Toto wrote:Fudo Bosna wrote:
Najjace mi je kada forumasi koji su "oponenti", svemu sto smeta nama u Sarajevu i BIH, imaju kontra misljenja, njima ne smeta prodaja strancima bosanske zemlje, podrzavaju dzikane, politicare koji tu pljacku omogucavaju, a svoje "domoljublje", pokazuju tipkanjem iz : Skandinavije, Francuske, Svice , Austrije, itd, a kako bi im i smetalo, kada ovdje ne zive i BIH gledaju preko TV a i interneta...
Smeta meni , kao patrioti i branitelju ovoga grada, svim mojim poznanicima koji su bili ovdje u ratu, na pogubnost prodaje zemlje strancima je ukazao akademik Durakovic, sva je Ilidza prekjuce osvanula obljepljena lecima protiv krcmljenja naseg grunta, a hajde stisni pa se javno pobuni, kada djikan Senahid Memic javno prijeti i tvrdi da ce MUP otkriti gradjane koji se protive prodaji nase bosanske zemlje...
da je tebi stalo do grunta: saceko bi ti Memica i javno mu pljuno u lice ..
a to sto nemas hrabrosti ne bi komentarsao
privatn kuce, parcele nisu ni tvoje ni branitelja ....
kuvajt ima 1.5 miliona kuvajcana i kad bi svi dosli u BiH ne bi ti bio manjina[/quote]
I rizikovao krivicnu prijavu , ili degenek od njegove opcinske policije, dok ih dijaspora podrzava, bas tog istog djikana i lozi nas domace da smo ksenofobi..
Kazes da ne bi bili manjina da ih dodje 1.5 milion, neka ih dodje 50000 i neka sve pokupuju mi smo ga popusili, ne treba 1.5 milion, tada bi se i Bosnjaci ali i svi ostali selili iz BIH....
Kazes to je privatno nije nase..
Hajde molim te u Kuwajt pa kupi zemlju na najboljoj lokaciji a to je najobicnija pustinja,neces nikada jer svaka
drzava stiti svoj grunt od stranaca, gdje to "turista", dodje na odmor i na izvoristu koje napaja glavni grad onako odoka, kupi nekoliko dunuma u vodozastitnoj zoni, to moze samo u Bosni, i kada su Arapi culi da smo budale kakvih nema dolaze kao ljudi i kupuju, da je to legalno, jer je kao privatno , sto osnivaju lafo turisticke firme i falsifikuju ugovore na druga lica.
Ako ih toliko volis daj im neku zensku iz tvoje familije, neka se "usreci", kao druga ili treca supruga, bujrum, sto da mi "pljujemo" gospodina Memica mozda se neko od vas koji ove podrzava usreci , uda neku iz svoje svojte...
Arapima bi dobro dosla supruga Bosanka, dok kupuju placeve u Sarajevu , i da im prevodi i da im sta skuha, kao 2 ili treca supruga...
Dakle iskoristite priliku , dok se potencijalni zetovi ne pozene.., valja pozuriti.