zoom66 wrote:amidzazeher wrote:Ovo je doslo sa Lavom je li tako?
Mozda covjek jos uvijek ima SnowLeoparda ili manje pa nema ovaj feature

air13 je rodjen s lavom a ako je sad kupljen onda stizhe s planincem

anyway, to s finderom je, meshchini. josh od snjeguljka

Ja mislim da si ti to maaalko pobrkao

Ne mogu sada da mu trazim postove pa da vidim koji air je uzeo ali 13" se nije rodio sa lavom

Cak i prvi air je sa 13,3" i izasao je daaavne 2008 ne znam na koji si ti mislio.
A i ova opcija nema u snowleopardu tj. 10.6 vjeruj mi na rijec
Fotka je samo onako informativno jer na njoj pise air13"
basicm wrote:Nije to, nego detalj koji sam i ja sinoc otkrio

. Ta opcija se pojavljuje samo u folderu pictures, dok sam ja trazio u folderima van njega. Pogledaj van pictures ima li ga?
Cuj detalj! Naravno da nema opcija sortiranja po rezoluciji u drugim folderima, valjda zato sto je tamo nepotrebna.
I valjda je logicno da slike idu u vec postojeci folder "pictures"
U folderu music su druge opcije sortiranja, kao i u folderu filmovi. A tebi to nije logicno je li?
basicm wrote:Tek sam novi na MAC-u i kazem da mi nije nesto jer nisam nasao osnovnu funkciju koja postoji u Exploreru. Znaci moj dozivljaj je podbacaj, pogotovo nakon svih rijeci hvale koje se o njemu pisu. Znaci JA govorim o SEBI. A Windowse koristim jos od Win95

Kako kazes sada da govoris o sebi a gore si naveo i misljenje jos njih 90%
Nemoj se ljutiti ali nije sve do OS-a ima tu i do korisnika. Tek si ga uzeo i mora proci jedan period privikavanja to je kod svakog switchera normalno, napisao sam vec da se svi zale na finder ( koji je sada jos i dobar kakav je bio)
Pozdrav i uzivaj u svom novom airu i OSX