Arapi u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mario001

#2001 Re: Arapi u Sarajevu

Post by mario001 »

Kikibombona wrote:Jucer jaran prica da mu je na Plavim vodama u Travniku konobar odbio posluziti pivu. Ka'e, nemoj majke ti, radi gostiju, koji su vecinom bili Arapi. :lol: :lol:

On mu opsovao, ustao i otisao. Sa djevojkom bio. :D :D :D :D
Skandal jebo te, vjerovatno se gazda vodi racunicom da ce vise zaraditi od njih ili na njima nego na jednoj tocenoj :D
Privatno vlasnistvo, kapitalizam, vise love ,koje crno podanistvo :-) :-) :-) :-)
and

#2002 Re: Arapi u Sarajevu

Post by and »

hrasno38 wrote:
Kikibombona wrote:Jucer jaran prica da mu je na Plavim vodama u Travniku konobar odbio posluziti pivu. Ka'e, nemoj majke ti, radi gostiju, koji su vecinom bili Arapi. :lol: :lol:

Jedan od primjera podanistva ili vazalstva!!!
prepao se čovjek da ne zafali arapima :lol:
ne vjerujem u ovu priču
a podanici u hotelu evropa im čak i posteljinu mijenjaju :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2003 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hrasno38 »

mario001 wrote:

Skandal jebo te, vjerovatno se gazda vodi racunicom da ce vise zaraditi od njih ili na njima nego na jednoj tocenoj :D
Privatno vlasnistvo, kapitalizam, vise love ,koje crno podanistvo :-) :-) :-) :-)
Nije skandal to sto mu nije dao pivo skandal je da ima takvih kao ti da tako razmisljaju. Ako ima u ponudi pivo onda ga ima i da posluzis a ako nema neces ga ni narucivati. Ali posto znam tvojerazmisljanje jos od zestoke odbrane Gulenovaca onda mi ovo nije uopste cudno naprotiv bilo bi da si drukcije napisao. Ne znam samo na ciju ces sad stranu stati: Erdoganovu ili Gulenovu :?
Kikibombona

#2004 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Kikibombona »

mario001 wrote:

Ma nije nikakav problem, neka radi sta hoce. Nemam ja problem sa tim. Gdje se jednom osjetim neprijatno, tu vise moja noga nece krociti. Tako je do sada bilo, tako ce biti ubuduce.

Ja sad ne znam kakav je tu bio slucaj. Dolazi mi delegacija iz AmerikU za par dana, pa sam ih mislio voditi na Plave vode. Kazem to drugu, on odmah popizdio. Kaze, ni za zivu glavu, mater im jebem. :mrgreen: Njega je to uvrijedilo. E sad, ne znam da li je to bila neka veca arapska delegacija ili je to fakat novo pravilo. Mislim da je ovo prvo slucaj. Ta zabrana je vjerovatno vazila dok ne ode veca grupa Arapa. :mrgreen:

Ako je tako, ruzno pravo. Stavi brate natpis 'ne tocimo alkohol'. Ja cu to vidjeti i zaokrenuti se i zdravo. Fakat nemam nikakav problem sa tim. Ovako je malo pederski. Al' hajde, to smo mi, ne valjamo kao ljudi! :D :mrgreen:
Kikibombona

#2005 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Kikibombona »

and wrote: prepao se čovjek da ne zafali arapima :lol:
ne vjerujem u ovu priču
Prica je 100% tacna. Jaran mi je. Psuje kao ker. Uvrijedilo ga. :D

Njega je to iznerviralo, nije mi znao reci koliko je Arapa bilo tada prisutno.

Pretpostavljam da je u tom trenutku dosla malo veca delegacija, pa je sef rekao 'dok su oni tu, nemoj tociti, cim odu, nastavljamo po starom'. :D
Tarzo

#2006 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Tarzo »

أهلا وسهلا بك الاخوة العرب!
البيت بيتك.

:D
and

#2007 Re: Arapi u Sarajevu

Post by and »

Kikibombona wrote:
ne vjerujem u ovu priču

Pretpostavljam da je u tom trenutku dosla malo veca delegacija, pa je sef rekao 'dok su oni tu, nemoj tociti, cim odu, nastavljamo po starom'. :D
pare su svakom drage :D
al ima inspekcija,pa neka ga kazne i zabrane mu prodaju alkohola ubuduće
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2008 Re: Arapi u Sarajevu

Post by pici »

karanana wrote:neku noc ja u montanu da uzmem sendvic koji sam narucio. s lijeve i sa desne strane raja sjedi ili stoji i ceka narudzbe. a jedan arap, zena mu i sin sa nasim kvislingom koji ih voda, stao na sred puta i gleda gore u meni. nema u njemu metar i po a ima toliko sirine. i isprsio onu stomachinu, viri mu dole ispos polo majice. ne mozes doci tamo do pulta da uzmes hranu. i ja stojim reko hoce li me vidjeti da probavam da prodjem da se pomakne ili da udahne malo stomak da mogu proci. nista on. onda nesto rekoh. mozda ne engleskom sam reko excuse me. nista on. i naljuti me i ja malo ko krenuh i malo ga ono odgurnuh. nista strasno ni konfliktno. ali su bas nesto nadobudni i kurche se, niko kao oni. sve sheici.

ja medj nindje uljetim ko bruca lee... neJma pardona, ne sklanjam se visHe bogu ocu, il zaobidji il da prodjem krozate... dosta visHe podanistva, eno vam cetrala SDA pa se u njoj qurcite...HaJa
hrasno38

#2009 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hrasno38 »

and wrote:
Kikibombona wrote:
ne vjerujem u ovu priču

pare su svakom drage :D
al ima inspekcija,pa neka ga kazne i zabrane mu prodaju alkohola ubuduće
Tako je to je ispravno ili napisi "nema alkohola" ili popusi kaznu jer ga nisi htio posluziti radi jebenih stranaca.
pici

#2010 Re: Arapi u Sarajevu

Post by pici »

odmaH u granap narucisH gajbu i jebesH konobaru sve... ovima do tebe ima bujruma lasko hladno
Kikibombona

#2011 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Al' da ne ispadne da sam dosao ovdje srati...

Podrzavam privlacenje arapskih turista. Pare su pare!

Treba vise uciniti na tom planu, ako se vec nasao neko ko misli da ovdje vrijedi doci i ostaviti koji novcic. :D

PS

Samo bulje u ove nase utegnute picoke, za 'diskreciju' nisu culi... :D :D
pici

#2012 Re: Arapi u Sarajevu

Post by pici »

smartfhon im vazda upaljen samo slikaju i snimaju nasHe i strankinje, prodji na metar od nindje to bi te za glavu skratilo... ma dva smo svijeta razlicita, ovim podanicima nek malo odu do bliskog istoka vrnuli bi se prvim fijakerom... i dosHlo meni pametovat
hrasno38

#2013 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hrasno38 »

Kikibombona wrote:Al' da ne ispadne da sam dosao ovdje srati...

Podrzavam privlacenje arapskih turista. Pare su pare!
Treba vise uciniti na tom planu, ako se vec nasao neko ko misli da ovdje vrijedi doci i ostaviti koji novcic. :D

PS
Samo bulje u ove nase utegnute picoke, za 'diskreciju' nisu culi... :D :D
Pa samo budala moze reci da ne podrzava privlacenje bilo kojih turista pa naravno i arapskih ali turisti trebaju da postoju pravila i nacin zivota zemlje u koju su dosli. Ovo nije Bliski istok nego Evropa
Cherry-Cherry

#2014 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

karanana wrote:neku noc ja u montanu da uzmem sendvic koji sam narucio. s lijeve i sa desne strane raja sjedi ili stoji i ceka narudzbe. a jedan arap, zena mu i sin sa nasim kvislingom koji ih voda, stao na sred puta i gleda gore u meni. nema u njemu metar i po a ima toliko sirine. i isprsio onu stomachinu, viri mu dole ispos polo majice. ne mozes doci tamo do pulta da uzmes hranu. i ja stojim reko hoce li me vidjeti da probavam da prodjem da se pomakne ili da udahne malo stomak da mogu proci. nista on. onda nesto rekoh. mozda ne engleskom sam reko excuse me. nista on. i naljuti me i ja malo ko krenuh i malo ga ono odgurnuh. nista strasno ni konfliktno. ali su bas nesto nadobudni i kurche se, niko kao oni. sve sheici.
A žene su im posebna priča, ne znaju hodati ulicom, hoće da prođu kroz tebe. Ignorantne i nevaspitane kobile. A tek djeca... To se valja po ulici, nikad ništa nevaspitanije nisam vidjela. Neki dan ide jedna sa čoporom dječurlije, ovo jedno vrišti, smeta mu pas koji prolazi, a taj cuko sto puta civilizovaniji i kulturniji od njeg.
hrasno38

#2015 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hrasno38 »

pici wrote:smartfhon im vazda upaljen samo slikaju i snimaju nasHe i strankinje, prodji na metar od nindje to bi te za glavu skratilo... ma dva smo svijeta razlicita, ovim podanicima nek malo odu do bliskog istoka vrnuli bi se prvim fijakerom... i dosHlo meni pametovat
Bas tako druze :thumbup: Jedna od najjebenijih stvari u zaista poprilicno liberalnim Emiratima je da blejis u njihove zene koje su zaista lijepe, uglavnom u crnom i pokrivene. Sjede one po restoranima i tamo se vidi da odnos izmedju muskarca i zene nije na nivou kamenog doba ali da se ti kao stranac zablejis u prelijepu arapkinju jebo si macku mater. Na to sam bio prvo upozoren kada sam tamo otisao.
insomnia78

#2016 Re: Arapi u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Kod nas ces, opet bolje proci ako blehnes u neciju zenu, curu ili cak u pogresnog lika :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2017 Re: Arapi u Sarajevu

Post by _BataZiv_0809 »

Izlazim ja sa mladom iz lifta, a u nje malo pokratka suknja, kad srecemo arapa koji je zakupio stan na istom spratu. Bez pardona ne udje u lift nego stoji cekajuci da mi smekne noge i dupetalo u mene mi pichetine. Ono nimalo se ne trudi da ne bude ofiran :D

Ali avaj okrenuh se i stadoh gledajuci ga u oci :evil: Skontao je isaret :D
dobojlija81

#2018 Re: Arapi u Sarajevu

Post by dobojlija81 »

prigonite meščini malo oko arapa
¤ jelena ¤

#2019 Re: Arapi u Sarajevu

Post by ¤ jelena ¤ »

Brate mili, ovo ko da čitam one srpske epske pEsme, al u prozi....

sve haman isto:

s jene strane nepokorni junak, brani zemlju i....

vjernu ljubu :lol:

a vamo s druge pet stotina crnijeh Arapa...grade kule i otimaju to što ovaj brani.
hAZNADAR

#2020 Re: Arapi u Sarajevu

Post by hAZNADAR »

insomnia78 wrote:Kod nas ces, opet bolje proci ako blehnes u neciju zenu, curu ili cak u pogresnog lika :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ako je Arap hoce, ako je nas - hebo je jeza.
Ne zaboravimo da su arapski mudzahedini i za rata a i poslije imali eksluzivno pravo tjerati kupace sa plaza i sikanirati cure u minjaku. Postoji mnogo nezabiljezenih i licnih prica njihovog sikaniranja i ucjenjivanja nasih cura i pivopija. Poslije se se u projekt prevaspitavanja ukljucili i vehbosi. U Fojnici i Travniku sam licno vidio i dozivio podanicki odnos nasih ljudi. Arapi nosalantno zaustave kombi na po dzade da bi nesto slikali i niko nist. Neko i zatrubi i izadje ali kada vidi ko je - odmah se vrati i smiri. Hajd ti stani na po dzade ako smijes.

Razlog je prost kao i psiha nasih glupana. Mnogima je identitet Samo vjerski i tu Arapi kotiraju kao prvi Ili nesto ekstra. U dijaspori ista stvar gdje neki brane kcerci da se zabavlja sa Svedom, Nijemcem,.. inim domicilnim, ne prolaze ni domaci ako su napr Sandze, Hercegovci, seljaci,.. i obrnuto - ali Arap moze, jos i pozeljno. Jednom slusam sto do mene nasih sredjovjecnih kokoski kako odusevljeno pricaju kako Arapi "vatreno gledaju", sto bi u nasem prijevodu bilo bezobrazno i primitivno seksualno sikaniranje i buljenje.
Na sarajevskom aerodromu red na sanku i gledam kako Arape usluzuju preko reda. Ko biva ne znaju da se ceka.

Nisu problem Arapi koji se sire koliko mogu, vec nasi koji im to dopustaju. Jer su navodno medju svim Nasima - oni nesto ekstra i prvi.
dobojlija81

#2021 Re: Arapi u Sarajevu

Post by dobojlija81 »

¤ jelena ¤ wrote:Brate mili, ovo ko da čitam one srpske epske pEsme, al u prozi....

sve haman isto:

a vamo s druge pet stotina crnijeh Arapa...grade kule i otimaju to što ovaj brani.
presjekoh ga pogledom oštrim,
kad mi pichetinu gledaju to ne volim.

On to skonta i prouči bismilu,
ja zagrlih svoju dragu milu
:mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#2022 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ja ovih iz ZenCe što prosipaju šuplju. :lol:

¤ jelena ¤

#2023 Re: Arapi u Sarajevu

Post by ¤ jelena ¤ »

dobojlija81 wrote:
¤ jelena ¤ wrote:Brate mili, ovo ko da čitam one srpske epske pEsme, al u prozi....

sve haman isto:

:lol: :lol:

Samo ovo i izbaci, zbog dramatike... :D vako:

On to skonta, prouči bismilu,

Drvosjeca iz Dejcica

#2024 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

¤ jelena ¤ wrote:
dobojlija81 wrote:

sve haman isto:

:lol: :lol:

Samo ovo i izbaci, zbog dramatike... :D vako:

On to skonta, prouči bismilu,

:pisnuo: :thumbup:
Cherry-Cherry

#2025 Re: Arapi u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

hAZNADAR wrote: Ako je Arap hoce, ako je nas - hebo je jeza.
Ne zaboravimo da su arapski mudzahedini i za rata a i poslije imali eksluzivno pravo tjerati kupace sa plaza i sikanirati cure u minjaku. Postoji mnogo nezabiljezenih i licnih prica njihovog sikaniranja i ucjenjivanja nasih cura i pivopija. Poslije se se u projekt prevaspitavanja ukljucili i vehbosi. U Fojnici i Travniku sam licno vidio i dozivio podanicki odnos nasih ljudi. Arapi nosalantno zaustave kombi na po dzade da bi nesto slikali i niko nist. Neko i zatrubi i izadje ali kada vidi ko je - odmah se vrati i smiri. Hajd ti stani na po dzade ako smijes.

Razlog je prost kao i psiha nasih glupana. Mnogima je identitet Samo vjerski i tu Arapi kotiraju kao prvi Ili nesto ekstra. U dijaspori ista stvar gdje neki brane kcerci da se zabavlja sa Svedom, Nijemcem,.. inim domicilnim, ne prolaze ni domaci ako su napr Sandze, Hercegovci, seljaci,.. i obrnuto - ali Arap moze, jos i pozeljno. Jednom slusam sto do mene nasih sredjovjecnih kokoski kako odusevljeno pricaju kako Arapi "vatreno gledaju", sto bi u nasem prijevodu bilo bezobrazno i primitivno seksualno sikaniranje i buljenje.
Na sarajevskom aerodromu red na sanku i gledam kako Arape usluzuju preko reda. Ko biva ne znaju da se ceka.

Nisu problem Arapi koji se sire koliko mogu, vec nasi koji im to dopustaju. Jer su navodno medju svim Nasima - oni nesto ekstra i prvi.
Tako je to kad se nema nacionalni identitet, nego samo vjerski.
Locked