Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne može pogani Australac smisliti načine da ukine prijenos kojem Bosanac neće dohakati. Prema tome, dijaspora u Australiji
Nadam se da će se nešto srediti, pa makar i da slušamo. Ne moramo sve ni vidjeti. Samo da raja ne počne dijeliti link po facebooku, onim grupama "Zmajevi" i to, pa da onda sruše strim, dok si rekao - kengur.
Preporučujem Enveru da pregleda par epizoda dok. serije National Geographica "Banged up abroad" i da uvidi njihove greške na aerodromima, i sličnim punktovima.
Šalim se malo. Ako ovo Enveru pođe za rukom (i laptopom), dobit će status narodnog heroja. Ako ga uhvate, idemo na fb stranicu Australian Opena, vrijeđamo ih na nacionalnoj, političkoj i na osnovi životinjskog svijeta.
Ma neka je on krenuo sa pobjedama,biće mečeva i tv prenosa.Bože zdravlja,sezona je duga i puno je mečeva na programu,atp 250,atp 500,mastersi,GS turniri...
jel veceras igra sigurno u 1:00 ili postoji mogucnost da kasni zbog prethodnih meceva, ako ih ima jel.. Cisto da znam, mada mi je svejedno, moze i u 3 poceti
spinel_ wrote:jel veceras igra sigurno u 1:00 ili postoji mogucnost da kasni zbog prethodnih meceva, ako ih ima jel.. Cisto da znam, mada mi je svejedno, moze i u 3 poceti
u 1 izlaze na teren i počinju oko 1:10, nakon zagrijavanja. Pomjeranja nema, jer igraju prvi meč na tom terenu