aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
duffy_duck

#1 aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Post by duffy_duck »

Poštovani forumaši, koja je najbolja aplikacija za pojačavanje zvuka na trg.play gledao sam hejbet aplikacija ali nisam nasao ni jednu da je pravo top.
Jeste li vi probali neke i da su baš najbolje?
adsubzero

#2 Re: aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Post by adsubzero »

Root? Viper4Android
duffy_duck

#3 Re: aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Post by duffy_duck »

Ima li neka bez roota ? Mrsko mi gubit garanciju.
adsubzero

#4 Re: aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Post by adsubzero »

Ne znam ni za sta da radi na sistemskom nivou.
Ako je samo za slusanje muzike, onda imas gomilu music playera kojima mozes to postici, preporuka za poweramp.

Btw, ne gubis garanciju root-om, dovoljno je samo da odradis unroot i da imas telefon u originalnom stanju.
Izuzetak je sto kod nekih proizvodjaca ostaje brojac za otkljucan bootloader, ali to uglavnom i ne gledaju prilikom garancije ako je nevezan problem. Tipa crkne ti display, kakve veze ima sto je bio otkljucan boolader.
Tesla Edison

#5 Re: aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Post by Tesla Edison »

adsubzero wrote:Ne znam ni za sta da radi na sistemskom nivou.
Ako je samo za slusanje muzike, onda imas gomilu music playera kojima mozes to postici, preporuka za poweramp.

Btw, ne gubis garanciju root-om, dovoljno je samo da odradis unroot i da imas telefon u originalnom stanju.
Izuzetak je sto kod nekih proizvodjaca ostaje brojac za otkljucan bootloader, ali to uglavnom i ne gledaju prilikom garancije ako je nevezan problem. Tipa crkne ti display, kakve veze ima sto je bio otkljucan boolader.
Radiš root, nešto krene naopako, iznerviraš se, baciš telefon i pukne displej.

Ima veze itekako :D
adsubzero

#6 Re: aplikacija za pojacavanje zvuka na mobitelu

Post by adsubzero »

TESLA_EDISON wrote:
adsubzero wrote:Ne znam ni za sta da radi na sistemskom nivou.

Radiš root, nešto krene naopako, iznerviraš se, baciš telefon i pukne displej.

Ima veze itekako :D
Nije daleko od istine :lol:
Post Reply