Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#3076 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Valjalo bi nešto učiniti na kvaliteti diskusije na ovoj temi... nije ovo sportsport :roll:
nemam_ideje

#3077 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

U pravu si ultima, moja greška, počeo sam da se svađam sa djetetom koje te prvo navuče na svoj teren a onda dobije na iskustvo. Moja greška, do mene je. Neću više :x
ultima_palabra

#3078 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

;-) Ma ima još max par sati da radi to što radi...
Whitesnake

#3079 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

Ja sam obrazli forumas tako da ne prijetim niti vrijeđam preko privatnih poruka.. za razliku od nekih ovde prisutnih.. :D :-)
kazem ono sto mislim i ne dam da neko bezveze pljuje po Arsenalu.. AKo imas kakav argument, ok je, ako ne, idi brate na forum gdje pricaju o zasadima i poljoprivrednoj proizvodnji..
bingov buraz

#3080 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

@zmijuga
bez ljutnje ali mislim da ovaj podforum nije mjesto za tebe,cudi me da nisi skontao vec i sam.

Na ovoj temi kad vidim novi post obicno bude neka korisna ili beskorisna informacija,kvalitetan ili manje kvalitetan komentar ili samo dobra zajebancija (lose nema na Sa-x).Otkako si poceo pisati i ne ulazi mi se na ovu temu jer je 90% postova svadjalackih.

Jasno ja te ne mogu otjerati,samo sugestija.
Svako dobro.
Whitesnake

#3081 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

bingov buraz wrote:@zmijuga
bez ljutnje ali mislim da ovaj podforum nije mjesto za tebe,cudi me da nisi skontao vec i sam.

Na ovoj temi kad vidim novi post obicno bude neka korisna ili beskorisna informacija,kvalitetan ili manje kvalitetan komentar ili samo dobra zajebancija (lose nema na Sa-x).Otkako si poceo pisati i ne ulazi mi se na ovu temu jer je 90% postova svadjalackih.

Jasno ja te ne mogu otjerati,samo sugestija.
Svako dobro.

Mozda si i u pravu Bingov buraz.. Vjerovatno nije podforum za mene tako da cu prepustiti "tipkovnicu" likovima koji misle 100% kao ti i nekolicina.. Ocigledno cete napraviti magarca svakog ko ima drugacije misljenje..

p.s.
Nadam se da ce Arsenal bar nesto osvojiti ove sezone.. Zato sam ovdje, da podrzim najbolji klub na svijetu.. :-)
:sax:
burek_in_space

#3082 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Dakle, kao shto ste nauchili, vash Dragi Vodja koji se odaziva na nick burek_in_space je uvijek bio shirokogrudan, pa ce tako sasvim uljudno zamoliti dvojicu svojih omiljenih oponenata da povedu rachuna o nachinu komuniciranja, jer ce i najmanja provokacija bilo kojeg od njih dovesti do jednomjesechnog izbivanja sa foruma.

Nadam se da necete zajebati ovu priliku, a nije ni jednom maslo za ramazana. :sax:
just principe

#3083 Re: Arsenal F.C.

Post by just principe »

wtf :shock: pojedinci zabranjuju pa cak i ismijavaju ako se u pO tekme pise komentar.. :roll: nije zdravo, ne
Ridjobrki

#3084 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Hipotetska dilema: da li biste pristali na razmjenu trenera između Cityja i Arsenala?
burek_in_space

#3085 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Ridjobrki wrote:Hipotetska dilema: da li biste pristali na razmjenu trenera između Cityja i Arsenala?
Odmah.
LSD

#3086 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

burek_in_space wrote:
Ridjobrki wrote:Hipotetska dilema: da li biste pristali na razmjenu trenera između Cityja i Arsenala?
Odmah.
Znaci ,želiš Arsenal da vidiš u Championshipu jel :-)
burek_in_space

#3087 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

LSD wrote: Znaci ,želiš Arsenal da vidiš u Championshipu jel :-)
Ali bih bar znao da su odustali od pravljenja novca i prodavanja ubleha kako igraju fudbal.
Tada bi pokazali da ih zaista interesuje fudbal (ma kako ovo perverzno zvuchalo, jer je ipak Mancini u pitanju :mrgreen: )
nemam_ideje

#3088 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

burek_in_space wrote:Dakle, kao shto ste nauchili, vash Dragi Vodja koji se odaziva na nick burek_in_space je uvijek bio shirokogrudan, pa ce tako sasvim uljudno zamoliti dvojicu svojih omiljenih oponenata da povedu rachuna o nachinu komuniciranja, jer ce i najmanja provokacija bilo kojeg od njih dovesti do jednomjesechnog izbivanja sa foruma.

Nadam se da necete zajebati ovu priliku, a nije ni jednom maslo za ramazana. :sax:
Vodja ne može biti tepsija pite, to ti je valjda jasno. Samo meza :oops:

Inache, drago mi je da si tako tolerantan, o ti veliki chovjeche :oops:
burek_in_space

#3089 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Vidish kako ti znash lijepo, samo kad te se motivishe fino. :oops:
Whitesnake

#3090 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

just principe wrote:wtf :shock: pojedinci zabranjuju pa cak i ismijavaju ako se u pO tekme pise komentar.. :roll: nije zdravo, ne
Nikakvo zabranjivanje, tobe jarabi :-) , ismijavanje mozda pomalo ali u granicama, jer PLJUVANJE ARSENALA BEZ ARGUMENATA nekog kolege sa foruma koji kaze da ni ne navija za Arsenal me je pecilo.. Ali hajde, za rad kolegijalnosti i tolerancije samo nastavite pljuvati redom sve.. Necu replicirati samo cu se smijati. Trebalo je tako od pocetka.
:oops:
miskin

#3091 Arsenal F.C.

Post by miskin »

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tures.html

Evo malo nostalgije samo prelistajte slike samo ce vam se kazat
Baudelaire

#3092 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

miskin wrote:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tures.html

Evo malo nostalgije samo prelistajte slike samo ce vam se kazat
Ma nerealno do bola, Ljungberg 7/10, Walcott 8/10, Gervinho 7/10. Ispadoše bolji ili na nivou Ljungberga. Smiješno :D
sumirprimus

#3093 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

a majko mila tuge... :roll:
hoce li konacno nesto mijenjat???
Whitesnake

#3094 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

sumirprimus wrote:a majko mila tuge... :roll:

Evo, navodno hoce:
http://www.24sata.hr/nogomet/wengerova- ... cky-254211
LSD

#3095 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Whitesnake wrote:
sumirprimus wrote:a majko mila tuge... :roll:

Evo, navodno hoce:
http://www.24sata.hr/nogomet/wengerova- ... cky-254211
Vidjecemo hoce li biti išta od ovoga....samo velika cistka može spasiti Arsenal, da bi se krenulo o remont ekipe...previše je tu parazita na klupskoj sisi, od kojih nemaju nikakve koristi.
Edin H.

#3096 Re: Arsenal F.C.

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: Znaci ,želiš Arsenal da vidiš u Championshipu jel :-)
Ali bih bar znao da su odustali od pravljenja novca i prodavanja ubleha kako igraju fudbal.
Tada bi pokazali da ih zaista interesuje fudbal (ma kako ovo perverzno zvuchalo, jer je ipak Mancini u pitanju :mrgreen: )
Apsolutno, ako Arsenalovim dionicarima trebaju pare neka nabave sebi izvor i vade naftu :oops:
Whitesnake

#3097 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

Evo nekoliko novih vijesti. Izgleda da je Wenger odlucio odrijesiti kesu:
-Ovih dana ce poceti pregovori oko novog ugovora Walcotta, to znaci da su price o njegovoj prodaji samo špekulacije.
-Arsenalov prioritet je potpisati novi ugovor sa Robinom van Persieom. Ako klub dovede nove igrace i pokaze ambicije za samo vrh prvenstva, on ce ostati.
-Takodjer biti ce ponudjen novi jednogodisnji ugovor Tomasu Rosickom.
-Wengerovi skauti prate par igraca:
1. Lukas Podolski igrac Kolna koji bi mogao biti eventualna zamjena za Robina van Perisea. Njegova cijena po transfermarktu je 20 miliona eura.
2. Mario Gotze pruza sjajne igre u Dortmundu, ali uz odredjenu sumu novaca mogao bi da dodje u Arsenal. Njegova cijena je 30 miliona eura.
3. Matias Suarez napadac Anderlechta koji se spominjao kao eventualno pojacanje Arsenala u zimskom prelaznom roku. Njegova cijena je 7 miliona eura, a on ima 23 godine.
4. Zamjena za Arshavina koji ce najvjerovatnije otici u Rusiju u Zenit ili Anzhi je mladi napadac Blackburna David Hoilett, koji je nezadovoljan u svom klubu jer se bori za opstanak u Premier Ligi. Njegova cijena je 8 miliona eura.
Eto to su zelje Arsene Wengera. Nadam se da ce ih uspijeti dovesti. Ne zaboravimo da su tu jos neka imena kao na primjer Nicolas Gaitan ili Eden Hazard, ali tesko ce oni doci jer je cijena prevelika, a i traze ih pola Europe.

preuzeto od @Jack19
Ali_G

#3098 Re: Arsenal F.C.

Post by Ali_G »

Kad procitah ovo odrijesio kesu kontam sad ce bijesni transferi, kad ono Podolski zamjena za Robina? :-) :-) Podolski je igrac kojem je plafon Keln i slicne ekipe.
Produzenje ugovora Rosickom :-) :-) Wallcotu?
S ovakvom politikom opet ce biti uspjeh kvalifikacije u LP.
vaučer

#3099 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

K'o L'pool pod Hodgsonom..
nemam_ideje

#3100 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

Ostanak Rosickog, Podolski, Hoilet, Suarez :lol:

Žalosno na šta spade onakav klub.
Post Reply