AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Efedrin
#376 Re: A.S.R. 1927
Moze Roma ja mislim na drugo mjesto ako dobije veceras!
- scheph
#377 Re: A.S.R. 1927
8 pobjeda u nizu...nismo izgubili od 22.oktobra 2009. 19 utakmica bez poraza, 16 pobjeda i 3 remija u svim takmicenjima!
- Efedrin
#378 Re: A.S.R. 1927
Čestitke Romi, predobra igra, reko sam da ce bit dvica 
-
krusty
#379 Re: A.S.R. 1927
grande ROMA
grande Vucinic
grande Julio Sergio
Fiorentina je dobro igrala nema sta, napadali imali prilika ali Roma sve to zatvorala na vrijeme, Julio Sergio skinuo par opasnih lopti... i bod bi bio zadovoljavajuci ali ova pobjeda je odlicna za nastavak sezone
iduca kuci protiv Palerma... nije laka tekma ali nastavljamo niz bez poraza
grande Vucinic
grande Julio Sergio
Fiorentina je dobro igrala nema sta, napadali imali prilika ali Roma sve to zatvorala na vrijeme, Julio Sergio skinuo par opasnih lopti... i bod bi bio zadovoljavajuci ali ova pobjeda je odlicna za nastavak sezone
iduca kuci protiv Palerma... nije laka tekma ali nastavljamo niz bez poraza
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#381 Re: A.S.R. 1927
Kako DDR glavom majstorski izbaci Mirka u sansu

-
fedayn-roma
#382 Re: A.S.R. 1927
DDR je bog... a o crnogorcu sta reci..... Frajer ne zna dati glup/lagan gol (kao Inzaghi naprimjer) samo mnooooogo teske golove....Admir_1984 wrote:Kako DDR glavom majstorski izbaci Mirka u sansu![]()
Sta je Lazio uradio ove nedelje?
Don't worry.....BBBBBBBBBB happy!!!!!!!!
-
krusty
#383 Re: A.S.R. 1927
GRANDE ROMA !!!
Roma - Palermo 4:1
Brighi, Baptista, Brighi, Riise !!!
dade ga i Miccoli, al iz penala a faul bio van kaznenog prostora, ali nebitno, Roma gazi sve pred sobom
Inter 53 (-1)
Roma 47
...
ajmo sutra Napoli, zaustavite Inter
Roma - Palermo 4:1
Brighi, Baptista, Brighi, Riise !!!
dade ga i Miccoli, al iz penala a faul bio van kaznenog prostora, ali nebitno, Roma gazi sve pred sobom
Inter 53 (-1)
Roma 47
...
ajmo sutra Napoli, zaustavite Inter
- scheph
#384 Re: A.S.R. 1927
Kako je dosadna ova Roma...
vise sam prestao da brojim pobjede. Ranieri je stvarno kralj, fenomenalan trener koji je preporodio citav klub i igrace.
-
krusty
#385 Re: A.S.R. 1927
nema sta u velikoj je formi Roma... iduca tekma u cetvrtak protiv Panathanaikosa, tesko gostovanje ali nadam se da moze Roma bar nerijeseno izvuci... Ranieri ocito zna sta radi a to se pokazalo protiv Juventusa i Fiorentine, nije vise odbrana suplja da se lako primaju golovi, a i Julio Sergio brani skoro sve...
drago mi je da je Julio Baptista konacno malo proradio, valjda mu sad forma krene na bolje nakon ovog gola...
o Riiseu ne treba trositi rijeci, ove sezone je dao par strasnih golova, ima lijevicu samo takvu
drago mi je da je Julio Baptista konacno malo proradio, valjda mu sad forma krene na bolje nakon ovog gola...
o Riiseu ne treba trositi rijeci, ove sezone je dao par strasnih golova, ima lijevicu samo takvu
- Ma.Le.Na
#386 Re: A.S.R. 1927
pitanje 
gdje u Sarajevu...ako ima igdje..mogu naci nesto od ovog kluba..
zeljela bih obradovati dragog sitnicom jer mu je ovo najdrazi klub..
pliz pomozite
pliz pomozite
-
udrch
#387 Re: A.S.R. 1927
Mislim da sam na pijaci na Otoci vidio šalove..Ma.Le.Na wrote:pitanje
pliz pomozite
A možeš ti njega i na drugačiji način obradovati..recimo tetovažom grba Rome na nekom njemu dragom mjestu..
- Ma.Le.Na
#388 Re: A.S.R. 1927
udrch wrote:Mislim da sam na pijaci na Otoci vidio šalove..Ma.Le.Na wrote:pitanje
pliz pomozite
A možeš ti njega i na drugačiji način obradovati..recimo tetovažom grba Rome na nekom njemu dragom mjestu..
- Admir_1984
#389 Re: A.S.R. 1927
Pa garant ima ovo standardno sto mozes naci ovde, shal, dres....Ma.Le.Na wrote:pitanje
pliz pomozite
Napravi dobar wallpaper, odnesi negdje da ti urade velikacki poster i oblijepi mu zid sa posterom
-
krusty
#390 Re: A.S.R. 1927
Kappa radi dresove i ostalo za Romu pa eto... al pitanje je ima li ista u ovim nasim "opremljenim" radnjamaMa.Le.Na wrote:pitanje
pliz pomozite
- scheph
#391 Re: A.S.R. 1927
Toni: Nikako se ne želim vratiti u Bayern
Luca Toni, 32-godišnji talijanski nogometaš na posudbi u Romi, nikako se ne bi volio vratiti u Bayern, čiji je i dalje službeno igrač...
- Predivno mi je u Romi. Prihvatili su me suigrači i navijači, osjećam se napokon poželjno tamo gdje jesam - rekao je Toni i vjerojatno sugerirao kako mu u Münchenu nikako nije bilo lijepo, pogotovo nakon što je na mjesto trenera došao Nizozemac Louis van Gaal.
- Lijepo je biti u Rominom sustavu i ako me pitate nikako se ne bih volio vratiti u München.
Toni se tijekom utakmice protiv Milana, prošlog vikenda, vratio na teren nakon ozljede, a po dolasku u Rim je odigrao pet utakmica Serije A za Romu, te je u dva navrata bio strijelac.
Luca Toni, 32-godišnji talijanski nogometaš na posudbi u Romi, nikako se ne bi volio vratiti u Bayern, čiji je i dalje službeno igrač...
- Predivno mi je u Romi. Prihvatili su me suigrači i navijači, osjećam se napokon poželjno tamo gdje jesam - rekao je Toni i vjerojatno sugerirao kako mu u Münchenu nikako nije bilo lijepo, pogotovo nakon što je na mjesto trenera došao Nizozemac Louis van Gaal.
- Lijepo je biti u Rominom sustavu i ako me pitate nikako se ne bih volio vratiti u München.
Toni se tijekom utakmice protiv Milana, prošlog vikenda, vratio na teren nakon ozljede, a po dolasku u Rim je odigrao pet utakmica Serije A za Romu, te je u dva navrata bio strijelac.
- scheph
#392 Re: A.S.R. 1927
Francesco Totti se vraća protiv Intera
Posljednji ogled koji je za Romu odigrao kapetan momčadi Francesco Totti bilo je devedeset minuta protiv Palerma, 13. veljače ove godine...
Nešto prije te utakmice su se već pojavili stari Tottijevi problemi s koljenom, zbog čega je propustio narednih šest utakmica. Pobjeda protiv Palerma 4-1 bila je posljednja u velikom pobjedničkom nizu Rome, a bez Tottija je Ranierijev sastav upisao dva poraza (oba protiv Panathinaikosa u Europa ligi), tri remija i samo jednu minimalnu pobjedu (protiv Catanije 1-0).
Tottija u sastavu sigurno neće biti niti u dvije naredne utakmice, protiv Udinesea i Bologne, ali je iz kluba najavljeno da se vraća u pravi trenutak, prije rimske utakmice 28. ožujka protiv Intera.
Unatoč lošijim igrama u posljednje vrijeme Roma još uvijek konkurira za naslov prvaka. Imaju 53 boda na trećem mjestu, odnosno šest manje od vodećeg Intera i pet manje od drugog Milana.
Iz kluba su izvjestili kako je Totti započeo s laganim trčanjem, te radom u fitnessu i očekuju njegov skori povratak u pravu fizičku formu.
Posljednji ogled koji je za Romu odigrao kapetan momčadi Francesco Totti bilo je devedeset minuta protiv Palerma, 13. veljače ove godine...
Nešto prije te utakmice su se već pojavili stari Tottijevi problemi s koljenom, zbog čega je propustio narednih šest utakmica. Pobjeda protiv Palerma 4-1 bila je posljednja u velikom pobjedničkom nizu Rome, a bez Tottija je Ranierijev sastav upisao dva poraza (oba protiv Panathinaikosa u Europa ligi), tri remija i samo jednu minimalnu pobjedu (protiv Catanije 1-0).
Tottija u sastavu sigurno neće biti niti u dvije naredne utakmice, protiv Udinesea i Bologne, ali je iz kluba najavljeno da se vraća u pravi trenutak, prije rimske utakmice 28. ožujka protiv Intera.
Unatoč lošijim igrama u posljednje vrijeme Roma još uvijek konkurira za naslov prvaka. Imaju 53 boda na trećem mjestu, odnosno šest manje od vodećeg Intera i pet manje od drugog Milana.
Iz kluba su izvjestili kako je Totti započeo s laganim trčanjem, te radom u fitnessu i očekuju njegov skori povratak u pravu fizičku formu.
-
fanta
#393 Re: A.S.R. 1927
Prodajem zastavu sa slike.
Cijena 15KM ponude na PM.

Cijena 15KM ponude na PM.

- scheph
#394 Re: A.S.R.1927
jako vazna pobjeda protiv Udinezea, 4:2 bravo Menez, Mirko i ostali, FORZA ROMA!
- Admir_1984
#395 Re: A.S.R.1927
Zali Boze onih 2-0 do 90min sa Caljarijem, 2-1 do 90min sa Napolijem, 2-1 i 3-2 protiv Livorna 
-
krusty
#397 Re: A.S.R.1927
Menez je super odigrao, izgleda da mu puno bolje lezi ova desna strana gdje inace Taddei igra, probijao je samo tako ... valjda to i Ranieri skonta pa ga ostavi desno...
A Vucinic je kralj, kako covjek daje sa lakocom ove golove sa vrha 16rca, ovo mu je 4-5 slican gol u zadnjih par utakmica... grande Vucinic !!!
Inter na 4 boda, grazie Palermo
A Vucinic je kralj, kako covjek daje sa lakocom ove golove sa vrha 16rca, ovo mu je 4-5 slican gol u zadnjih par utakmica... grande Vucinic !!!
Inter na 4 boda, grazie Palermo