Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
-
Rajvosa26
#1 Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Posto je prethodna tema iz nekih nerazjasnjenih razloga, administratorima poznatih, zakljucana, mozda da pokusamo sa drugim naslovom iskazati nasu slobodu, misljenje i pravo govora.
- FOČANSKI PROPISI
#2 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Mene u ovom slučaju ne zanima njena stranačka pripadnost,vjerska je očigledna,nego ono što je ona, kao menadžer, napravila od dječijih vrtića,a to je, da ih je izvukla iz blata.Politiku i ono što joj se spočitava,ipak vodi neko drugi.
Zato,pozdravljam odluku suda.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 18/12/2012 11:54, edited 2 times in total.
-
vryzas
#3 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Deda Mraze ne skreci sa staze...
-
Rajvosa26
#4 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
FOČANSKI PROPISI wrote:Mene u ovom slučaju ne zanima njena stranačka pripadnost,vjerska je očigledna,nego ono što je ona, kao menadžer, napravila od dječijih vrtića,a to je, da ih je izvukla iz blata.Politiku i ono što joj se spočitava,ipak vodi neko drugi.
Sve je to lijepo sto si ti rekao, ali mislim da ona itekako naginje na jednu stranu.
-
Terenc
#5 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ovaj put se vraća odlučnija nego ikad da vrtiće dovede u red i da ono što nije uspjela za vrijeme prvog mandata sada realizuje.evo kako cujem u nekim vrtićima se već vrše pripreme za priredbu dobrodošlice i poslije nje ona.
- Abid Sakalaš
#6 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Abid Sakalaš wrote:Šta će Arzija pokrivena fuj, živjela Mirjana Malića, majka spodobe koja negira genocid!
Morales wrote:Koja smo mi dubioza od naroda, zalosno al istinito...bravo majstore sve je stalo u ovoj ironiji
Abid Sakalaš wrote: Nismo mi dubioza od naroda. Ovo je jedna od onih tema gdje se tačno vidi ko je ko
- FOČANSKI PROPISI
#7 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Odakle dolazi,vjerovatno u saonicama ,sa sjevernog pola?Terenc wrote:Ovaj put se vraća odlučnija nego ikad da vrtiće dovede u red i da ono što nije uspjela za vrijeme prvog mandata sada realizuje.evo kako cujem u nekim vrtićima se već vrše pripreme za priredbu dobrodošlice i poslije nje ona.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 18/12/2012 11:41, edited 1 time in total.
-
Rajvosa26
#8 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Terenc wrote:Ovaj put se vraća odlučnija nego ikad da vrtiće dovede u red i da ono što nije uspjela za vrijeme prvog mandata sada realizuje.evo kako cujem u nekim vrtićima se već vrše pripreme za priredbu dobrodošlice i poslije nje ona.
Sta znaci dovesti u red? Postojali su vrtici prije Arzije postojace i poslije. Kakvu je ona to revoluciju napravila?
-
Aqua_S
#9 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Arzija krmetinu izbaci, a Djeda Mraza ostavi..i mirna Bosna...imaš šansu da se popraviš...

-
Terenc
#10 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Trolom sa DobrinjeFOČANSKI PROPISI wrote:Odakle dolazi,vjerovatno u saonicama ,sa sjevernog pola?Terenc wrote:Ovaj put se vraća odlučnija nego ikad da vrtiće dovede u red i da ono što nije uspjela za vrijeme prvog mandata sada realizuje.evo kako cujem u nekim vrtićima se već vrše pripreme za priredbu dobrodošlice i poslije nje ona.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Terenc
#11 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
postojali su ali nivo rada je bio ispod normale,njenim dolaskom uvedno je puno novina i samim tim su vrtići postali mjesto iz bajke za djecu,naravno da se nekima nije svidjelo zato što je uvela disciplinu u radu.Rajvosa26 wrote:Terenc wrote:Ovaj put se vraća odlučnija nego ikad da vrtiće dovede u red i da ono što nije uspjela za vrijeme prvog mandata sada realizuje.evo kako cujem u nekim vrtićima se već vrše pripreme za priredbu dobrodošlice i poslije nje ona.
Sta znaci dovesti u red? Postojali su vrtici prije Arzije postojace i poslije. Kakvu je ona to revoluciju napravila?
Last edited by Terenc on 18/12/2012 11:46, edited 1 time in total.
- Qler
#12 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Još mi dijete nije za jaslica, a ne vrtića, ali kum je nedavno poslao svoje dijete u vrtić, i onaj na cvili je bio katastrofa, ako je to ostavstina Arzije, onda neka se ne vraća. Evo nedavno su ga renovirali pa je valjda sada bolje.
Glupo mi je što je ukidala deda mraza, glupo mi je što se dize frka oko onih pašteta, kada je kriv dobavljač a ne uprava vrtića, na kraju krajeva, ima djece druge vjeroispovjesti kojima nije problem jesti paštetu sa svinjetinom, neće se baciti. A koliko znam, hranu je haram bacati
Glupo mi je što je ukidala deda mraza, glupo mi je što se dize frka oko onih pašteta, kada je kriv dobavljač a ne uprava vrtića, na kraju krajeva, ima djece druge vjeroispovjesti kojima nije problem jesti paštetu sa svinjetinom, neće se baciti. A koliko znam, hranu je haram bacati
- nosara
#13 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Na klitorixu je sloboda govora umrla davno... I ovo ce pod kljuc, jer se mora pazit i na klikove ekstremnih kleronacionalista na portalu...
-
Terenc
#14 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
svakako je djed božićnjak propao projekatAqua_S wrote:Arzija krmetinu izbaci, a Djeda Mraza ostavi..i mirna Bosna...imaš šansu da se popraviš...![]()
-
Rajvosa26
#15 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Pa u tome i jeste cijela stvar. Nek nabave pastete od piletine, govedine, svinjetine, ribe, pa nek jede ko sta voli, smije i hoce. Isto tako i za deda mraza. Ako nekome to smeta, nek ne dovodi dijete na paketice. Ali ukidati nekome necije pravo, to samo kod nas moze proci.Qler wrote:Još mi dijete nije za jaslica, a ne vrtića, ali kum je nedavno poslao svoje dijete u vrtić, i onaj na cvili je bio katastrofa, ako je to ostavstina Arzije, onda neka se ne vraća. Evo nedavno su ga renovirali pa je valjda sada bolje.
- suncica24
#16 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Jesi ti ulazio u neka od tih "mjesta iz bajke"?Terenc wrote:postojali su ali nivo rada je bio ispod normale,njenim dolaskom uvedno je puno novina i samim tim su vrtići postali mjesto iz bajke za djecu,naravno da se nekima nije svidjelo zato što je uvela disciplinu u radu.Rajvosa26 wrote:Terenc wrote:Ovaj put se vraća odlučnija nego ikad da vrtiće dovede u red i da ono što nije uspjela za vrijeme prvog mandata sada realizuje.evo kako cujem u nekim vrtićima se već vrše pripreme za priredbu dobrodošlice i poslije nje ona.
I ta "disciplina u radu", jesi se susreo s njom?
De svega ti, prohodaj malo po tim bajkama (dijete da šalješ već ni tebi ne bih poželjela) gdje otpadaju krovovi, cure instalacije, djeca jedu paštete (naša je, halal, pa odmah lakše) i hljeba, igraju se ishabanim igračkama (da ne spominjemo njihovu eukacionu vrijednost) i uče o budibogsnama nebulozama, a onda i progovori malo s tim nadasve inspiriranim i disciplinovanim Arzijinim uhljebljenicima, pa se javi kao svjedok tog nadasve ogromnog napretka.
-
photo
#17 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
zar jos nisi naucio razliku djed mraz i djed bozicnjak? ne znas da je 6 dana razlike izmedju ta dva dana?Terenc wrote:svakako je djed božićnjak propao projekatAqua_S wrote:Arzija krmetinu izbaci, a Djeda Mraza ostavi..i mirna Bosna...imaš šansu da se popraviš...![]()
o joj, zalosti vremena propustenog u skoli.....
-
Rajvosa26
#18 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
postojali su ali nivo rada je bio ispod normale,njenim dolaskom uvedno je puno novina i samim tim su vrtići postali mjesto iz bajke za djecu,naravno da se nekima nije svidjelo zato što je uvela disciplinu u radu.[/quote]
Cuj mjesta iz bajke...hahahaha...nema, Diznilend.
Cuj mjesta iz bajke...hahahaha...nema, Diznilend.
-
Rajvosa26
#19 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
photo wrote:zar jos nisi naucio razliku djed mraz i djed bozicnjak? ne znas da je 6 dana razlike izmedju ta dva dana?Terenc wrote:svakako je djed božićnjak propao projekatAqua_S wrote:Arzija krmetinu izbaci, a Djeda Mraza ostavi..i mirna Bosna...imaš šansu da se popraviš...![]()
o joj, zalosti vremena propustenog u skoli.....
- suncica24
#20 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Nego, kako stojimo sa Arzijinim stjecanjem znanja i saznanja na Univerzitetu na Palama?
Ne dira li to malo taj kontekts "svete" žene Bošnjakinje
- FOČANSKI PROPISI
#21 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Zašto je smjenjena Arzija?FOČANSKI PROPISI wrote:Mene u ovom slučaju ne zanima njena stranačka pripadnost,vjerska je očigledna,nego ono što je ona, kao menadžer, napravila od dječijih vrtića,a to je, da ih je izvukla iz blata.Politiku i ono što joj se spočitava,ipak vodi neko drugi.
Zašto je smjenjen Vahid Muharemović?
Zašto je doveden Igor Kamočaji za direktora zavoda za zapošljavanje,a da prije toga nije nikad ništa radio?
Zašto je postavljena Mirjana Halilović (sposobna menadžerica)?
Mjerimo li istim aršinima?
-
Rajvosa26
#22 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Nemoj u tom smjeru ici.suncica24 wrote:Nego, kako stojimo sa Arzijinim stjecanjem znanja i saznanja na Univerzitetu na Palama?
-
Terenc
#23 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
[
De svega ti, prohodaj malo po tim bajkama (dijete da šalješ već ni tebi ne bih poželjela) gdje otpadaju krovovi, cure instalacije, djeca jedu paštete (naša je, halal, pa odmah lakše) i hljeba, igraju se ishabanim igračkama (da ne spominjemo njihovu eukacionu vrijednost) i uče o budibogsnama nebulozama, a onda i progovori malo s tim nadasve inspiriranim i disciplinovanim Arzijinim uhljebljenicima, pa se javi kao svjedok tog nadasve ogromnog napretka.[/quote]
Za nedostatak novca je kriva Vlada KS i bivši ministri koji nisu htjeli ni marku usmjeriti vrtićima za renoviranje,tako da tu direktor ne moze nista uraditi,a sto se tiče igračaka ili čega još uvijek imate privatne vrtiće pa koliko love toliko muzike,ne mozete valjda ocekivati da ce za neki sitan novac vrtići biti "napucani" a hrana kao u 5* a vaspitačice biti super obrazovani kadar sa poznavanjem 2 strana jezika.
De svega ti, prohodaj malo po tim bajkama (dijete da šalješ već ni tebi ne bih poželjela) gdje otpadaju krovovi, cure instalacije, djeca jedu paštete (naša je, halal, pa odmah lakše) i hljeba, igraju se ishabanim igračkama (da ne spominjemo njihovu eukacionu vrijednost) i uče o budibogsnama nebulozama, a onda i progovori malo s tim nadasve inspiriranim i disciplinovanim Arzijinim uhljebljenicima, pa se javi kao svjedok tog nadasve ogromnog napretka.[/quote]
Za nedostatak novca je kriva Vlada KS i bivši ministri koji nisu htjeli ni marku usmjeriti vrtićima za renoviranje,tako da tu direktor ne moze nista uraditi,a sto se tiče igračaka ili čega još uvijek imate privatne vrtiće pa koliko love toliko muzike,ne mozete valjda ocekivati da ce za neki sitan novac vrtići biti "napucani" a hrana kao u 5* a vaspitačice biti super obrazovani kadar sa poznavanjem 2 strana jezika.
- dječak sa šibicama
#24 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Jesi li ti siguran?nosara wrote:Na klitorixu je sloboda govora umrla davno... I ovo ce pod kljuc, jer se mora pazit i na klikove ekstremnih kleronacionalista na portalu...
Nisam primjetio da se zbog njih zatvaraju teme, naprotiv.
- nosara
#25 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Cuj mjesta iz bajke...hahahaha...nema, Diznilend.[/quote]Rajvosa26 wrote:postojali su ali nivo rada je bio ispod normale,njenim dolaskom uvedno je puno novina i samim tim su vrtići postali mjesto iz bajke za djecu,naravno da se nekima nije svidjelo zato što je uvela disciplinu u radu.
Ne treba ni da bude diznilend, to su sejtanska posla... Djecu treba od malih nogu ucit zivotu koji ce zivjet, punom odricanja, patnje i belaja...
Cemu bajke...?