Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja ne bih volila da me neko ovako zaprosi.. nekako mi otrcano...
ili ja nisam romanticna
i kad vidim one bilborde po gradu, gdje ljudi izjavljuju ljubav, osip dobijem, neorginalno...
lolita_xx wrote:ja ne bih volila da me neko ovako zaprosi.. nekako mi otrcano...
ili ja nisam romanticna
i kad vidim one bilborde po gradu, gdje ljudi izjavljuju ljubav, osip dobijem, neorginalno...
i ja isto mrzim tu javnu prosnju. Ali ovo sa transparentom mi nekako super.
Jadnica ne bi mu mogla ni reci ne. Da je rekla, izvizdo bi je cijeli stadion
hajd stisni pa reci NE
lolita_xx wrote:ja ne bih volila da me neko ovako zaprosi.. nekako mi otrcano...
ili ja nisam romanticna
hajd stisni pa reci NE
to mozda njegova taktika, zato je i zaprosio tako, zna da ne moze odbiti
ja bih pristala, poslije bih mu nasamo fino objasnila
al najjace su mi one izjave ljubavi u emisiji sve za ljubav
ili ja nisam romanticna
hajd stisni pa reci NE
to mozda njegova taktika, zato je i zaprosio tako, zna da ne moze odbiti
ja bih pristala, poslije bih mu nasamo fino objasnila
al najjace su mi one izjave ljubavi u emisiji sve za ljubav
ma i ja to mislim. pitam se gdje pronadju one ljude. al mi je najgluplje kad su dvoje zajedno, sve je uredu, vole se i on njoj, ili ona njemu hoce da pokaze da ga voli pa se prijavi u emisiju... uzas...kupi joj parfem, cvijece, odvedi je na veceru, na putovanje jesam skromna
veca_sa wrote:a da na naslovnicu sax-a stavi neko takvo nesto, samo ja bi svojoj prvo moro comp kupit, pa internet, pa naucit kako klikat, pa sta je sa-x,
skuplja pita neg tepsija
a da nadzes neku koja sve to ima i sve to zna ? naravno sala hehehehe
al pazite ovo: "Budući mladenci datum vjenčanja odredit će naknadno, čim se nagomilane emocije malo slegnu."
pa hebo te, shta se imash vjenchavati kad se emocije slegnu
dacina_curica wrote:mane a sta bi da tebe tako neko zaprosi?
Obzirom da nisam kliknuo opet ne znam šta bih ....mada uvid u neke sitnice ( znaš već na šta mislim .... ) bi mi pomogao da se odlučim .
Dakle .....bio bi to prijeloman trenutak u mom ispraznom životu
ili ja nisam romanticna
hajd stisni pa reci NE
najlegendarnije je bilo u jednom njemackom show-u kad je cura zaprosila momka i momak rekao ne