Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:zato i kazem da je ekipa bez glave i bez repa. dovode igrace bez ikakvog plana i strategije.
A sta bi to oni ko trebali dovesti?
Messija , ronalda, aguera..cekaj imaju vec dzeku on je bolji od svih njih
I aju i malog princa , kojeg real lovi , imaju i zuku kojeg safet mrzi, ceznija ih jebo te pola ekipe zvijezde
uloga malog princa je izvodi kornere, slobodne udarce i da dize ruke i zali se na nedosudjene faule.
dovode nekakve sharafe, salahe pa i dzeke, a u sustini gervinho je tata za njih svu trojicu.
dovode nekakve ridingere iz rupe od kluba iz bundes lige, a ako nema u calciu solidnih i tvrdih shtopera onda ne znam gdje ima.
Salahu bratu spomenem malo zenskog dijela famelije kao i jebenom sudiji, lik svira svaki kontakt Frosinoneu kao da je u pitanju sedmorostruki osvajac Lige prvaka,
za mene El Sharavi izgleda kao pojacanje ,u svakom napadu trazi Edina, steta sto ne udje ona ljevica Edinu,
Bice to dobro do kraja,
Nemam ništa protiv Zukanovića, ali mislim da bi Romi Seo bolje leg'o. Puno je brži i borbeniji od Zuke, a i mogli bi ga iskoristiti i ofanzivno i defanzivno, u oba pravca. Zuka je možda bolji jedino u skoku..