AS Roma

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7151 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:
BarbaDue wrote:
hrasno38 wrote:I onda neko se pita sto Edin ne postize golove.......s kim da ih postize??? Ko god da dobije loptu oko protivnickog kaznenog suta ko konj. Da on dobija asitenicje kao sto je veceras dvije podjelio imao bi opet 30 golova na sonu.
Ovo je bit i suština romine igre
A da malo pogledamo statistiku? Ona kaže da Džeko ima u prosjeku 4,7 udaraca ka protivničkom golu po utakmici, a najbolji strijelac lige Mauro Icardi 3,2.

Ne bih rekao da je samo do tog da mu se ne dodaje lopta.
Vecina Edinovih udaraca je iz njegovih soliranja a ne iz nekih izgradjenih akcija ili dodavanja kakve je recimo on danas imao kod prvog i kod ponistenog gola. Od svih tih silnih udaraca koje ne negiram da je imao ja se ne sjecam jednostavno kada je dobio dobar zadnji pas od nekog od suigraca. A non stop utrcava. Ja gledam svaku utakmicu i Rome i Juventusa ne zato sto mi ti klubovi ista znace, jer mi ne znaci niti jedan drugi klub na svijetu osim Zelje ista, nego zato sto su u njemu dva nasa najbolja fudbalera. Prosle godine sa Salahom Edin je odigrao masu kontri na obostrano zadovljstvo obojce a ove godine on to sa El Saravijem ne moze ni u mislima jer taj ne bi dao loptu ni svojoj majci da joj zivot ovisi o njoj. Zahvaljujuci tome Edin sve vise i vise postaje paker a ne strijelac.
Romanista 101%

#7152 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

danas je bio statican kao vecina igraca Rome
mO k3

#7153 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

BarbaDue wrote:
hrasno38 wrote:I onda neko se pita sto Edin ne postize golove.......s kim da ih postize??? Ko god da dobije loptu oko protivnickog kaznenog suta ko konj. Da on dobija asitenicje kao sto je veceras dvije podjelio imao bi opet 30 golova na sonu.
Ovo je bit i suština romine igre
:thumbup:
momci u pravu ste nema sa kim da igra....
BarbaDue

#7154 Re: AS Roma

Post by BarbaDue »

Sorry ima, zeznuo sam. Fazio, recimo šuta redovno i glumi napadača. Strotman ima više udaraca od Džeka. Koji qrac da se dodaje Edinu.
Muhamed Đakmić

#7155 Re: AS Roma

Post by Muhamed Đakmić »

BarbaDue wrote:Sorry ima, zeznuo sam. Fazio, recimo šuta redovno i glumi napadača. Strotman ima više udaraca od Džeka. Koji qrac da se dodaje Edinu.
Vidiš, ovo je problem recimo. Jedno je kritikovati igrače Rome, ali drugo je kreirati argumente koji nisu istiniti. Strootman u prosjeku ima manje od šuta po utakmici ove sezone. Džeko ima 4,7.

To samo po sebi ništa ne govori, osim da Džeko šutira skoro osam puta više i češće od Strootmana.
Herr Flick

#7157 Re: AS Roma

Post by Herr Flick »

90% fudbalera je takvo,samo sto to oni skrivaju,a jebiga tako je kad imas milione na racunu,sta bi ti radio da imas te novce,zene,skupa auta,alkohol :-) :-)
SmokingMan

#7158 Re: AS Roma

Post by SmokingMan »

Ne znam čega je on toliko željan u životu pa da se ponaša ovako bedasto.Ne da kod mene ne bi imao mjesta na klupi,ni u rezervi,već bi zbog ovakvog ponašanja davno bio prodat,pa makar i za manje pare.
AmiĐa_Idriz

#7159 Re: AS Roma

Post by AmiĐa_Idriz »

Sve dok on pruza partije na terenu nemas mu sta prigovoriti. Sprzi dvije kutije cigara dnevno al zato sam pretrci vise od komplet Rome.
Laertes

#7160 Re: AS Roma

Post by Laertes »

SmokingMan wrote:Ne znam čega je on toliko željan u životu pa da se ponaša ovako bedasto.Ne da kod mene ne bi imao mjesta na klupi,ni u rezervi,već bi zbog ovakvog ponašanja davno bio prodat,pa makar i za manje pare.
Bedastije je bilo ono Džekino sa Šabanom.
Nadzorna_ploca

#7161 Re: AS Roma

Post by Nadzorna_ploca »

Koja jebena ironija, ovakav Naingolan najvise pretrci i bori od svih u tom klubu. Neka se zapitaju sta je sa njima. :mrgreen:
Tito_i_Partija

#7162 Re: AS Roma

Post by Tito_i_Partija »

AmiĐa_Idriz wrote:Sve dok on pruza partije na terenu nemas mu sta prigovoriti. Sprzi dvije kutije cigara dnevno al zato sam pretrci vise od komplet Rome.

Jedini igrac Rome koji je do daske borben svaku utakmicu, i koji uvijek daje sve od sebe. Nije ni prvi ni zadnji igrac koji voli da pije i pusi.

A onako usput: nisam bas siguran da se radi o cigarama ovdje. :-D :gunjastajl:
B6Redhell

#7163 Re: AS Roma

Post by B6Redhell »

.. cojek pusi drinu sarajvsku
SmokingMan

#7164 Re: AS Roma

Post by SmokingMan »

AmiĐa_Idriz wrote:Sve dok on pruza partije na terenu nemas mu sta prigovoriti. Sprzi dvije kutije cigara dnevno al zato sam pretrci vise od komplet Rome.
Eto neka ga Klop kupi...Ali hoće kurac,što ćemu ovakav šaban,pa on ni u reprezentaciji nema mjesta zbog poroka.Džaba bezglavo trčanje,kada nema samo-discipline.
AmiĐa_Idriz

#7165 Re: AS Roma

Post by AmiĐa_Idriz »

SmokingMan wrote:
Eto neka ga Klop kupi...Ali hoće kurac,što ćemu ovakav šaban,pa on ni u reprezentaciji nema mjesta zbog poroka.Džaba bezglavo trčanje,kada nema samo-discipline.
To jel saban il nije ne znam, samo sa se na ovaj dio o cigaretama vezao :)
Tito_i_Partija wrote:

Jedini igrac Rome koji je do daske borben svaku utakmicu, i koji uvijek daje sve od sebe. Nije ni prvi ni zadnji igrac koji voli da pije i pusi.

A onako usput: nisam bas siguran da se radi o cigarama ovdje. :-D :gunjastajl:
Ne bih o tome :mrgreen: pa sta, na odmoru je cojk nek radi sta hoce :oops: :oops:
Romanista 101%

#7166 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

Image
leškarenje

#7167 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

Roma u igri za titulu :-) se pisalo prije dva kola :mrgreen:
Bazinga1234

#7168 Re: AS Roma

Post by Bazinga1234 »

Kako jadna ekipa.
Mali_Vuk

#7169 Re: AS Roma

Post by Mali_Vuk »

Hamelj.
Mali_Vuk

#7170 Re: AS Roma

Post by Mali_Vuk »

Najviše mi na neku stvar ide mit o Kolarovu kao vanzemaljskom pojačanju za Romu.

Čovjek odigrao, slovom i brojem, jednu, jednu! dobru utakmicu. I to onu protiv Čelzija. I prosralo ga sa jednim ili dva gola iz slobodnjaka. I to je to.

Ne zna se je li lošiji naprijed ili nazad :roll:

O Florenziju, Pelegriniju, Gonalonsu, Manolasu i ostalima ne treba ni trošiti riječi.

I Džeko se uglavnom uklopio u društvo, uz povremene bljeskove.

Sad već lagano idu ka mjestu na tabeli koje je adekvatno kvalitetu tima kojeg imaju
Romanista 101%

#7171 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

Problem je sto Roma nema sredinu. Danas su igrali Pellegrini, Strootman i Gonalons. Mislim, sta vise dodati. Strootman se boji duela, zbog ranijih povreda i izbjegava da ima kontakta sa igracima. Gonalons totalno izgubljen igrac, grijesi na svakoj utakmici, totalni promasaj. A Pellegrini ima potencijala, ali nema jos taj kapacitet da se moze osloniti na njega. Kad tome dodas trenera koji igra 4-3-3 na bas svakoj utakmici onda znas da je lako talijanskim trenerima odgovoriti na takvu igru. Jednostavno procitani, i EDF mora nesto mijenjati inace ode LP.
emmir1

#7172 Re: AS Roma

Post by emmir1 »

Imali su 10 minuta dobre igre

Florenzi, Schik, Kolarov

Odron
BarbaDue

#7173 Re: AS Roma

Post by BarbaDue »

Da vidimo nešto.

-poznate
1. Roma prošle godine najbolji napad, najgora odbrana
2. Ove godine najgori napad odbrana extra

-nepoznate
x= igrači dobri dok je trener totalni promašaj
y= igrači najveći odroni (čast pojedincima) trener dobar ali ne pravi se pita od odrona.

Eto ima vas, postavite i riješite jednačinu :mrgreen:
Romanista 101%

#7174 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

Image
BarbaDue

#7175 Re: AS Roma

Post by BarbaDue »

Otjerajte Di Francesca!!!
Post Reply