Ma kakav Dodik

, on je trenutni Halid...nakon Halida jopet dolazi Halid...kontash

....novi Halid ce biti u pet deka sa njim...mozda neka njegova light varijanta..tipa šatro pametnjakovic poput Ivanica, ili nesto otresitiji poput Cavica...al' je linija preko koje ne smiju preci sasvim jasna.
Vec sam ranije napisao da je korijenje nepresusan izvor hrane, nije kaloricno al' prezivljava se

, potcjenjuje se spremnost Srbalja za asketskim nacinom zivota, naravno ako bude bilo uopste potrebe za tim, inat koji se stvara pritiscima...ono sto znam je da se onaj ko bude pristao na podvale o regionalizaciji zemlje na nacin koji se predlaze iz SA moze pozdraviti sa karijerom a mozda i sa zivotom.
Nijedna politicka partija kojoj je formalno sjediste u SA nije uradila nista da bi joj narod i preko entiteske linije mogao povjerovati u iskrenost i dobronamjernost...da me neko stavlja u rang Tamilskih tigrova kojima ce Zlaja&Komso eto cisto zbog dobre volje dati amnestiju nema sanse

....dok se nesto ne promjeni, bice ovako kako je...pa sta nam Bog da...i jednim i drugim a bogami i trecim.
P.S.
nista od javne uprave

, radim kod kuce