arafat

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Danas kazu da je Arafat otrovan hranom, a Sharon kaze da nece dozvoliti da bude sahranjen u Jerusalemu.
Sto ti je taj Mossad...
beer

Post by beer »

palestinci sami sebe zafrkali umjesto da pristanu na zajednicku drzavu oni na nagovor ostalih arapa htjese pobacati zidove u more. ali kako to obicno biva razbi se njima o glavu , treca generacija odrasta po izbjeglickim kampovima a od njihove dezele nista
zzzzz

Post by zzzzz »

Patriotska_Liga_BiH wrote:Imam veliko postovanje za Arafata i za Palestinski narod.
I samo da vas obavjestim sve one koji nisu znali; McDonalds, Coca Colla, Nike, Levis i jos neki drugih produkata koje kupite, te pare idu za pomoc israelcima, pa sledeci put kad odete da kupite jednu kolu da vam ublazi zedz, sjetite se one djece, zena i ostalih koje izraelci ubiju i kako im vi tim nacinom pomazete, ja cu radije ostati zedan nego da ekonomski pomazem neprijatelju.
Image
Image
Image
Nisi u pravu za Mc Donalds koji je cesto kritikovan od strane Izraelaca jer ne zeli da ulaze lovu u jevrejskim naseljima na okupiranoj teritoriji.
Engram::X

Post by Engram::X »

beer wrote:palestinci sami sebe zafrkali umjesto da pristanu na zajednicku drzavu oni na nagovor ostalih arapa htjese pobacati zidove u more. ali kako to obicno biva razbi se njima o glavu , treca generacija odrasta po izbjeglickim kampovima a od njihove dezele nista
da nam se ti prijatelju...ne javljas..iz demokratskog izraela...?
:D

http://www.sarajevo-x.com/forum/search. ... uthor=beer
crniroko

Post by crniroko »

Engram::X wrote:
beer wrote:palestinci sami sebe zafrkali umjesto da pristanu na zajednicku drzavu oni na nagovor ostalih arapa htjese pobacati zidove u more. ali kako to obicno biva razbi se njima o glavu , treca generacija odrasta po izbjeglickim kampovima a od njihove dezele nista
da nam se ti prijatelju...ne javljas..iz demokratskog izraela...?
:D

http://www.sarajevo-x.com/forum/search. ... uthor=beer
usput, znate li da drzava izrael nema USTAV ? a pogadjajte i sto??
Fair Life

Post by Fair Life »

rumenko wrote:Livadicu ja nesto slabo pratim sta se tamo desava ali koliko sam vidio na TV taj Yasin je bio starac,invalid u kolicima a ubijen je sa meni se cini 3 rakete,valjda su se bojali da ce preziviti ako ga "samo" jednom pogode.

Da li je to zlocin?
Image
Image
Dugme

Post by Dugme »

Livadicu i ostali livadici... u OPLENAC kod Topole pa serite... do iznemoglosti.
Post Reply