Da li vam tesko pada kada vas zadesi prinudna apstinencija? Ili ste imali perioda kad ste dobrovoljno apstinirali? Koliko je najduze da ste apstinirali i kako je nedostatak sexa uticao na vas?
APSTINENCIJA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 APSTINENCIJA
evo kaze tempora zamrijece prica o seksu posto je prvenstvo u toku....pa me nedostupnost muskog roda podsjeti na fenomen apstinencije
Da li vam tesko pada kada vas zadesi prinudna apstinencija? Ili ste imali perioda kad ste dobrovoljno apstinirali? Koliko je najduze da ste apstinirali i kako je nedostatak sexa uticao na vas?
-
laradnaat
ne mora da znači da će zamrijeti priča!!!
ne gledaju svi fudbal, ja ga ne volim ionako. da je košarka u pitanju bilo bi drugačije.
svakako da je bilo perioda apstinencije. neki su došli sami od sebe, a neke sam ja lično sebi donio.
najduži period svojevoljne apstinencije je bio 11 mjeseci.
a ako se radi o totalnoj apstinenciji, dakle ne uključujući ni samozadovoljavanje, samo 3 mjeseca.
još nešto???
ne gledaju svi fudbal, ja ga ne volim ionako. da je košarka u pitanju bilo bi drugačije.
svakako da je bilo perioda apstinencije. neki su došli sami od sebe, a neke sam ja lično sebi donio.
najduži period svojevoljne apstinencije je bio 11 mjeseci.
a ako se radi o totalnoj apstinenciji, dakle ne uključujući ni samozadovoljavanje, samo 3 mjeseca.
još nešto???
- kriticarka_nikova
#3 Re: APSTINENCIJA
zanimljivo pitanjeanais_nin wrote:evo kaze tempora zamrijece prica o seksu posto je prvenstvo u toku....pa me nedostupnost muskog roda podsjeti na fenomen apstinencije![]()
i vec su se poceli javljati ..... zar i to broje
-
Drumer
#4 Re: APSTINENCIJA
Kad ces kuci?????anais_nin wrote:evo kaze tempora zamrijece prica o seksu posto je prvenstvo u toku....pa me nedostupnost muskog roda podsjeti na fenomen apstinencije![]()
-
car-x
#7 Re: APSTINENCIJA
21 godina.. uhhh.. tito dragi.. al je to dugo trajalo..anais_nin wrote:evo kaze tempora zamrijece prica o seksu posto je prvenstvo u toku....pa me nedostupnost muskog roda podsjeti na fenomen apstinencije![]()
a poslije me jednom zadesio stambeni problem nekih pola godine.. i to je bilo zajebano.. bilo, ne ponovilo se..
-
car-x
#8 Re: APSTINENCIJA
ovo za kasnjenje ne skontah.. a za nesnalazljivost, ne htjedoh previse dramatizirati pa reci da je bilo katastrofalno lose, odabrah pridjev "zajebano".. elem, u to vrijeme rijesiti taj stambeni problem, bilo je otprilike kao dovesti BiH u stanje prije rata (tolerancija, ljubav, komsiluk, vako naako)..seka wrote:car-x wrote:21 godina.. uhhh.. tito dragi.. al je to dugo trajalo..
a poslije me jednom zadesio stambeni problem nekih pola godine.. i to je bilo zajebano.. bilo, ne ponovilo se..![]()
em kasnis...em si nesnalazljiv
nadam se da ti je sad jasnije..
-
laradnaat
kako se vi svi ložite na ove ultra nacifrane photoshopom sređene djevojčice.
nigdje veze!!! vratite se više u realnost i počnite da gledate otvorenih očiju pa možda sagledate svu ljepotu naših djevojaka koje se nalaze oko vas.
a ove strankinje, ma to su samo iznimke koje se dobro našminkaju i to je sve
nigdje veze!!! vratite se više u realnost i počnite da gledate otvorenih očiju pa možda sagledate svu ljepotu naših djevojaka koje se nalaze oko vas.
a ove strankinje, ma to su samo iznimke koje se dobro našminkaju i to je sve
-
Vitez Obojenog Cela

'' Cijela tajna uzitka u tijelu jedne zene lezi u intenzitetu pulsiranja koje predhodi orgazmu. Ponekad ono je sporo, jedan dva ili tri, titraja koji zatim projektuju vatren i leden osjecaj kroz tijelo. Ako je pulsiranje slabo, priguseno, uzitak je slican njeznom valu… Klica extaze explodira sa manje ili vise snage.. a kada dosegne puno bogatstvo ona dotice svaki djelic tijela, vibrirajuci kroz svaki nerv i celiju..
Ako je pulsirajnje intenzivnije, ritam i udari njegovi su sporiji, a uzitak potraje duze. Elektricne strijele jure kroz tkivo, drugi val uzitka preliva se sustizuci prvi, zatim stize treci koji dotice svaki nervni svrsetak... taj teci kao strujni tok proputuje tijelom..
Rasprskavanje cijele duge boja ispod kapaka...
Pjenusava muzika preplavljuje usi. To je gong orgazma.
Postoje trenuci kada zena cezne za laganim poigravanjem tijela. I drugi, kada doseze takve vrhunce da se cine nenadmasivim. Tako je mnogo vrhunaca. Jedni izazvani njeznoscu , drugi pozudom, neki opet rijecju ili slikom vidjenom tokom dana.... Postoje trenuci kada dan, sam po sebi, zahtjeva vrhunac, i dani koji ne zavrsavaju vrhuncem, kada je tijelo sanjivo..ili sanja drugacije snove. Postoje dani u kojima vrhunac nije uzitak vec bol, ljubomora, terror, zelja. I postoje dani kada vrhunci budu dosegnuti kroz kreaciju, bijeli vrhunci..Revolucija je drugaciji vrhunac. Svetost jos jedan.''
A. Nin - Dnevnici
vvvau
- anais_nin
jok bona, nego na svojLace wrote:jel ovo ti na moj racun...dizes temuanais_nin wrote:golemo se svi seksaju....niko nije intimno upoznat sa apstinencijomblago nama
![]()
upoznajem se sa ovim terminom zadnja 3 mjeseca i tesko mi pada
- Lace
anais_nin wrote:jok bona, nego na svojLace wrote:jel ovo ti na moj racun...dizes temuanais_nin wrote:golemo se svi seksaju....niko nije intimno upoznat sa apstinencijomblago nama
![]()
![]()
upoznajem se sa ovim terminom zadnja 3 mjeseca i tesko mi pada
aaaaa...jesi to jos u kanadi
-
laradnaat
definitivno još uvijek nastavljam sa strogom apstinencijom!!!
kao što sam negdje u počecima teme objavio, štiklam mjesece na to!!! trenutno sam duboko zaglavio u tome (i počeo otkrivati svijet oko sebe
).
nisam znao kakvim se svim hobijima čovjek može baviti kada pronađe i kada ima viška vremena
kao što sam negdje u počecima teme objavio, štiklam mjesece na to!!! trenutno sam duboko zaglavio u tome (i počeo otkrivati svijet oko sebe
nisam znao kakvim se svim hobijima čovjek može baviti kada pronađe i kada ima viška vremena