat Jebić wrote:
Zavatoni wrote:Nakon 2 razocaravajuca poraza koja su Romu jako udaljila od borbe za ligu prvaka, serija teskih utakmica se nastavlja... Ako ne mogu dobiti Juventusa kuci onda Ligu prvaka i ne zasluzuju.

pa nije bas juve cesena
NIje mi bila namjera potcjenjivati Juventus, ali ako ga ne mogu dobiti kući onda nemaju mjesta u vrhu. Pobjeda nad Cesenom kući nije domet ni za opstanka...
ultima_palabra

#820 Re: A.S.R.1927

Post by ultima_palabra »

Roma je znala biti u samom vrhu a Juve oko 7-8. mjesta, pa je Juve znao dobiti. Roma treba početi dječijim koracima, redovno dobivati ekipe iz donjeg dijela tabele... a večeras im je u ovakvom sastavu i jedan bod uspjeh.
Romanista 101%

#821 Re: A.S.R.1927

Post by Romanista 101% »

Viviani startuje :)

ne ocekujem nista previse, i nerjeseno ne bi bilo lose kako trenutno igraju
Baudelaire

#822 Re: A.S.R.1927

Post by Baudelaire »

Romanista 101% wrote:Viviani startuje :)

ne ocekujem nista previse, i nerjeseno ne bi bilo lose kako trenutno igraju
Ključni problem je način na koji Roma igra. Ja mislim da Roma ne može odigrati u ovakvom sastavu ono što Enrique traži od njh.
strong69

#823 Re: A.S.R.1927

Post by strong69 »

Zavatoni

#824 Re: A.S.R.1927

Post by Zavatoni »

Image
Zavatoni

#825 Re: A.S.R.1927

Post by Zavatoni »

Lamela opasno ide na živce (potpuno razumijem Osvalda). Bespotrebno gubi lopte i zaista je škrt. Svaka izgubljena lopta na sredini, a uglavnom su ih gubili Lamela i Viviani, je bila opasna šansa za Juventus. Nedostaje De Rossi u vezi (iako je odličan u zadnjoj liniji)...i Gago fali...lako Juventus dolazi do šesneasterca...
De Rossi, Heinze, Stekelenburg... :thumbup:
Još jedan gol se može dati (e da prođe ona Miretova bomba) i onda lagano zatvarati utakmicu...
Post Reply