Slabo ko ima vise iskustva s ove dvije utakmice za kvalifikaciju u grupnu fazu LP kao Wenger. Vjerujem da ce sve proci kao i ranijih godinaPravimHaos wrote:Večeras protiv neugodnog Bešiktaša.
Očekujem najjači sastav.
Nadam se da se Wenger neće zajebavati s postavom i kombinirati jer ovo nije Emirates cup nego LP.
COYG!
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rage_guy
#5301 Re: Arsenal F.C.
- Ridjobrki
#5302 Re: Arsenal F.C.
Besiktas baš nije imao sreće sa žrijebom, nemaju se oni sa čime ponosati sa Arsenalom. Čuj glavna prijetnja Demba Ba - igrač koji je rashodovan u EPL. Žao mi navijača Besiktasa ali Arsenal je par klasa iznad njih. To što su prošli Feyenoorda nije neki pokazatelj jer je Feyenoord rasprodao sve što im je valjalo u prošloj sezoni, otišla čitava obrana reprezentacije - De Vrij, Martins Indy, ne znam ko ono još...
U svakom slučaju, meni ovo miriši na rutinski ulazak u grupnu fazu.
U svakom slučaju, meni ovo miriši na rutinski ulazak u grupnu fazu.
- PravimHaos
#5303 Re: Arsenal F.C.
Ne pamtim kad smo lošije odigrali.
Na drugoj strani ne pamtim kada je Beskitas odigrao bolje.
Ovdje prolazak ne dolazi u pitanje,i sinošnja prestava Besiktasa je neki njihov maksimum,ali strašno mi ide na kurac kada vidim da Wenger yebe sebi mater sa postavom.
Jedina svijetla tačka sinošnjeg duela su Alexis i Chambers.
Prosječni:Koss,Szczesny i Debuchy.
Ramsey potpuno suvišan start i riječ 'glupo' je preblaga da bi se opisao onaj crveni karton.Zaista me interesuje šta mu je tada prošlo kroz glavu.
A najmilijih se sjetim:
1.Wenger-u
2.Giroud-u
3.Cazorli
Na drugoj strani ne pamtim kada je Beskitas odigrao bolje.
Ovdje prolazak ne dolazi u pitanje,i sinošnja prestava Besiktasa je neki njihov maksimum,ali strašno mi ide na kurac kada vidim da Wenger yebe sebi mater sa postavom.
Jedina svijetla tačka sinošnjeg duela su Alexis i Chambers.
Prosječni:Koss,Szczesny i Debuchy.
Ramsey potpuno suvišan start i riječ 'glupo' je preblaga da bi se opisao onaj crveni karton.Zaista me interesuje šta mu je tada prošlo kroz glavu.
A najmilijih se sjetim:
1.Wenger-u
2.Giroud-u
3.Cazorli
- bingov buraz
#5304 Re: Arsenal F.C.
Losa igra i odlican rezultat na zajebanom gostovanju.
Alexisa bas ne ide,danas rano klupiran mada je Ozil bio veca musterija za odmoriti.
Alexisa bas ne ide,danas rano klupiran mada je Ozil bio veca musterija za odmoriti.
- rage_guy
#5305 Re: Arsenal F.C.
Giroud mora svaku pocinjat! Ozila i Wilshera na klupu.
- Charuga
- Globalni moderator
#5306 Re: Arsenal F.C.
http://sportsport.ba/blabla/aaron-ramse ... mrt/138824Charuga wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ramsey- ... oba/137834
Baš ga je krenulo ...
- Logovan
#5307 Re: Arsenal F.C.
Što jest jest, krenulo ga je pravo.
-
alenthekiller
#5308 Re: Arsenal F.C.
joj Arsenala, imali su srece kad ona gedora iz Lestera sad promasi go citav sa par metara 
- Zatamnjena stakla
#5309 Re: Arsenal F.C.
Sve vam ^^ 
- Zatamnjena stakla
#5311 Re: Arsenal F.C.
Cigani.
- bingov buraz
#5312 Re: Arsenal F.C.
Naki Falcao ode u United a ovaj se zajebava sa Zigicem dok mu je prvi napadac povrijedjen najmanje 5 mjeseci
Strucnjak
Strucnjak
- bingov buraz
#5314 Re: Arsenal F.C.
Daj boze da to ne bude istina,Amin.
- Logovan
#5315 Re: Arsenal F.C.
Hvala Wengeru što je uzeo Welbecka.

- bingov buraz
- Klavikula
#5317 Re: Arsenal F.C.
vrhunskog igraca ste dobili za male pare. odlican potez Wengera.
- lua
#5318 Re: Arsenal F.C.
Someone still loves you, Theo Walcott.
- burek_in_space
#5319 Re: Arsenal F.C.
Priznaj da je zbog njegovog baby face-a.lua wrote:
Someone still loves you, Theo Walcott.
- PravimHaos
#5320 Re: Arsenal F.C.
Nisam nezadovoljan dolaskom engleskog Wesley Snipesa.
Više sam razočaran i ljut zbog nedolaska DMF-a.
Ne mogu zaista da shvatim,znači imaš 3 yebena mjeseca da dovedeš igrače na pozicije koje su kritične i na deadline day kada svi završavaju poslove,ti odeš da gledaš humanitarni meč u Rimu.
Mislim da ću od muke počet' povraćat' ako opet Krezu budem gledao na pozicji zadnjeg veznog.
I nisam nikad vjerovao da ću ovo reć' al' volio bih da na polusezoni budemo ispod 6tog mjesta samo zato da bi ovaj ćoravi sijedi starac uvidio da je na zimu neophodno dovesti tog jebenog zadjneg veznog.
I također ti se sjetim kakve dobre mlade ženske iz porodice,nesposobno smeće.
#WengerOut
Ne mogu zaista da shvatim,znači imaš 3 yebena mjeseca da dovedeš igrače na pozicije koje su kritične i na deadline day kada svi završavaju poslove,ti odeš da gledaš humanitarni meč u Rimu.
Mislim da ću od muke počet' povraćat' ako opet Krezu budem gledao na pozicji zadnjeg veznog.
I nisam nikad vjerovao da ću ovo reć' al' volio bih da na polusezoni budemo ispod 6tog mjesta samo zato da bi ovaj ćoravi sijedi starac uvidio da je na zimu neophodno dovesti tog jebenog zadjneg veznog.
#WengerOut
-
Mobile_Disco
#5321 Re: Arsenal F.C.
A Song ode djaba u West Hem.. Smijesno!
-
missko
#5322 Re: AW: Arsenal F.C.
Nije on gledao mec nego je bio selektor ekipe8-)PravimHaos wrote:Nisam nezadovoljan dolaskom engleskog Wesley Snipesa.
#WengerOut
- Ridjobrki
#5323 Re: Arsenal F.C.
Song je vazda bio neodgovoran u obrani na DM-u ima Flamini, ima Arteta, može to odigrati i ovaj mali Chambers... Do januara, u januaru fakat treba nekog dovesti. Mojne kuknjave oko obrane, obrana je lani radila k'o singerica u većini utakmica, ove godine samo malo trebalo dotegnuti i to je to. Problem je bila realizacija jer nije bilo golova kad je su prekinute serije Ramseya i Walcotta zbog ozljeda.
Welbeck je sjajan potez, igrač koji ne treba prilagodbu a mlad i još će napredovati. U Unitedu nije mogao igrati kraj Van Persieja i Rooneya ali kad god je igrao špica zabijao je. I niko da primijeti da konačno imamo špica koji je brz a zna sa loptom. Koja ekipa osim možda Reala ima brži trozubac u napadu od linije Alexis-Welbeck-Walcott? Ovo će biti nešto kao Pires-Henry-Wiltord i ja očekujem prve golove Welbecka već u ovom mjesecu.
16 miliona za njega je odlična cijena, ko bi se kockao sa Balotellijem za te pare? Al' ovaj se zove Balotelli a ovo je ružno pače Welbeck, jbg... Ko bi dao preko 20 miliona da se poigra sa igračem i vrati ga Monacu na kraju sezone? To bi kao bio dobar transfer? Daš za Falcaoa 20 miliona i povrijedi ti se u decembru i ni titula ni igrača ni para. Treba malo biti realan.
Ja mislim da je Welbeck odličan potez i mislim da će kraj njega i Özil proigrati bolje, čovjek nije imao kome dati loptu u for.
Welbeck je sjajan potez, igrač koji ne treba prilagodbu a mlad i još će napredovati. U Unitedu nije mogao igrati kraj Van Persieja i Rooneya ali kad god je igrao špica zabijao je. I niko da primijeti da konačno imamo špica koji je brz a zna sa loptom. Koja ekipa osim možda Reala ima brži trozubac u napadu od linije Alexis-Welbeck-Walcott? Ovo će biti nešto kao Pires-Henry-Wiltord i ja očekujem prve golove Welbecka već u ovom mjesecu.
16 miliona za njega je odlična cijena, ko bi se kockao sa Balotellijem za te pare? Al' ovaj se zove Balotelli a ovo je ružno pače Welbeck, jbg... Ko bi dao preko 20 miliona da se poigra sa igračem i vrati ga Monacu na kraju sezone? To bi kao bio dobar transfer? Daš za Falcaoa 20 miliona i povrijedi ti se u decembru i ni titula ni igrača ni para. Treba malo biti realan.
Ja mislim da je Welbeck odličan potez i mislim da će kraj njega i Özil proigrati bolje, čovjek nije imao kome dati loptu u for.
- PravimHaos
#5324 Re: Arsenal F.C.
Najgore je to što ću ponovo gledati krezavog kapitena na poziciji za koju samo on i Wenger znaju zašto igra.
Kad' ga vidim kako davi loptu i zavlači štopere svojim glupostima tačno mi dođe da se ranim.
I ne samo to,ajde mi reci koji iole normalan trener na svijetu bi žrtvovao igranje najboljeg veznjaka na svijetu zarad tarabe Cazorle?
Čovjek koji je u španiji imao asistencija više nego Xavi i Iniesta zajedno biva forisiran na poziciji na kojoj nikada nije igrao dok nije došao kod 'stručnjaka' Wengera.
Jedina pozitivina vijest ovih zadnjih dana je to što se Wallcot vraća,ali kakve mi uhljupe imamo za doktore ne bi me iznenadilo da opet neki setback bude.
Kad' ga vidim kako davi loptu i zavlači štopere svojim glupostima tačno mi dođe da se ranim.
I ne samo to,ajde mi reci koji iole normalan trener na svijetu bi žrtvovao igranje najboljeg veznjaka na svijetu zarad tarabe Cazorle?
Čovjek koji je u španiji imao asistencija više nego Xavi i Iniesta zajedno biva forisiran na poziciji na kojoj nikada nije igrao dok nije došao kod 'stručnjaka' Wengera.
Jedina pozitivina vijest ovih zadnjih dana je to što se Wallcot vraća,ali kakve mi uhljupe imamo za doktore ne bi me iznenadilo da opet neki setback bude.
- Ridjobrki