apsolutno romanticno:)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bosancica ?
ja sam zaprosena uz jednu nacetu cokoladu volim te onu filovanu sto je poslo za mene po svom jaranu ja se toliko zabezeknula da nisam vjerovala da neko moze poslat nacet poklon da se nisam mogla ni naljutit vec se nasmijala i rekla hocu kad si tolka budala pa nista neznas
- Saian
takI zicer se ne propushtaBosancica ? wrote:ja sam zaprosena uz jednu nacetu cokoladu volim te onu filovanu sto je poslo za mene po svom jaranu ja se toliko zabezeknula da nisam vjerovala da neko moze poslat nacet poklon da se nisam mogla ni naljutit vec se nasmijala i rekla hocu kad si tolka budala pa nista neznas
- Bosancica ?
sta sam drugo mogla ?tolko je glupo da ne vjerujes !
- danas
e jebiga, ako okacim usne i okice, tek tad necu imati sanseMinnela wrote:bom okachi svoje usne i okice po forumu,a i zaredaj poljupce svakom forumasu ,pa mozda ti se i posrecidanas wrote:ha ja, zato nas niko ne ganja po forumima...dawn_upon_dawn wrote:![]()
![]()
![]()
niste normalni ljudi
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
meni je ovo bas superBosancica ? wrote:ja sam zaprosena uz jednu nacetu cokoladu volim te onu filovanu sto je poslo za mene po svom jaranu ja se toliko zabezeknula da nisam vjerovala da neko moze poslat nacet poklon da se nisam mogla ni naljutit vec se nasmijala i rekla hocu kad si tolka budala pa nista neznas
- danas
ajd idite, jebo vas shopping, al' za utjehu da me jedan od vas zaprosi javno, pa da moRem spavat vecerasSaian wrote:a ko te ne bi razumio, teshko da ce ti neko zamjeriti
, nego kad cemo mi iz 'arema moc u shoping, bilo je priche nesto ove sedmice bi kao trebalo bit' organizovano dzuture, al niko nije siguran, kad je tvoj hir u pitanju
![]()
![]()
-
mamica papucarka
de vi mamici objasnite sta se ovde desava
ko koga gonja, ko se kome shlepa
jel iko uzivo imao kakve valjane fajde od ovoga i jel se to neko ko biva nada da ce imat fajde
I ko je na koga ljubomoran i zbog cega
ili da ja cekam 1459 nastavak pa da mi se samo kaze 
I ko je na koga ljubomoran i zbog cega
- Saian
mamica 31 wrote:de vi mamici objasnite sta se ovde desavako koga gonja, ko se kome shlepa
jel iko uzivo imao kakve valjane fajde od ovoga i jel se to neko ko biva nada da ce imat fajde
![]()
I ko je na koga ljubomoran i zbog cegaili da ja cekam 1459 nastavak pa da mi se samo kaze
mamica 31 wrote: I to nekim recenicama, da sam nekoliko dana kontala jel to to, ili sta je pisac hotio rijet...![]()
ja se ne usudim
-
mamica papucarka
deder, ne budalasajSaian wrote:mamica 31 wrote:de vi mamici objasnite sta se ovde desavako koga gonja, ko se kome shlepa
![]()
I ko je na koga ljubomoran i zbog cegaili da ja cekam 1459 nastavak pa da mi se samo kaze
mamica 31 wrote: I to nekim recenicama, da sam nekoliko dana kontala jel to to, ili sta je pisac hotio rijet...![]()
ja se ne usudimobjasnjavat, evo gledam imam samo neke rechenice, a ni bojica ni olovaka
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja te stvari nekako... izivim u reall life-u
ukoliko su akteri toga vrijedni
inace, napadni javni izljevi ljubavi mi se gade i sumnjam u njihovu kvalitetu ...
a u mnogo cemu, ja sam izvan foruma bitno drukcija osoba
ukoliko su akteri toga vrijedni
a u mnogo cemu, ja sam izvan foruma bitno drukcija osoba
- Saian
ubijam vrijeme pred tekmumamica 31 wrote:deder, ne budalasajSaian wrote:mamica 31 wrote:de vi mamici objasnite sta se ovde desavako koga gonja, ko se kome shlepa
![]()
ja se ne usudimobjasnjavat, evo gledam imam samo neke rechenice, a ni bojica ni olovaka
![]()
![]()
sto si natakaren
danas ne boj se, nagovoricemo ga mi, prodacemo mu onu musketirsku maglu, svi preko jednog, jedan za sve
- Bosanac sa dna kace
#98 Re: apsolutno romanticno:)
mamo haman po pitanju tebe ovd eima patetike pravo.mamica 31 wrote:sta mislite da vas neko zaprosi na ovakav nacin![]()
http://www.jutarnji.hr/slavonija_i_bara ... ,,90331.jl
inace ne volim ovakve javne ispade, ali ovo mi se cini apsolutno romanticno![]()
hebe mu, pa mu ne reci DA![]()
Sta mislite ???patetika, romantika, ili nesto trece
proslo je tvoje vrijeme
-
_ambassador
romantican je i onaj dogadjaj na motoru, nema sta. smrtonosna romantika 
-
mamica papucarka
#100 Re: apsolutno romanticno:)
jest vala bas me vrijeme pregazilo.Bosanac sa dna kace wrote:mamo haman po pitanju tebe ovd eima patetike pravo.mamica 31 wrote:sta mislite da vas neko zaprosi na ovakav nacin![]()
http://www.jutarnji.hr/slavonija_i_bara ... ,,90331.jl
inace ne volim ovakve javne ispade, ali ovo mi se cini apsolutno romanticno![]()
hebe mu, pa mu ne reci DA![]()
Sta mislite ???patetika, romantika, ili nesto trece
proslo je tvoje vrijeme
Ali, evo doslo vam je vrijeme robota, pa se izivite