Jedno je sigurno Bosnjaci prvenstveno su ostali bez svoje desne ruke zastitnicke koju su imali a to je AR BiH biso sam pripadnik njen i bili smo je stvorili kao jednu sigurnost za Bosnjake i sve one koji su BiH osjecali kao svoju drzavu ali nazalost sad toga vise nema i bojim se da smo ostali goloruki i bosi i politicki suplji i da nema vise niko da nas stiti osim ove nase sake boraca koji bi ne daj nboze da se sta desi opet prvi stali da brane toprak svoj.. No satanizovanje Armije BiH je u toku mnogi politicke seronje iznose samo one stvari koje je Ar BiH ucinila,, logicno da je bilo zlocina i to ne treba se spominjati ali sigurno nije organizovano i nije niko od oficira Ar BiH rekao da se pobije ogroman broj ljudii sad da ne nabrajam sav genociod koji se nama Bosnjacima desio..
Pocast i
,, POZDRAV DOMOVINI,, i danas kad mi na um padne stroj i postrojavanje jedinice i ono ,, GOSPODO VOJNICI I STARJESINE POZDRAV DOMOVINI ,, srce mi zastane i dodje mi da zaplacem jer smo po prvi put u historiji imali nesto a to je bila Armija Republike Bosne i Hercegovine nasa uzdanica!!!!
Armija RBiH
-
Armija RBiH
Znas, borba nikad ne prestaje.Ako nije oruzano onda je ekonomski, kulturoloski, medijski ili na nekakav nacin koji nama nije ni uociv.Prije par godine je bilo prijeceno uredniku bosnjackog portala bosnjaci.net.Dobivao je telefonske pozive gdje cetnici prijete da ce ga ubiti.Magazin Saff se napada na vise razlicitih nacina,stranica patriotske lige je bila hackana od strane cetnika itd.Da ne govorimo o smanjenju OS BIH i ukidanju sluzenja vojnog roka.Nemozes vise reci da ti sin ide u vojsku.Koje time pogodjen?Naravno samo bosnjaci jer ce ostali dobiti pomoc iz susjednih zemalja.Zasto je Armija RBiH zaustavljena 95`godine?Pogledaj malo ko kontrolise medije i ekonomiju u Bosni.Kada su arapi htjeli da uloze ogromna financijska sredstva u Bosnu nije islo.Kome je to smetalo?Sta mislis ko potpaljuje vatru o tz. vehabijama?Jedno vrijeme je bilo pokusaja da se satanizira reis Ceric.Ovo je par stvari koje mi padose na pamet za 30 sekundi.Kada bi mi zajedno malo bolje razmislili i napravili neke analize vidio bih da ovo nije ni 5%.Ali koga to briga od nas?Ko razmislja o tome sta nas sutra ceka i kako se odbraniti od vjecitih dusmana?
Znamo mi napamet igrace mnogih fudbalskih klubova a neznam toliko imena nasih heroja koji su Bozijom voljom uradili da sad zivi ovo citamo.Dragi prijatelju.Armija RBiH ce zivjeti onoliko koliko je se mi budemo sjecali a na nasoj stranici je ukorist link snajper,video obuka, topografske karte itd.
Znamo mi napamet igrace mnogih fudbalskih klubova a neznam toliko imena nasih heroja koji su Bozijom voljom uradili da sad zivi ovo citamo.Dragi prijatelju.Armija RBiH ce zivjeti onoliko koliko je se mi budemo sjecali a na nasoj stranici je ukorist link snajper,video obuka, topografske karte itd.