Aha, Roman BerezovskyelSaik wrote:Čekaj, ti fakat znaš ime golmanu Armenije?cyprus wrote:Ma evo posadio ja u saxiji pa čekam malo sunca ne bil' šta porasloIlijaLadin wrote:Pa, drug Αθήνα nije puno pogriješio kada je rekao da je gostovanje u armeniji teže nego ono u genku.
Nekako me plaši iskustvo iz moldavije.
(digresija: trening jedne ekipe u kantonalnoj ligi. uvježbavanje akcija - bez odbrane - nabacivanje lopte sa boka i tri napadača na nabačaj trebaju zabiti go. 1 od 20 lopti završi u mreži. oki, nisu naši igrači kantonalni igrači, ali, valja zabiti protiv tima koji se stalno brani - pa ma kakav on bio. belgija, rijeka ili armenija)
cyprus druže - jel ima maslina na fieldu![]()
A još da se složim u vezi ovoga što je @Athina reko/rekla. Protiv Belgije gore nismo imali imperativ pobjede (ja se nado nerješenom), ali protiv Armenije se bojim da smo već upisali 3 boda i već zamišljamo nekakve petarde u golu Berezovskog. A velika je vjerovatnost da neće bit baš tako lako, ma koliko mi sada moćno, a Armenci jadno izgledali. Ako ništa Kavkaz je daleko, eto da nemaju nijedne, Armenci imaju tu prednost. Znači, oprez, oprez i samo oprez. Ne može nam od toga biti gore, nego samo bolje. Naravno to ne podrazumjeva to da idemo sa bunkerom protiv Armenije, nego samo da stanemo čvrsto sa nogama na zemlju, a ne da budemo mislima već u baražu. OK, možemo se sad malo zajebavat, ali imamo pola godine da se spustimo na zemlju i utakmici sa Armenijom pristupimo identično kao ovim sa Belgijom.
PS Ma šta bi mi svi da nema nas koji crnjačimo, ne bi bilo onda ni vama merak upast u euforiju![]()
![]()
. Mora se makar nekakav balans održavat
Eto toliko
PS A zapamtio sam ga i iz razloga jer jedino njemu u armenskoj reprezentaciji prezime ne završava na -yan, što ukazuje da vjerovatno nije etnički Armen, nego moguće Rus
PPS Ipak nije još