Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Butmiran wrote:Ja se nadam da neće dozvoliti našim da unesu harmoniku.
Nije mi jasno zasto se napadmo mi koji ne podrzavamo harmoniku na teniskom terenu, pa volim i ja harmoniku ali u kafani covjece , ne moze to na teren
Aha, zašto su im onda dozvolili da je unese ako ne može? Da je nije sakrio pod majicu? Eno ono što rade po Berdychovom profilu je krkanluk, sevdalinka nije.
Haj dobro zaboravite harmoniku sad ko da je ne znam ti sta , svi strani mediji pisu kako je zanimljivo im bilo samo bosnjo pljuje, no nebitno moje pitanje je da li se moze okupiti oko 1000 nasih veceras, pa onako nek navijaju malo , ne znam koliko dijaspore nase ima u australiji, 10 000 stadion prima. Zamisli 1000 ljudi navija na tenisu pa to bi postao trend onda, i gospoda je na wimbledonu mani te se gospoda ovo ono, na ostalim grand slam mozes vidjeti ovakvih budalestina
Rob_Atl wrote:Haj dobro zaboravite harmoniku sad ko da je ne znam ti sta , svi strani mediji pisu kako je zanimljivo im bilo samo bosnjo pljuje, no nebitno moje pitanje je da li se moze okupiti oko 1000 nasih veceras, pa onako nek navijaju malo , ne znam koliko dijaspore nase ima u australiji, 10 000 stadion prima. Zamisli 1000 ljudi navija na tenisu pa to bi postao trend onda, i gospoda je na wimbledonu mani te se gospoda ovo ono, na ostalim grand slam mozes vidjeti ovakvih budalestina
Ma iskreno reci da su Damirove sanse ravne nuli je itekako optimisticno.
Mislim da je uspjeh i da uzme 1 set, ipak se ovdje radi o prevelikom zalogaju.
Jedino to sto je patriotski ono gledano pozitiva su silne povrede koje igraci u zadnja 3-4 dana kupe.
Kako god da bude, Damir je nadmasio sva ocekivanja sto je uopste dosao do ovog kruga, svaka mu cast i hvala za radost koju je pruzio navijacima, pa bili oni navijaci fudbala, kosarke ili tenisa.
Ovo ostalo oko navijanja i harmonike, to je sasvim druga prica i tema.
Rob_Atl wrote:Haj dobro zaboravite harmoniku sad ko da je ne znam ti sta , svi strani mediji pisu kako je zanimljivo im bilo samo bosnjo pljuje, no nebitno moje pitanje je da li se moze okupiti oko 1000 nasih veceras, pa onako nek navijaju malo , ne znam koliko dijaspore nase ima u australiji, 10 000 stadion prima. Zamisli 1000 ljudi navija na tenisu pa to bi postao trend onda, i gospoda je na wimbledonu mani te se gospoda ovo ono, na ostalim grand slam mozes vidjeti ovakvih budalestina
Tesko je ocekivati toliko jer realno eto u 2.kolu sto zas je svemir do sada bio, se skupilo ne znam tacno ali eto oko 100 ljudi, sad ocekivati takav porast ne znam koliko je realno. Ali eto da je dobaciti do 500 ljudi bio bi presretan
BHF_Manijak wrote:Al' sto i mi imamo haos primitivne, satro navijace, to ti je cudo jedno. Eno zasuli Berdychov face i twitter! Jebo te selo da te jebalo, bas ces nesto sjebati lika sto mu na njemu nepoznatom jeziku jebes nanu, dedu, uzu i siru familiju.
Jebote bas smo papci generalno! Od bluemoon foruma, Redzinog twittera, brooklynovog foruma itd itd itd... Jasu li jasu, fuj!
BHF_Manijak wrote:Al' sto i mi imamo haos primitivne, satro navijace, to ti je cudo jedno. Eno zasuli Berdychov face i twitter! Jebo te selo da te jebalo, bas ces nesto sjebati lika sto mu na njemu nepoznatom jeziku jebes nanu, dedu, uzu i siru familiju.
Jebote bas smo papci generalno! Od bluemoon foruma, Redzinog twittera, brooklynovog foruma itd itd itd... Jasu li jasu, fuj!
Ja kad' sam vidio Berdychov fb maloprije doslo mi je da se ubijem. Nevjerovatno sta se sve pise.
Idioti se takmice ko ce skupiti vise lajkova na neki komentar. Fakat se i na tom fejsbuku nakupilo govana ko nikad. Kad vidim ovog glupana, jedva osnovnu skolu zavrsio dvicom, a eno konj komentarise sve zivo
Ma daba ne moze shabanluk iz njega taman da ima stan nasred pariskog trga! I to, da ne bude zabune, nema veze sa mjestom rodjenja doticnog, dakle nebitno iz kojeg je bh. grada, ali generalno imamo taj qrac mentalitet i papanski!
Hoce Bosnjo sve po njegovim pravilima. Skandal bi napravili da mu neko od securitya pridje i kaze "gospodine, ne mozete sa harmonikom na tribine". Isto k'o sto se ibreti sto se mora vladati po njemackim/svedski/svicarskim/i inim zakonima, ne moze Bosnjo kabulit da je nesto tudje, da imaju druga pravila, kulture, mentaliteti, obicaji...
Joj jesmo fuj nacija Bog te vidio. Tacno me nekad stid sabanluka naseg.