Mislim da je ovo prvi put da potpisujem tvoje viđenje neke fudbalske utakmice.cyprus wrote:Eto, napravili smo još jedan korak ka baražu.![]()
Ja ne mogu shvatiti neke likove nikako. Kako je ova igra bila ispod očekivanja? 0:2, promašen penal i još par 100%-tnih prilika, bez najboljeg igrača, protiv reprezentacije koja stvarno rijetko gubi domaće utakmice, igrači pod ogromnim pritiskom itd. i opet neko se nađe da kaže da smo loše odigrali i ispod svih očekivanja![]()
![]()
. E, pa ja ne znam kakva su vaša očekivanja bila (možda 5-6 komada, bez da Armenci dođu u posjed lopte), ali ja sam se itekako pribojavo da nećemo pobjedit. Ovo što sam vidio me haj u najmanju ruku zadovoljilo, čista rutina. Mislim ništa spektakularno i sjajno, ali onaj ko očekuje od reprezentacije u svakoj utakmici nešto spektakularno nema pojma o fudbalu. Ovo kako smo mi odigrali danas je odlika velikih ekipa. Ovi što sad kukaju i pljuju isto bi to radili i da se kojim slučajem plasiramo u Južnu Afriku. Ko da već gledam rečenice tipa: "...bolje da se nismo plasirali, nego da nas brukaju ovakom igrom...". Ko da Brazil, Španija, Njemačka, Engleska, Italija uvjek oduševljavaju igrom. Ali daleko je to, o tom potom, aBd
...
PS Da, i ja se slažem da neće biti 3:0 protiv Turske, bit će 3:1.
Već sam rekao da je bolje imati na klupi Štilu i Pjanića pa njih ubacivati, nego umjesto njih ubacivati Ibričića.