Apsolventica trazi cimerke-stan ko bombona
-
baxus
#1 Apsolventica trazi cimerke-stan ko bombona
unaprijed se izvinjavam ako remetim koncepciju foruma, malo je hitno pa se nadam da necete puno zamjerit...
dakle djevojka trazi dvije cimreke, stan je na raspolaganju, na Kovacicima, gleda na Willsonovo, dvosoban, namjesten potpuno, kablovska tv, centralno grijanje
400KM plus rezije
iko?
dakle djevojka trazi dvije cimreke, stan je na raspolaganju, na Kovacicima, gleda na Willsonovo, dvosoban, namjesten potpuno, kablovska tv, centralno grijanje
400KM plus rezije
iko?
- Dirty Harry
Nekada ... kada sam bio student, prošao sam razne oblike stanovanja s cimerima ... dvokrevetne, trokrevetne sobe u domovima, preko raznih stanova do velike kuće sa 10ak mahnitih budala
(uključujući i mene
) i nakon svega ti mogu dati samo jedan savjet: pažljivo biraj jer najvažnije je s kim si, ako je dobra raja sve je dobro ...
- fantom slobode
Skupo uopste nije, to je realna cijena za mjesto gdje se stan nalazi.Cak bi se moglo reci, da je povoljno, jer u zgradi iza "sibice"(stara losa gradnja) za 17 kvadrata, djevojka placa 250KM.Nadam se da ces uspjeti naci cimerke, a mislim da je vrlo vazno dogovoriti kako ce se zivjeti i s vremena na vrijeme razgovarati o tome da li nekome nesto smeta i sta se tu moze uraditi.
- Gile Šampion
I ja bih veoma rado bio cimer apsolventici...da studiramo skupa 
- BHG
#17 Re: Apsolventica trazi cimerke-stan ko bombona
eo ja bih se prijavio.....bicu ko bubica...necete me ni primjetiti...a mogu ponkead i sam na kaucu spavat nije frka.....baxus wrote:unaprijed se izvinjavam ako remetim koncepciju foruma, malo je hitno pa se nadam da necete puno zamjerit...
400KM plus rezije
iko?