apsolutno romanticno:)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Tesssa

Post by Tesssa »

jel svaki jednako smotan?
Saian

Post by Saian »

svi ko ruzhice s agdom k tomu :D :D :D
tech10

Post by tech10 »

A jel' salFeta priFatljiva? :-D
Bosancica ?

Post by Bosancica ? »

ja sam zaprosena uz jednu nacetu cokoladu volim te onu filovanu sto je poslo za mene po svom jaranu ja se toliko zabezeknula da nisam vjerovala da neko moze poslat nacet poklon da se nisam mogla ni naljutit vec se nasmijala i rekla hocu kad si tolka budala pa nista neznas
Saian

Post by Saian »

Bosancica ? wrote:ja sam zaprosena uz jednu nacetu cokoladu volim te onu filovanu sto je poslo za mene po svom jaranu ja se toliko zabezeknula da nisam vjerovala da neko moze poslat nacet poklon da se nisam mogla ni naljutit vec se nasmijala i rekla hocu kad si tolka budala pa nista neznas
takI zicer se ne propushta :D :D :D
Bosancica ?

Post by Bosancica ? »

sta sam drugo mogla ?tolko je glupo da ne vjerujes !
Saian

Post by Saian »

kad te vec otvorenom ponudio mozda je mislio da uzmesh red i proslijedish dalje :D :D :D
Bosancica ?

Post by Bosancica ? »

nisam se toga ni sjetila .kasno je sad .
danas

Post by danas »

Minnela wrote:
danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote::lol: :lol: :lol: :lol: niste normalni ljudi :D
ha ja, zato nas niko ne ganja po forumima... :roll: :roll: :roll: :(
bom okachi svoje usne i okice po forumu,a i zaredaj poljupce svakom forumasu ,pa mozda ti se i posreci :oops: :D
e jebiga, ako okacim usne i okice, tek tad necu imati sanse :oops: isprepadacu narod :D :D jedino ovako ako sta nacoravo mi se omakne :D al' slabo pored 'vake konkurencije :oops: :( :( nista za nas ne ostade... :( :D
Saian

Post by Saian »

sjo jeste ljubomorne :D :D :D :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:sjo jeste ljubomorne :D :D :D :D
e jebiga sayo, sta cu moje vrijeme proslo :(
ama nemrem se naviknut na tu bolnu cinjenicu pa moram svoje frustracije i ljubomoru 'vako prosipat :oops: :( :roll:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Bosancica ? wrote:ja sam zaprosena uz jednu nacetu cokoladu volim te onu filovanu sto je poslo za mene po svom jaranu ja se toliko zabezeknula da nisam vjerovala da neko moze poslat nacet poklon da se nisam mogla ni naljutit vec se nasmijala i rekla hocu kad si tolka budala pa nista neznas
meni je ovo bas super :) spontano. Covjek jede cokoladu i posalje ti malo :) pa sto mora kupovat drugu neotpakovanu :-D
Saian

Post by Saian »

a ko te ne bi razumio :D, teshko da ce ti neko zamjeriti :D, nego kad cemo mi iz 'arema moc u shoping, bilo je priche nesto ove sedmice bi kao trebalo bit' organizovano dzuture, al niko nije siguran, kad je tvoj hir u pitanju :D :D :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:a ko te ne bi razumio :D, teshko da ce ti neko zamjeriti :D, nego kad cemo mi iz 'arema moc u shoping, bilo je priche nesto ove sedmice bi kao trebalo bit' organizovano dzuture, al niko nije siguran, kad je tvoj hir u pitanju :D :D :D
ajd idite, jebo vas shopping, al' za utjehu da me jedan od vas zaprosi javno, pa da moRem spavat veceras :D :D :D
mamica papucarka

de vi mamici objasnite sta se ovde desava :D ko koga gonja, ko se kome shlepa :D jel iko uzivo imao kakve valjane fajde od ovoga i jel se to neko ko biva nada da ce imat fajde :D
I ko je na koga ljubomoran i zbog cega :D ili da ja cekam 1459 nastavak pa da mi se samo kaze :lol:
Saian

Post by Saian »

moRe nema problema sultanija, reci cu ja mostarcu :D :D :D

@Minnela, jok ja buljomoran :oops:
Saian

Post by Saian »

mamica 31 wrote:de vi mamici objasnite sta se ovde desava :D ko koga gonja, ko se kome shlepa :D jel iko uzivo imao kakve valjane fajde od ovoga i jel se to neko ko biva nada da ce imat fajde :D
I ko je na koga ljubomoran i zbog cega :D ili da ja cekam 1459 nastavak pa da mi se samo kaze :lol:
mamica 31 wrote: I to nekim recenicama, da sam nekoliko dana kontala jel to to, ili sta je pisac hotio rijet... :D :D

ja se ne usudim :D objasnjavat, evo gledam imam samo neke rechenice, a ni bojica ni olovaka :D :D :D
mamica papucarka

Saian wrote:
mamica 31 wrote:de vi mamici objasnite sta se ovde desava :D ko koga gonja, ko se kome shlepa :D jel iko uzivo imao kakve valjane fajde od ovoga i jel se to neko ko biva nada da ce imat fajde :D
mamica 31 wrote: I to nekim recenicama, da sam nekoliko dana kontala jel to to, ili sta je pisac hotio rijet... :D :D

ja se ne usudim :D objasnjavat, evo gledam imam samo neke rechenice, a ni bojica ni olovaka :D :D :D
deder, ne budalasaj :D sto si natakaren :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:moRe nema problema sultanija, reci cu ja mostarcu :D :D :D
ajd' ne bilo ti lijeno, reci mu :D bolje ista nego nista sve cesce pomisljam :D :D
u svrhu utjehe i smirenja mojih zavidnih osjecaja :D :D :lol:

PS za minnelu ne znam sta cemo :D :oops:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

ja te stvari nekako... izivim u reall life-u :oops: :D

ukoliko su akteri toga vrijedni :D inace, napadni javni izljevi ljubavi mi se gade i sumnjam u njihovu kvalitetu ...

a u mnogo cemu, ja sam izvan foruma bitno drukcija osoba :D
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:
a u mnogo cemu, ja sam izvan foruma bitno drukcija osoba :D
a ja sam izvan foruma :D nebitno ista osoba :D :D docim moje muke :oops: :D
Saian

Post by Saian »

mamica 31 wrote:
Saian wrote:

deder, ne budalasaj :D sto si natakaren :D
ubijam vrijeme pred tekmu :D, ne znam ko koga riba, a ne mogu izdrzhat da nesto ne napishem nimsMirNichtÜbel :D :D :D

danas ne boj se, nagovoricemo ga mi, prodacemo mu onu musketirsku maglu, svi preko jednog, jedan za sve :D :D :D
Bosanac sa dna kace

#98 Re: apsolutno romanticno:)

Post by Bosanac sa dna kace »

mamica 31 wrote:sta mislite da vas neko zaprosi na ovakav nacin :D

http://www.jutarnji.hr/slavonija_i_bara ... ,,90331.jl

inace ne volim ovakve javne ispade, ali ovo mi se cini apsolutno romanticno :oops:
hebe mu, pa mu ne reci DA :lol:

Sta mislite ???patetika, romantika, ili nesto trece :D
mamo haman po pitanju tebe ovd eima patetike pravo.
proslo je tvoje vrijeme :D
_ambassador

Post by _ambassador »

romantican je i onaj dogadjaj na motoru, nema sta. smrtonosna romantika :D
mamica papucarka

#100 Re: apsolutno romanticno:)

Bosanac sa dna kace wrote:
mamica 31 wrote:sta mislite da vas neko zaprosi na ovakav nacin :D

http://www.jutarnji.hr/slavonija_i_bara ... ,,90331.jl

inace ne volim ovakve javne ispade, ali ovo mi se cini apsolutno romanticno :oops:
hebe mu, pa mu ne reci DA :lol:

Sta mislite ???patetika, romantika, ili nesto trece :D
mamo haman po pitanju tebe ovd eima patetike pravo.
proslo je tvoje vrijeme :D
jest vala bas me vrijeme pregazilo.
Ali, evo doslo vam je vrijeme robota, pa se izivite :P :D
Post Reply