Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jelleMania wrote: ↑14/09/2021 10:20
Skino i ja ovo cudo ...znaci zadovoljni ste , radi bez problema ...da li moze screenschare posto ne vidim da ima tu opciju
Radi ali ne radi kad je utakmica vecinom, ili neki tako vazan event, stopa.
Pa zar su toliko glupi, odnosno bahati, da ne kogu isporuciti kvalitetan signal? Pa nije to ukradeni optv pa da stopa? Kakvi su to glupani, cuj platis legalan servis masno i kad je utakmica stopa ti
Radi ali ne radi kad je utakmica vecinom, ili neki tako vazan event, stopa.
Pa zar su toliko glupi, odnosno bahati, da ne kogu isporuciti kvalitetan signal? Pa nije to ukradeni optv pa da stopa? Kakvi su to glupani, cuj platis legalan servis masno i kad je utakmica stopa ti
deogest wrote: ↑15/09/2021 00:10
Blue Thunder i Infinity, niti jednom nije trzalo, tekma Barca-Bayern. Nikad ne trza tu, niti jedan kanal, svakako. A ima sve zivo.
deogest wrote: ↑15/09/2021 00:10
Blue Thunder i Infinity, niti jednom nije trzalo, tekma Barca-Bayern. Nikad ne trza tu, niti jedan kanal, svakako. A ima sve zivo.
Jesta Infinity?
IPTV aplikacija sa mnogo listi. Razvili su je bivsi clanovi Balkan Greena. Trenutno nedostupna, jer ne primaju nove clanove. Da bi je mogao koristiti moras biti clan FB grupe Infinity Ex Yu i dobiti odobrenje od admina. Aplikacija je vezana za google nalog.
Konta pussylips da je bitno otkupiti sve prijenose a na streaming platformi i servisu se može i uštediti...kao da retard zna šta znači stabilnost stream-a i kapacitet servera pa da se može nakačiti više od 100 ljudi na iste bez da se uruše.
Đaba mu sva otkupljena prava prijenosa kada su haman svi kineski iptv stabilniji od krša app-a, pa čak i mnoge besplatne streaming stranice.
Maharadza wrote: ↑17/09/2021 14:40
Konta pussylips da je bitno otkupiti sve prijenose a na streaming platformi i servisu se može i uštediti...kao da retard zna šta znači stabilnost stream-a i kapacitet servera pa da se može nakačiti više od 100 ljudi na iste bez da se uruše.
Đaba mu sva otkupljena prava prijenosa kada su haman svi kineski iptv stabilniji od krša app-a, pa čak i mnoge besplatne streaming stranice.
Meni se jos nijednom nije urusila evo drugi mjesec furam ...cak ni zastopala nije , zaboravim da sam na aplikaciji ... jedino sto im zamjeram je sto ukradu dan kod preplate ...tj prvi put sam se prijavio 7 avgusta oko 18 sati i po pravilu bi trebalo da traje do 7 semptembra ...medjutim 6 semptembra oko 22 navece se sama nastavila preplata ...i tako su mi ukralu 20 sati fakticki dan ...ako im je to nastimano tako da vazda dan ukradu onda za godinu dana ukradu ti pola mjeseca skoro
jelleMania wrote: ↑20/09/2021 13:42
jedino sto im zamjeram je sto ukradu dan kod preplate ...tj prvi put sam se prijavio 7 avgusta oko 18 sati i po pravilu bi trebalo da traje do 7 semptembra ...medjutim 6 semptembra oko 22 navece se sama nastavila preplata ...i tako su mi ukralu 20 sati fakticki dan ...ako im je to nastimano tako da vazda dan ukradu onda za godinu dana ukradu ti pola mjeseca skoro
Pretplata traje 30 dana,a avgust mjesec ima 31 dan.Zato su ti i prekinuli šestog.
jelleMania wrote: ↑20/09/2021 13:42
jedino sto im zamjeram je sto ukradu dan kod preplate ...tj prvi put sam se prijavio 7 avgusta oko 18 sati i po pravilu bi trebalo da traje do 7 semptembra ...medjutim 6 semptembra oko 22 navece se sama nastavila preplata ...i tako su mi ukralu 20 sati fakticki dan ...ako im je to nastimano tako da vazda dan ukradu onda za godinu dana ukradu ti pola mjeseca skoro
Pretplata traje 30 dana,a avgust mjesec ima 31 dan.Zato su ti i prekinuli šestog.
Nije tacno pise mjsecno se obnavlja , a ne nakon 3o dana