Aquarius III

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
BigusDickus

#1 Aquarius III

Post by BigusDickus »

Imam mogucnost da nabavim Thermatake Aquarius III, vodeno hladjenje za komp., pa ako neko ima iskustvo sa ovim... :-?

Vrijedi li se zezati sa ugradnjom sve te skalamerije...?

Znam da bih dobio tisu masinu, sa efikasnijim hladjenjem itd. ali me interesuje ako neko ima konkretno iskustvo, sa ugradnjom i koristenjem...
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Vrijedi, according to my friend, koji je to isto uradio na svom kompujuteru.
livadic

Post by livadic »

vraga vrijedi ... :shock:

:D

pc ti vise nije mobilan ... :shock:

... cijena momacka ... 8)

a sve skupa ... za nekih 10*ak posto brzine ... :cry: ...

:D

;)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

nije chovjek trazhio da mu PC bude mobilan, nego neshto sasvim drugo, da preciziram, odlichna investicija ako tjesh po cijeli dan igrati samo DOOM3.
Lisac

Post by Lisac »

ja mislim bigie da to tebi stvarno ne treba. iako je moram priznati, vizualno lijep za vidjeti, i kao shto livadic rece pomalo kabast.

uostalom evo mali review http://www.overclockercafe.com/Reviews/ ... arius_III/
rumenko

Post by rumenko »

Prednost je sto uvijek mozes ribice unutra ubaciti i ako su zlatne mogu ti ispunjavati zelje.......i tako to......eto.....toliko
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Kontam, znaci isplati se ako namjeravam overclockati masinu i tjerati zahtjevne "3D aplikacije" (citaj: igre :D ), vecinu vremena. Montaza ne izgleda nesto posebno komplikovano, a PC postane tisi i nikada vise nema "thermal" moda, sta god da radis...hm.

S obzirom da mi ova masina i onako nije nesto pretjerano bucna, ne igram se previse (mozda par sati sedmicno), a nikada nisam primijetio da se komp. prebacio u thermal mode... mislim da cu drugacije potrositi tih par stotina eura :D
Lisac

Post by Lisac »

mozhda da odvedesh Gazz na vecheru u Pivnicu i rezervishesh Podanya da vam cijelu noch svira :D :D :D

vjerujem da bi vam u nastavku te noci dobro doshlo termalno hladjenje ali pomoci ce i o tvoren prozor nakratko :D
Post Reply