Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
PlayItCoolowski

#1 Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by PlayItCoolowski »

Vozdra,

u Crnoj Gori je napravljena aplikacija pod imenom "Moja patrola" na kojoj vozači označavaju policijske patrole. Po utiscima korisnika, aplikacija radi perfektno i za sada pravi velike probleme policiji.

Novinski članak: https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... aplikaciju

Aplikacija nije ograničena samo na Crnu Goru pa su tako masovno počeli da je koriste u Srbiji i Hrvatskoj. U BiH za sada vrlo malo, jer se za nju ne zna. Može li se pročuti za ovo i kod nas?
kabal1337

#2 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by kabal1337 »

Zasto ljudi ne koriste waze?
high_volume

#3 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by high_volume »

kabal1337 wrote:Zasto ljudi ne koriste waze?
Zbog čega bi trebali da je koriste?
high_volume

#4 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by high_volume »

PlayItCoolowski wrote:Vozdra,

u Crnoj Gori je napravljena aplikacija pod imenom "Moja patrola" na kojoj vozači označavaju policijske patrole. Po utiscima korisnika, aplikacija radi perfektno i za sada pravi velike probleme policiji.

Aplikacija nije ograničena samo na Crnu Goru pa su tako masovno počeli da je koriste u Srbiji i Hrvatskoj. U BiH za sada vrlo malo, jer se za nju ne zna. Može li se pročuti za ovo i kod nas?
Stari, provjereni "blic", nema bolje "aplikacije" :D
Qler

#5 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by Qler »

Ja koristim Waze... i prijavljujem i patrole i guzve i nesrece... ali nekad imam osjecaj da sam jedini u BiH :D
Qler

#6 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by Qler »

high_volume wrote:

Zbog toga sto je najbolja u onome sto radi... mislim da bi to moglo biti dovoljan razlog...
nebogori

#7 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by nebogori »

Qler wrote:Ja koristim Waze... i prijavljujem i patrole i guzve i nesrece... ali nekad imam osjecaj da sam jedini u BiH :D
Ja se ne sjecam da sam na waze ikad ugledao drugog vozaca da vozi u sarajevu
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#8 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by bitanga_sa_otesa »

high_volume wrote:
to vjerovatno treba ovima sto stalno prave prekrsaje :-D
PlayItCoolowski

#9 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Qler wrote:Ja koristim Waze... i prijavljujem i patrole i guzve i nesrece... ali nekad imam osjecaj da sam jedini u BiH :D
poenta sa ovom aplikacijom je sto se masovno koristi pa je i precizna. Evo kada se otvori u Crnoj Gori stoji stvarno veliki broj patrola, sirom drzave. Vidim Beograd prepun. HR pocela da koristi. U BiH je sinoc bilo oznaka u Tuzli, Visokom i Trebinju. Sve je do broja korisnika.
nebogori

#10 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by nebogori »

PlayItCoolowski wrote:
poenta sa ovom aplikacijom je sto se masovno koristi pa je i precizna. Evo kada se otvori u Crnoj Gori stoji stvarno veliki broj patrola, sirom drzave. Vidim Beograd prepun. HR pocela da koristi. U BiH je sinoc bilo oznaka u Tuzli, Visokom i Trebinju. Sve je do broja korisnika.
Poenta je da waze koristi citav svijet dok moju patrolu koristi sr hr cg i eventualno bih
nepass1

#11 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by nepass1 »

mora li se drkati mobitel u voznji da se oznaci?
kabal1337

#12 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by kabal1337 »

high_volume wrote:
Ja ne korostim uopste, nego zasto izmisljat toplu vodu kad ima nesto vec.
PlayItCoolowski

#13 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

nebogori wrote:
PlayItCoolowski wrote:
Poenta je da waze koristi citav svijet dok moju patrolu koristi sr hr cg i eventualno bih
Ako ce Moju patrolu koristiti svi u CG, SR, HR i BiH, odlicno. Ne vidim problem. Moze i treca, jos jednostavnija, samo eto neka postane popularna. Ova u CG je krenula sa radom, procula se i sto se CG radi perfektno, sto je najvaznije. I sam kazes da Waze skoro niko ne koristi u Sarajevu. Koja je onda korist? Evo vec vidim neke oznake u SA za Moju patrolu.
MehmedPasaMoric

#14 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by MehmedPasaMoric »

Sve dok i policajci ne instaliraju aplikaciju i pocnu slati lazne dojave na svakih 100 metara pa ti pogodi koja je prava
nebogori

#15 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by nebogori »

PlayItCoolowski wrote:
Ako ce Moju patrolu koristiti svi u CG, SR, HR i BiH, odlicno. Ne vidim problem. Moze i treca, jos jednostavnija, samo eto neka postane popularna. Ova u CG je krenula sa radom, procula se i sto se CG radi perfektno, sto je najvaznije. I sam kazes da Waze skoro niko ne koristi u Sarajevu. Koja je onda korist? Evo vec vidim neke oznake u SA za Moju patrolu.
pa eto ako pocnes koristiti waze umjesto moje patrole isto ti dodje
waze koristi dosta njih al posto nisi nikad usao u aplikaciju ne znas o cemu govorim
Laplace

#16 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by Laplace »

high_volume wrote:
PlayItCoolowski wrote:Vozdra,

Stari, provjereni "blic", nema bolje "aplikacije" :D
Ja se držim onih štapova sa brojevima na vrhu. Djelotvorno je.
Laplace

#17 Re: Aplikacija "MOJA PATROLA" u BiH?

Post by Laplace »

MehmedPasaMoric wrote:Sve dok i policajci ne instaliraju aplikaciju i pocnu slati lazne dojave na svakih 100 metara pa ti pogodi koja je prava
:D :evil: :D :run: :skoljka:
Post Reply