dogovor wrote:
Slično ovom postu napisao sam ranije na drugoj temi.
Gospođo, gospođice moramo poći od toga da se BiH sastoji od 3 konstituivna naroda. Nepravedno je podjeljena na RS i Federaciju. Hrvati u Federaciji su danas neravnopravni. Uzmi primjer. Federacija BiH je u zajedničkoj državi sa Srbijom, ili Hrvatskom bez definiranog teritorija i institucija. Bošnjaci manjina osijećali bi se neravnopravni. To je današnji slučaj s Hrvatima u Federaciji. Neka SDP pokaže benevolentnost prema Hrvatima budi sigurna dobivat će glasove u Širokom I Tomoslavgradu.
Ne vjerujem Dodiku ali na Bošnjačkoj je strani izbiti adute iz ruku Miloradu.
Bezbroj putta se čulo iz RS a la: U unitarnoj bosni Srbi bi došli u položaj u kojem su Hrvati. Siguran sam da je Bošnjacima u intweresu imati Hrvate uzase, Ovako se nikda ne zna ne daj Bože!
morat ce te gospodjica nauciti citirati
ja se slazem da su Hrvati u neravnopravnom polozaju, i u FBiH i u RS, i sta cemo sad
i ja sam o tome govorila na drugij temi (a ja ne mogu tvoje odgovore ganjati po drugim temama)
Poklonite vi (Hrvati) malo vise povjerenje SDP-u. a nemojte ovdje citirati Covica
Da sam na vasem mjestu,"pritisla" bih Komsica
ali vi ni ne pokusavate, mislite da je ignoriranje i negiranje Komsica najbolja stvar