ART-MARKET
- putujucidzindas
#1 ART-MARKET
Da li neko zna organizuje li se jos uvijek u Sarajevu Art-market ili nesto lsicno, ono kao prodaja rucnih radova? Nekad je bilo u BKC-u, u KUK-u, samo ne mogu nigdje vise nista slicno pronaci..
- putujucidzindas
#2 Re: ART-MARKET
bas niko nema predstavu sta se desilo s marketom? 
- to sam ja
#4 Re: ART-MARKET
Koliko ja znam ne vise...i to vec najmanje godinu, jedino sto bude u unicu sto izlazu tete gosp. ambasadora i jos neki...koliko ja znam ne moze svako izlagati kako je bilo npr. u mediacentru..ne znam tacno...samo i taj je vec prosao...bio je prije 20-tak dana i to se desava samo pred novu
- Jara
#5 Re: ART-MARKET
bila jednom ...Međunarodni klub žena organizator...cijene su taman za zene ambasadora...ovo u Uniticu je interesantno zbog nacionalnih jela i pića iz raznih zemalja, muzike, suvenira...bila samo dva-tri štanda kao na Art marketu...to sam ja wrote:Koliko ja znam ne vise...i to vec najmanje godinu, jedino sto bude u unicu sto izlazu tete gosp. ambasadora i jos neki...koliko ja znam ne moze svako izlagati kako je bilo npr. u mediacentru..ne znam tacno...samo i taj je vec prosao...bio je prije 20-tak dana i to se desava samo pred novu
plaćaju se ulaznice ...OK je jer ide u humanitarne svrhe i tako to i treba shvatiti... na Art Marketu je bolji izbor bio...
- Jara
#6 Re: ART-MARKET
up !
Stvarno, šta bi s Art marketom?
Da je pameti k'o što nije, našao bi se na Baščaršiji stalan prostor za Art market...pa da se svaki dan prodaju rukotvorine i umjetnička djela. Cijene su na Art marketu uvijek bile podnošljive...a radovi originalni. Kupovali bi i turisti, garant...Proizvođači i autori bi zaradili, a pomoglo bi se i humanitarnim org. koje učestvuju...
Eh...
Stvarno, šta bi s Art marketom?
Da je pameti k'o što nije, našao bi se na Baščaršiji stalan prostor za Art market...pa da se svaki dan prodaju rukotvorine i umjetnička djela. Cijene su na Art marketu uvijek bile podnošljive...a radovi originalni. Kupovali bi i turisti, garant...Proizvođači i autori bi zaradili, a pomoglo bi se i humanitarnim org. koje učestvuju...
Eh...
-
maj26
#7 Re: ART-MARKET
E bitno je da na čaršiji ima second hand i razne glupostiJara wrote:up !![]()
Stvarno, šta bi s Art marketom?![]()
Eh...
Cijene su im bile prihvatljive, super poklončića se moglo naći a kao što kažeš orginalnih.
Meni je bio pravi gušt razgledati štandove, popiti kafu, vidjeti nešto drugačije, ''ubiti'' nedjelju ....
- Jara
#8 Re: ART-MARKET
I meni bio gušt... makar ništa ne kupila...maj26 wrote:E bitno je da na čaršiji ima second hand i razne glupostiJara wrote:up !![]()
Stvarno, šta bi s Art marketom?![]()
Eh...![]()
Cijene su im bile prihvatljive, super poklončića se moglo naći a kao što kažeš orginalnih.
Meni je bio pravi gušt razgledati štandove, popiti kafu, vidjeti nešto drugačije, ''ubiti'' nedjelju ....