Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko jos nije prodo nekretninu njima,nek proda. Ako moze jos. Kad navale ovi migranti u milionima,zaposjest ce svaki prazan objekat pa neka onda oni vide sta ce. Eno vele u Krajini bilo lani puno arapskih turista,sad ih kao nema zbog migranata
HAVANA wrote:Ja sam viko uzmite ih lopatom dok su tu bice ko s rusima i crnom gorom...A i jebat ih,od 10 ,jedan platisa,9 budala...bahatih.
Ne prepisuj.
Ovi se bili zadali, invazija, vako nako, isto kao da su u pitanju Jevreji.
Bio je vakat uzimat pare. Od prosle godine Gruzija se reklamira po UAE ko koka kola. Imaju haman dobre vinograde, ljudi malo manje mahniti, a imaju zemlje ko i mi.
pa slabo ove godine,proslih godina smo se zalili na Arape,bili nam prljavi,skrti jer nisu htjeli da plate hljeb 5 eura nego pola makre koliko i kosta,nisu nam podjelili po zlatnu polugu svima i naravno da nisu bili pozeljni,bili su ogavni.predstavljeni ko okupatori,ko gamad bjelo svjetska,a jos k tome se bosnjo i bosaanac i hrvat pribojo kaze hocemol morat klanjat,hoce,umislio bosnjo, arapi ovdje serijat.a to sve kad je medj svojim ,a ha mu se ukazala prilika da voza arape ponizniji od roba., voza pere dere hvali
e pa nisu arapi glupi ima drugih drzava na svijetu gdje ce oni po 3mjeseca trosit pare nemora u ovoj vukojebbbini ukoju nisu dobro dosli
Pa bio je Ramazan. Ne hoda se uz Ramazan po bijelom svijetu
Ja sam skeptičan prema ovakvim "turistima" koji dolaze da na sumnjive načine kupuju nekretnine, al' eto...
Ono što kažu ljudi iz Bihaća je da masovno otkazuju dolaske u Bihać konkretno zbog migranata jer ih baš mrze. Ko bijeda i buržoazija, pa se ne mogu očima. Njihova posla.
It_is_a_Leclerc wrote:Pa bio je Ramazan. Ne hoda se uz Ramazan po bijelom svijetu
Ja sam skeptičan prema ovakvim "turistima" koji dolaze da na sumnjive načine kupuju nekretnine, al' eto...
Ono što kažu ljudi iz Bihaća je da masovno otkazuju dolaske u Bihać konkretno zbog migranata jer ih baš mrze. Ko bijeda i buržoazija, pa se ne mogu očima. Njihova posla.
It_is_a_Leclerc wrote:Pa bio je Ramazan. Ne hoda se uz Ramazan po bijelom svijetu
Zato sad imas ove nove turiste po Bihacu.
Koji ce vjerovatno napuniti Kostelski buk, Cardak, Paviljon, Emporium, Opal,Swissplus...
Ovi sto su ih punili za mjesec sada ih ne mogu za godinu napuniti.