App sbusba na rv
Moderator: Benq
-
aida25
#1 App sbusba na rv
Pozdrav, kako da instaliram app sa usba na tv, pitam zbog eon app imam na nju pravo a ne mogu nikako da je instaliram na tv, preko google playa mi nece ne pokazuje uopste moj tv, ovamo preko drugih applikacija ne moze jer kod mene nema uopste opcija enable unkown sources na tv a samo mi to trazi..tv je philips pus 6503 proizveden prije 2 3 godine. Vidjela sam preko yt da se sve izbrise na sticku, to sam i uradila, skinula app i ubacila na tv al mi je uopste ne ucita, kamoli da instalira, uopste je nema prikazane, kako se instalira tv je smart nije android treba li imati neki program ili bi trebalo da se samo instalira cim ubacis usb, na racunaru eon app je neki format ne moze racunar uopste da otvori.
- typeOnegative
#2 Re: App sbusba na rv
mislim da ti treba neki filemanager da bi ucitao sa stika , npr ES file explorer. kad njega instaliras onda nađi na stiku i instaliraj sto zelis .
- typeOnegative
#3 Re: App sbusba na rv
mislim da ti treba neki filemanager da bi ucitao sa stika , npr ES file explorer. kad njega instaliras onda nađi na stiku i instaliraj sto zelis .
-
aida25
#4 Re: App sbusba na rv
A može li na smart tv s obzirom da nije android? I meni uopšte tog fajla nema na stiku kad stavim usb na tv, mora li biti neki format, ja kako skinem s interneta tako prebacim na usb i nema ga uopste, slike imaju toga nema, cudan mi je ovaj format kad ga skinem s interneta, samo bijela ikonica i kad desnim klikom piše windows cannot open this file i prikazuje ono programe nudi da pokušavaš otvorit..
Last edited by aida25 on 09/12/2020 19:21, edited 1 time in total.
- MTV
-
aida25
#6 Re: App sbusba na rv
Ma znam da ga nema tamo na listi ali bi trebalo da može, može i na starijim dosta tvima, ovaj je 2018 godište,nisu samo ti što baš pišu podržani, a nema ko ne koristi eon app, zato mislim da bi trebalo i na njemu moć...Možda zbog formata fajla ne prikaže fajl na tv s usba, kad se skine s interneta bijela ikonica samo i piše windows cannot open this file i nude se programi kao opcije da se sa njima otvori.Es file manager je samo za android uredjaje kod mene je tv smart tako da to ne može, ne znam što se ne može instalirat app vama hvala na pomoći.
- nosara
#7 Re: App sbusba na rv
A da nazoves podrsku?
- typeOnegative
#9 Re: App sbusba na rv
aida25 wrote: ↑09/12/2020 19:13 A može li na smart tv s obzirom da nije android? I meni uopšte tog fajla nema na stiku kad stavim usb na tv, mora li biti neki format, ja kako skinem s interneta tako prebacim na usb i nema ga uopste, slike imaju toga nema, cudan mi je ovaj format kad ga skinem s interneta, samo bijela ikonica i kad desnim klikom piše windows cannot open this file i prikazuje ono programe nudi da pokušavaš otvorit..
A tek sad vidim da nije Android TV ,sto znači da moraš ići preko smart sistema TVa , i ako EONa nema na listi u storeu nažalost ne možeš ništa napraviti . Treba ti ili drugi TV koji podržava , EON box /android box/ ili firestick . A ako si za improvizacije male možeš skinuti EON na mobitel i castati na TV
- typeOnegative
#11 Re: App sbusba na rv
Nema na čemu.