wendy wrote:mislim da ti je puno pametnije naloziti raju s faksa s kojim si dobar da uplatite neki jeftiniji aranzman preko agencije tipa prag-budimpesta-bec. i tada ce te zavrnut, ali ne toliko koliko zavrcu apsolventske ekskurzije. jos bolje - organizovati putovanje "sam svoj majstor", ali znam da je problematicno zbog viza...but that's just me
Vrlo dobar savjet, solazur zavrce na svakom koraku, jos su nam vodici bili bezveze....
a da se razumijemo, nama je bilo predobro, ali je stvarno put mrcvarenje, kad smo tamo stigli, zaboravili smo oddmah na voznju, na to koliko smo se napatili. Ali smo imali izuzetno smotane vozace i vodice koji se nisu bili u stanju raspitati radi li neki put kojim smo trebali izbjeci vracanje istim kao kad smo dolazili jer je to bilo preko nekih planina pa je raja masovno povracala jer su i vozaci vozili kao idioti... uh kad se sjetim

zbog toga smo, bez pretjerivanja, 3 puta se morali vracati, jednom je trebalo 2-3 sata vracanja.... pa sto je najgore, jos je i u bosni zalutao, na kraju mu aplaudirali kad se zadnji put poceo vracati.
dakle, nama je stvarno bilo fantasticno, ali da odes sad s rajom u neum onako, bilo bi vam predobro, tako da stvarno razmislite o nekom vlastitom aranzmanu, oni iz agencije tako ofirno kradu, evo ti samo primjer: 10 eura traze za voznju nasim, dakle, autobusima kojima smo dosli, do herakliona koji nije udaljen ni pola sata, a povratna lokalnim busom je oko 3 eura.
mi kad smo krenuli svi nam pricali kako se grcka noc ne smije propustiti, to je bas ono must see. Taj "izlet" kosta 38 eura. Ide se iz hotela oko 8 vozi do nekakvog sela, tamo je stvarno dobro, plesu, pjevaju, imas veceru, pice besplatno i 2-3 sata i fajront. A dan poslije je taj show program bio u nasem hotelu besplatan, mi gledali s balkona i osjecali se totalnim budalama

zhhh mogla bih godinu o ovome pisat
uglavnom, tamo se trosi dosta love, neki su ppotrosili 200 neki 500 i vise eura, al sve ti zavisi, sta pijes, kupujes li poklone, suvenire... uglavnom kod nas se pilo u sobama, pa poslije u club, tamo 2-3 pica.... ako se odlucis da ides, javi, pa da ti skrenem paznju na izlete