sve vise tones.Ludzak wrote:Koga nas ??prog321 wrote:Armija BiH je zavrsila rat sa manje od 30 tenkova. Mahom 34 i 55.
Danas ih imamo preko 300.
Nije da bi vas samo isprasili nego bi vas izbrisali sa ovih prostora. Ne trazite guzici cepa.
'Danas ih imamo preko 300'... Koji je to izvor informacija ??
Kad bi se zaratilo koliko bi tih tenkova uzeli Srbi iz RS-a, koliko Hrvati iz tzv. Herceg Bosne, koliko bi mi uzeli ??
ARBiH
- Danguba
#1326 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
- Ludzak
#1327 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Tonem na šta ??Danguba wrote:sve vise tones.Ludzak wrote:Koga nas ??prog321 wrote:Armija BiH je zavrsila rat sa manje od 30 tenkova. Mahom 34 i 55.
Danas ih imamo preko 300.
Nije da bi vas samo isprasili nego bi vas izbrisali sa ovih prostora. Ne trazite guzici cepa.
'Danas ih imamo preko 300'... Koji je to izvor informacija ??
Kad bi se zaratilo koliko bi tih tenkova uzeli Srbi iz RS-a, koliko Hrvati iz tzv. Herceg Bosne, koliko bi mi uzeli ??
- Danguba
#1328 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
na temi.
probaj na nekoj drugoj. ljudi ti sve objasnili a ti opet.
probaj na nekoj drugoj. ljudi ti sve objasnili a ti opet.
- Ludzak
#1329 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
To što su tenkovi u Tuzli, nema nikakve veze. I Srbi i Hrvati imaju pravo na korištenje kao i mi jer su i oni konstutivni narodi u BiH.
Nama treba samo NATO savez i nek se tada odluče da napadaju Bosnu.
Nama treba samo NATO savez i nek se tada odluče da napadaju Bosnu.
-
junior3
#1330 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Jedno je sigurno, vise bi Bosnjaka uzele oruzje u ruke nego Srba, lako je i skontati zasto. 
A tenkovi su druga prica. Daleko od toga da su svi u Tuzli. Jesu oni sto su ameri donirali ili ko je vec.
A tenkovi su druga prica. Daleko od toga da su svi u Tuzli. Jesu oni sto su ameri donirali ili ko je vec.
-
prog321
#1331 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Svi su u Tuzli.
-
junior3
#1332 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Dobro eto nek' su, nije mi do rasprave. 
-
prog321
#1333 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Pa nemoj lupat ako nemas pojma 
-
junior3
#1334 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Imam ja pojma itekako, do 2004 sam bio u VRS i znam vrlo dobro koliko tenkova je unisteno a koliko je ostalo.
Naravno posle je jedan broj prebacen u Tuzlu, ali svi nikako.
Naravno posle je jedan broj prebacen u Tuzlu, ali svi nikako.
-
prog321
#1335 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Nemas pojma. Prije 11 godina nije isto kao sto je danas.
Svi su tenkovi u Tuzli.
Mirno spavaj. Rate nece biti
Svi su tenkovi u Tuzli.
Mirno spavaj. Rate nece biti
-
junior3
#1336 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Ne vrijedi sa tobom raspravljati, nastavi citati po internetu.
I da zaboravih, jesi vojsku sluzio ?
I da zaboravih, jesi vojsku sluzio ?
- Oligarh
#1337 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
+1. o da, +1!!!!PM72 wrote:Jah...nisu goloruki.Imaju OSBiH.Koja će spriječiti svaku destabilizaciju zemlje.Sa svim svojim ljudskim i oružanim potencijalima.Hoće al malo sutra.već sam pisao da OSBiH nemaju ni konzervi za vojnu vježbu a više smo u ratu imali ispravnih helikoptera.
Ova zemlja je nakrivo nasađena kako je nastala.Mi nismo u stanju da u usranom kantonu Sarajevo izaberemo vlast a da ne govorim o većim nivoima vlasti.Nemam više nimalo respekta prema ovakoj državi a patriotizam se istopio.Ne bih vala obukao vojničkih čizama a kamoli uniformu.
-
mudrac2
#1338 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
ne zezaj, u mom mjestu na liniju se išlo sa pravljenom lovačkom puškom.PM72 wrote:Jah...nisu goloruki.Imaju OSBiH.Koja će spriječiti svaku destabilizaciju zemlje.Sa svim svojim ljudskim i oružanim potencijalima.Hoće al malo sutra.već sam pisao da OSBiH nemaju ni konzervi za vojnu vježbu a više smo u ratu imali ispravnih helikoptera.
Ova zemlja je nakrivo nasađena kako je nastala.Mi nismo u stanju da u usranom kantonu Sarajevo izaberemo vlast a da ne govorim o većim nivoima vlasti.Nemam više nimalo respekta prema ovakoj državi a patriotizam se istopio.Ne bih vala obukao vojničkih čizama a kamoli uniformu.
A to za vlast je živa istina, u slučaju nečega takvih bi se prvo trebali riješiti.
-
PM72
#1339 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Plak'o bih od šege kad vidim ove napaljene klince koji bi kao nešto ratovali a ne znaju ni pušku rastaviti.I moj sin od 16 godina odlično ratuje ali na Play stationu.Pobi sve živo,prelazi nivoe a ne zijani život.
E tako bi i vi ratovali sa nekim imaginarnim tenkovima a niko od vas ne zna voziti ni motokultivator.Niste vi više klinci nego ljudi od 20 - 25 godina,razmišljajte malo kako saletiti koji dinar.Vratite se na dedovinu,uzgajajte ovce i koze,napravite plastenike.,sadite voće,povrće.Budite korisni i sebi i društvu.Dokoni um je đavolje igralište.Kakav rat i pucnjava? Ružno mi bude za novu godinu kad stanu bacati one topovske udare,sav štrecam a kamoli slušati prave eksplozije.Sad da vam neko da uniformu,čizme,šljem,ruksak i sav MTS i da vas pošalje na Igman,pola bi vas pomrlo do prvog brda,koliko imate kondicije i sposobnosti...
Armija BiH nije izgubila rat jer ga nije ni povela.Odbranila se od višestruko moćnijeg neprijatelja i uspjela je sačuvati državu u avnojevskim granicama.VRS je ratovala za Veliku Srbiju a svi znamo šta bi od te ideje.saberite šta je ko imao i za šta je ratovao i dobićete rezultat.
Armija BiH nije izgubila rat jer ga nije ni povela.Odbranila se od višestruko moćnijeg neprijatelja i uspjela je sačuvati državu u avnojevskim granicama.VRS je ratovala za Veliku Srbiju a svi znamo šta bi od te ideje.saberite šta je ko imao i za šta je ratovao i dobićete rezultat.
- Ludzak
#1340 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
gledajući da je većina država u Europi bile na strani Srba i da su među Srbe dolazili dosta dobrovoljaca iz Rusije, Ukrajine, Grčke, RUmunije itd., moglo bi se reći je ABIH poprilično pobjedila.
- edo_79
#1341 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
AFERIM JARANEPlak'o bih od šege kad vidim ove napaljene klince koji bi kao nešto ratovali a ne znaju ni pušku rastaviti. I moj sin od 16 godina odlično ratuje ali na Play stationu.Pobi sve živo,prelazi nivoe a ne zijani život.E tako bi i vi ratovali sa nekim imaginarnim tenkovima a niko od vas ne zna voziti ni motokultivator.Niste vi više klinci nego ljudi od 20 - 25 godina,razmišljajte malo kako saletiti koji dinar.Vratite se na dedovinu,uzgajajte ovce i koze,napravite plastenike.,sadite voće,povrće.Budite korisni i sebi i društvu.Dokoni um je đavolje igralište.
Kakav rat, kakvi tenkovi kakve pichke materine, frontalni ste kokuzi, na birou otkad znate za sebe nemate marke u džepu a ratovali bi ... sve neki ratnici za visi cilj, uzmi motiku ili nađi posao, zaradi koji dinar, napravi nešto od života .....
Čim je rat počeo, radnička klasa je bila na gubitku, bez obzira na kojoj od zaraćenih strana bila, jer je početak rata zapravo bio kraj srednje (radničke) klase i rađanje bosova i kokuza .... prema tome ...
-
VCorp
#1342 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
prog321 wrote:Svi tenkovi su u Tuzli.
Ajde sad., razligu na svoj shumadijski forum. Gnjavis.
Znači da bi svi tenkovi Srbima
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#1343 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Ne kontamVCorp wrote:prog321 wrote:Svi tenkovi su u Tuzli.
Ajde sad., razligu na svoj shumadijski forum. Gnjavis.
Znači da bi svi tenkovi Srbima

-
sumirprimus
#1344 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
izgleda u fazonu tuzlaci prodane duse.. 
-
VCorp
#1345 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Pa ne aplaudira se u mom gradu himni države koja je stotinjak kilometara dalje učestvovala u genocidu nad nama i još ga zakonom negira već u Tuzli. Tenkove i ostatak naoružanja treba u Krajinu poslati, za razliku od pitara i slanaca mi vas nećemo zajebati.
-
sumirprimus
#1346 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
vudi a da mi posudis gif? 
- seln
#1347 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Tako je, dobro se sjecam kad su "slanci" prepustili Tuzlu srbima.VCorp wrote:Pa ne aplaudira se u mom gradu himni države koja je stotinjak kilometara dalje učestvovala u genocidu nad nama i još ga zakonom negira već u Tuzli. Tenkove i ostatak naoružanja treba u Krajinu poslati, za razliku od pitara i slanaca mi vas nećemo zajebati.
Osim toga, imali su najmanju slobodnu teritoriju, primili su najmanje izbjeglica, nisu imali nikakvu proizvodnju u ratu...
nije njima vjerovati.
-
Drinski
#1348 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
U Tz su jedno vrijeme hapseni pripadanici TO RBIH koji su imali oznake sa ljiljanima, a ranjenici morali da budu preobučeni u civilna odijela da bi ušli u grad na punktu koji je držala SJB Tuzla sa grbom Tuzle na ramenu.
-
sumirprimus
#1349 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
imena kolega imena,koj uhapsen i kad?Drinski wrote:U Tz su jedno vrijeme hapseni pripadanici TO RBIH koji su imali oznake sa ljiljanima, a ranjenici morali da budu preobučeni u civilna odijela da bi ušli u grad na punktu koji je držala SJB Tuzla sa grbom Tuzle na ramenu.
kad si ti doso u tz? i ko te je uhapsio?il nekog tvog?
-
Drinski
#1350 Re: Da li je Armija BiH izgubila rat?
Jesi li ti vidio ove grbove Tz na ramenu policajaca SJB Tz?
To su ti historijske činjenice, imas knjigu Vahe Karavalića, pa intervjue Malkića, BUkavarevića, i ostalih članova PL...
A da bi stvorio sebi siru sliku desavanja u razdoblju mart - maj 1992.godine, otkud da se Regionalni stab PL premjesti iz TZ...
To su ti historijske činjenice, imas knjigu Vahe Karavalića, pa intervjue Malkića, BUkavarevića, i ostalih članova PL...
A da bi stvorio sebi siru sliku desavanja u razdoblju mart - maj 1992.godine, otkud da se Regionalni stab PL premjesti iz TZ...
Last edited by Drinski on 12/05/2015 13:46, edited 1 time in total.