Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nikada nisam koristio Panther, vec sam sa Jaguara presao na Tigra. Instalacija svega prosla bez vecih problema, jedino sam imao problem sa vanjskim HDD i nista vise.
Nije mi poznato da moras imati nesto preinstalirano na masinu, vec mi se cini da je tebi nesto drugo u pitanju. Jel' disk original, ili pljakan?
TourniqueT wrote:E cao raja... jel ima Apple korisnika da dolaze na SA-X ?
Evo petljam oko instalacije Panthera al neshto zeza... navodno moram imati neku raniju verziju OS-a na disku koji sam ja btw formatiro
Sad moram nac devetku pa na nju nabacit panther jel tako ?
nebi bas rekao da ce ti devetka puno pomoci. nisam bas neki ljubitelj i poznavaoc mac-a, ali toliko znam da je razlika izmedju devetke i desetke ogromna, tj to je kompletno izmjenjen operativni sistem. ako si slucajno dobio samo update, bolje bi ti bilo da potrazis koju stariju verziju desetke
e ja ne koristim taj mac, al volio bih samo da pitam, jel i on ko Win sa svakom novom verzijom OS-a moras kupiti i novi komp da biti radio "kako treba"??
Imam zato themu i logon screen i bootscreen MacOS X )