Da, svakako je bio neki hrsuz. Sve sam se bojao da ce izbaksuzirati kad je poceo pricu kako treba docekati fudbalere posle pobjede...a ono jos 15 minuta do kraja. Dobro ja kao navijac sam osjetio da je sve gotovo, ali profesionalni reporter to ne smije reci pa sve da se igra pruduzeno vrijeme. Ipak ja inace na reportera ne obracam bas neku preveliku paznju (ako nije Marijan).dallton wrote:ko stavi onog novog komentatora na hayat?
izgleda da je frajer toliko negativan da bi se i dalaj lama iznervirao
Armenija-Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Gerard
#401 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
- Sezam
#402 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ne brate, onda tek pocinje...Better Man wrote:Pobjeda i 3 nova boda! Još samo da pobjedimo Tursku i gotovo je!
-
Gerard
#403 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Sve u svemu treba prisluskivati rezultate ostalih utakmica, nadati se da ce nam protiv Turaka i remi biti dovoljan, potajno iscekivati da Belgija mazne Spance...
Last edited by Gerard on 05/09/2009 20:04, edited 1 time in total.
- belafonte
#404 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Haahahaahahaaha, jo shuka, nakon ovoga ja te savjetujem da se samobanujes, nije ti lako, valja kilu pljuvacke drzat u ustima i uvuc se u misju rupuBaltazar_khan wrote:Odavno pratim tvoje postove, i može se zaključiti da nema razlike između tebe, i Branimira Tulićakomeba wrote: Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
Sta reci...Pjanic-Lyon,najbolji klub Francuske,igra ligu prvaka.
Ibricic-Hajduk,na 14. mjestu hrvatske lige,ne igra u Evropi.![]()
I jedan i drugi, nemate veze s vezom u sportu zvanom fudbal/nogomet!
@hrasno respect, svaka cast
-
suspect_zero
#405 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
hrasno38 wrote:Kao sto rece Svabo prije utakmice u studiju Hayata, najveci problem i nase reprezentacije i nase zemlje su upravo oni ljudi koji cekaju bilo kakav kiks da bi likovali i govorili "jesam li ja rekao". Ali na srecu njih malo i nikada ih nece biti vise od onih kojima srce duplo brze tuce kada igra nasa reprezentacija. I najcesce oni su prekaljeni strucnjaci u bilo kojem sportu mada od aktivnog bavljenja sportom imaju samo par pregledanih sportskih prenosa.
@komeba Nemanja Supic ne igra nigdje pa veceras nije imao niti jedan kiks. To sto neko negdje igra i ima tek 18 godina ne znaci da pod obavezno mora igrati medju prvih 11 reprezentacije. Pjanic je je zaista jedan fudbaski biser ali je tehnicar a to su igraci koji rijetko ginu na terenu, uklizavaju i imaju fizicke predispozicije za borbu prsa u prsa. Pjanicevo vrijeme ce doci kao sto je doslo i Misketovo odlaskom Barbareza kao sto ce doci i Stilicevo. Ibricic je veceras odigrao upravo onako kako je trebao da odigra a to je da ga ima svuda plus zabio je gol pored dva nasa spica koja igraju u Bundesligi. Ibricic je borac takve igrace treneri vole.Muratovic je isti takav iako je Pjanic bolji i od jednog i od drugog sto se tice tehnickih rjesenja. Ako je jedna Armenija mogla na tom stadionu dobiti Portugal, Poljsku, jedva su izgubili od Turske, uzeli bod Srbiji znaci da je nasa pobjeda cista kao suza.
Moje iskrene cestitke svim igracima i starom trenerskom vuku Ciri Blazevicu na rutinskoj pobjedi i nastavku jurisa na prvo ili drugo mjesto. Zenica ce u srijedu da gori u to sam siguran od glasova nasih navijaca i ja od srca zelim da poslije te utakmice gori i citava BiH, pogotovo ako bude srece pa Belgija nekim cudom veceras pobjedi Spaniju.
Meni je puno srce jer sad slusam navijacku himnu BH Fanaticosa i lagano me zaboli za sve te kvazi-strucnjake i one koji uzivaju u svakom kiksu ove drzave.
-
5 0 5
#406 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Estonija 1 Turska 0
Last edited by 5 0 5 on 05/09/2009 20:12, edited 1 time in total.
-
dijaliza
#407 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
TURSKA - ESTONIJA 0:1 !!!
-
5 0 5
#408 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
http://www.ustream.tv/channel/moviee24diler wrote:Ima li kakav link da se gleda Turska, a da nije sa justintv..
-
Gerard
#409 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Nisi mi jasan, ova dvije opaske u bojama potpuno iskljucuju jedna drugu. Upravo je Hrasno (koji je uzgred jedan od najboljih poznavaoca fudbala ovdje) potvrdio da su komeba i Tulic tu negdje. Ako je nesto komebina prednost to je onda sto prati gdje sve igraju nasi mladi fudbalere, a fudbalsko znanje....hmmmmm.belafonte wrote:Haahahaahahaaha, jo shuka, nakon ovoga ja te savjetujem da se samobanujes, nije ti lako, valja kilu pljuvacke drzat u ustima i uvuc se u misju rupuBaltazar_khan wrote:Odavno pratim tvoje postove, i može se zaključiti da nema razlike između tebe, i Branimira Tulićakomeba wrote: Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
I jedan i drugi, nemate veze s vezom u sportu zvanom fudbal/nogomet!sigurno do srijede a nadam se i poslije
![]()
![]()
@hrasno respect, svaka cast![]()
-
foton
#410 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Još da Belgija uzme Španiju večeras...
Ništa od baraža, idemo direktno 
- pike
#411 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
dijaliza wrote:TURSKA - ESTONIJA 0:1 !!!
Naprijed Estonija!!!!!!!!
-
dallton
#412 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
eh to je vec zelja za zeljom...foton wrote:Još da Belgija uzme Španiju večeras...Ništa od baraža, idemo direktno
ima li (ako neko nije vec postavio) link za stream belgijske utakmice?
- Edin H.
#413 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Estonija prejaka za Turke, vode 1 - 0

-
dallton
#414 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
gdje ces dici ruku na mater turskupike wrote:dijaliza wrote:TURSKA - ESTONIJA 0:1 !!!
Naprijed Estonija!!!!!!!!
samo nogom
- belafonte
#415 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Halo ba Gerard, otupio si malo kod Rafe izgleda, komebi 'strucnjaku za poljsku ligu' je upucen prvi dio posta 
Ima na tve, prvi spanski kanal, ko ima kablovsku ima i taj kanal od 22:00, uvijek su prenosili repku, nema razloga da i sad to ne urade
Ima na tve, prvi spanski kanal, ko ima kablovsku ima i taj kanal od 22:00, uvijek su prenosili repku, nema razloga da i sad to ne urade
-
doktor78
#416 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Potpisujem sve,osim za Ibricica. Mislim da je uz Spahica bio igrac utakmicealphonse kauders wrote:Supić- bez grreške, odbranio je sve što treba i pokupio sve što treba. Vrlo pozitivno iznenađenje.
Jahić- vrlo, vrlo neupadljiva utakmica, nije nijednom centar prešao da pomogne Vladaviću u napadu (valjda Ćiro naredio), a nije nešto ni blistao u odbrani
Salihović- ok, mada mnogo loših centaršuteva, ali ipak nije ono njegova pozicija
Spahić- bedem, čovjek je danas tako nadmoćno u odbrani izgledao, prosto se vidjela ogromna razlika između njega i amaterlija iz Armenije
Nadarević- uz Spahića, prilično solidan oslonac u odbrani
Muratović- dosta loša utakmica, on jednostavno nema dovoljno snage da igra zadnjeg veznog, mnogo grešaka, izgubljenih lopti i nemogućnosti praćenja protivničkih igrača
Rahimić- bolji od Muratovića, vrlo miran, ali i on par puta trčao za igračima bez pokušaja da ih spriječi da pucaju na gol
Vladavić- još uvijek igrač za naše lige, srlja po desnoj strani u gužvu, folira povrede, gubi lopte, jedino pozitivno - asistencija. Inače, dosta loš.
Ibričić- Gol i još jedna šansa, ali za moj ukus čuva predugo loptu u nogama i nekako je sav usporen snimak. Vidi se da je tehničar, ali je kao igrač na nivou srednje evropske kvalitete. Džaba, Ćirin je ljubimac, i uvijek će igrati.
Džeko- danas izgubljen u vremenu i prostoru, na silu opucan penal, malo ga izvadila asistencija
Ibišević- on je tip igrača koji živi od lopti koje dođu u 16-ac, izgubio snagu, izborio penal, ali bez nekog velikog učinka
Pjanić- odlično odigrao svoj dio
Muslimović- dao gol, za vrijeme koje je bio na terenu i više nego dovoljno
Bajramović- igrao samo 5 minuta, uspio dobiti žuti:)
Ćiro- prelomio je utakmicu izmjenom Muratović-Pjanić, jer smo bili dotad previše defanzivno postavljeni. Od tog trenutka, Armenci više nisu ni upola bili opasni kao dotad. Ostaje problem da je zaljubljen u Ibričića:) Protiv Turske bi morao pustiti Bajramovića u igru umjesto Muratovića, koliko god da izdrži, a očekujem da će Miske mijenjati Vladavića. Ni bekovi nam nisu neka pljačka, al' samo hrabro:)
Solidno odigrana utakmica, moglo je i bolje, ali ovakve utakmice smo ranije znali i gubiti. Super uvertira pred Tursku.
-
dallton
#417 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
turci premocni u napadu, jak pritisak, ali izuzetno jaka odbrana estonije i prilicno zestoki kontranapadi...dobra utakmica
-
klixober
#418 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Sa takvim ogranicenim razmisljanjem "Ciro zna najbolje",bez zdrave kritike njegovog tala sa menadzerima i sa ovakvom postavkom u igri,iole ozbiljna reprezentacija ce nam u barazu uvaliti pet golova.Baltazar_khan wrote:Odavno pratim tvoje postove, i može se zaključiti da nema razlike između tebe, i Branimira Tulićakomeba wrote: Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
Pjanic je dvije klase iznad 90% nasih igraca i mora igrati,kao sto Messi mora igrati za Argentinu,nebitno koliko bio los u defanzivi.
Jeste,pobijedili smo Armeniju 2-0,ali siguran sam da bismo sa ovim igracima,drugacijom postavom,dobili i vecim rezultatom,a takodje bismo izvukli i povoljniji rezultat protiv B reprezentacije Turske i sada bi se borili za direktan plasman.
- and
#420 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
lagana pobjeda i kad se igra nešto lošije,odlika velikih reprezentacija
ćiro ko ćiro.u početnom sastavu zamjerio bih mu na par igrača-supić-begović,ibričić-pjanić...nakon što je ibričić dao gol,supić odlično branio mora mu se priznati da ima nos i dosta sreće
da je mirvića stavio u tim,ovaj bi ga zabio
spahić je kralj.od 150 duela dobio je svih 150
napad je malo podbacio
,samo su 2 zabili,ali je odbrana odigrala iznad prosjeka i uspjela ne primiti gol
utakmicu sa turcima treba gledati kao da je utakmica baraža.protivnik kakav bi otprilike i bila neka ekipa u baražu i ta utakmica može riješiti putnika u baraž,ako ne bude šansi za prvo mjesto.
u slučaju pobjede zadnje 2 utakmice nam ne bi ništa značile i već bi se mogli bez pritiska lagano pripremati za baraž
ćiro ko ćiro.u početnom sastavu zamjerio bih mu na par igrača-supić-begović,ibričić-pjanić...nakon što je ibričić dao gol,supić odlično branio mora mu se priznati da ima nos i dosta sreće
spahić je kralj.od 150 duela dobio je svih 150
napad je malo podbacio
utakmicu sa turcima treba gledati kao da je utakmica baraža.protivnik kakav bi otprilike i bila neka ekipa u baražu i ta utakmica može riješiti putnika u baraž,ako ne bude šansi za prvo mjesto.
u slučaju pobjede zadnje 2 utakmice nam ne bi ništa značile i već bi se mogli bez pritiska lagano pripremati za baraž
- belafonte
#421 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Vidi Ovreba kurcine, sudi Slovacka-Ceska, ooo treba ga razapet, Ceh kralju pljuni celu hadalja, klocina
- and
#422 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ma odlično samo nek turci ganjaju i dobro se izmore.a kontali su lagana 3 bodadallton wrote:turci premocni u napadu, jak pritisak, ali izuzetno jaka odbrana estonije i prilicno zestoki kontranapadi...dobra utakmica
-
Gerard
#423 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ma hajde bolan, dovoljno je ovim lesinarima (moracu citirati onaj svoj esej) kazna koju su im odrezali nasi reprezentativci. Srce im je sada u petama a ko i svake plasljive pticurine pojavice se kad u mraku prikupe novu hrabrost. To oni zove "necu da kvarim ovo raspolozenje" ko da moze biti vise pokvareno nakon sto su ih Ciro i ZMAJEVI kaznili pobjedom.hrasno38 wrote:Kao sto rece Svabo prije utakmice u studiju Hayata, najveci problem i nase reprezentacije i nase zemlje su upravo oni ljudi koji cekaju bilo kakav kiks da bi likovali i govorili "jesam li ja rekao". Ali na srecu njih malo i nikada ih nece biti vise od onih kojima srce duplo brze tuce kada igra nasa reprezentacija. I najcesce oni su prekaljeni strucnjaci u bilo kojem sportu mada od aktivnog bavljenja sportom imaju samo par pregledanih sportskih prenosa.
@komeba Nemanja Supic ne igra nigdje pa veceras nije imao niti jedan kiks. To sto neko negdje igra i ima tek 18 godina ne znaci da pod obavezno mora igrati medju prvih 11 reprezentacije. Pjanic je je zaista jedan fudbaski biser ali je tehnicar a to su igraci koji rijetko ginu na terenu, uklizavaju i imaju fizicke predispozicije za borbu prsa u prsa. Pjanicevo vrijeme ce doci kao sto je doslo i Misketovo odlaskom Barbareza kao sto ce doci i Stilicevo. Ibricic je veceras odigrao upravo onako kako je trebao da odigra a to je da ga ima svuda plus zabio je gol pored dva nasa spica koja igraju u Bundesligi. Ibricic je borac takve igrace treneri vole.Muratovic je isti takav iako je Pjanic bolji i od jednog i od drugog sto se tice tehnickih rjesenja. Ako je jedna Armenija mogla na tom stadionu dobiti Portugal, Poljsku, jedva su izgubili od Turske, uzeli bod Srbiji znaci da je nasa pobjeda cista kao suza.
Moje iskrene cestitke svim igracima i starom trenerskom vuku Ciri Blazevicu na rutinskoj pobjedi i nastavku jurisa na prvo ili drugo mjesto. Zenica ce u srijedu da gori u to sam siguran od glasova nasih navijaca i ja od srca zelim da poslije te utakmice gori i citava BiH, pogotovo ako bude srece pa Belgija nekim cudom veceras pobjedi Spaniju.
Meni je puno srce jer sad slusam navijacku himnu BH Fanaticosa i lagano me zaboli za sve te kvazi-strucnjake i one koji uzivaju u svakom kiksu ove drzave.
HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO BOSNO BOSNO............
Nego, ima li ovdje koji srbijanac bas me zanima ko ce nam biti eventualni protivnik u barazu pa da nam javi kad igraju Srbija i Francuska?
-
Ripicipi
#424 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Eto ti znas najbolje kako i sta...komeba wrote:Sa takvim ogranicenim razmisljanjem "Ciro zna najbolje",bez zdrave kritike njegovog tala sa menadzerima i sa ovakvom postavkom u igri,iole ozbiljna reprezentacija ce nam u barazu uvaliti pet golova.Baltazar_khan wrote:Odavno pratim tvoje postove, i može se zaključiti da nema razlike između tebe, i Branimira Tulićakomeba wrote: Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
Pjanic je dvije klase iznad 90% nasih igraca i mora igrati,kao sto Messi mora igrati za Argentinu,nebitno koliko bio los u defanzivi.
Jeste,pobijedili smo Armeniju 2-0,ali siguran sam da bismo sa ovim igracima,drugacijom postavom,dobili i vecim rezultatom,a takodje bismo izvukli i povoljniji rezultat protiv B reprezentacije Turske i sada bi se borili za direktan plasman.
Da si ti veceras bio selektor, vjerujem da bi im dali najmanje 8 komada
Nama ni evropski prvak nije uvalio 5 komada, ali eto, ti si strucnjak pa nam to prognoziras...
Najsmjesniji su mi ovi koji sjede ispred monitora i prave se selektori i neki strucnjaci jer dijele "zdrave" kritike...
Kako vas BA nije stid vise..
Last edited by Ripicipi on 05/09/2009 20:37, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#425 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Koliko se sjećam niko nije lako dobio Estoniju osim nasand wrote:ma odlično samo nek turci ganjaju i dobro se izmore.a kontali su lagana 3 bodadallton wrote:turci premocni u napadu, jak pritisak, ali izuzetno jaka odbrana estonije i prilicno zestoki kontranapadi...dobra utakmica
2:1