A sta je trebao da uradi Damir?Da kaze "necu ja da idem dalje jer je Dodik imao zdravstvenih problema".Izvini molim te,svi oni znaju sta ih ceka na AO i moraju se pripremiti za to.I za meceve na uzasno velikim temperaturama.Sport u kome igramo ti i ja jedan protiv drugog i pobedjuje onaj koji je bolji,spremniji,fizicki i psihicki jaci.insomnia99 wrote:vjerujem da si sretan....napokon se to dogodilo....nakon toliko godina maštanjaIt_is_a_Leclerc wrote:I tako kažete - Džumhur pucao asove na praznom terenu![]()
A Dodig je mislio da će umrijeti![]()
![]()
U kojoj mjeri kmeče, pa to je nadmašilo i moja najbolja očekivanja i moje najluđe sne.
Hvala Damiru !
nema veze što je protivnik morao predati zbog zdrastvenih problema...pobjeda je pobjeda
sad će još i index ispasti "ustaški" portal koji ne može podnijeti poraz hrvatskog igrača
AO 2014
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- zarko.filip
#1551 Re: AO 2014
-
sha_ba
#1552 Re: AO 2014
oni su ga sami poslije poraza nazvali Hercegovceminsomnia99 wrote:vjerujem da si sretan....napokon se to dogodilo....nakon toliko godina maštanjaIt_is_a_Leclerc wrote:I tako kažete - Džumhur pucao asove na praznom terenu![]()
![]()
U kojoj mjeri kmeče, pa to je nadmašilo i moja najbolja očekivanja i moje najluđe sne.
Hvala Damiru !
nema veze što je protivnik morao predati zbog zdrastvenih problema...pobjeda je pobjeda
sad će još i index ispasti "ustaški" portal koji ne može podnijeti poraz hrvatskog igrača
-
insomnia99
#1553 Re: AO 2014
to je vaš bosanac....šta me briga za njegaIt_is_a_Leclerc wrote:Prođi me se, tako ti Boga.
![]()
I jel hospitaliziran Dodig ? Nije šala. Ako prođe bez amputacije obje potkoljenice, bit će to medicinsko čudo.
![]()
Plačipička iz Međugorja.
- insaneinthebrain
#1554 Re: AO 2014
banujte ovog insomniu ili ga svi stavite na ignore pa nek pise sta hoce
ili ga bar ne citirajte da ne citamo bljuvotine
ili ga bar ne citirajte da ne citamo bljuvotine
-
roboth
#1555 Re: AO 2014
I sta sad sa tim sto je dodig odustao, sta je to Dzumhur trebao da uradi, da kaze eh evo tebi pobjeda jer imas zdravstvenih problema? Pa znate li ljudi uzivati u pobjedi naseg igraca, neki kao da ne zele nesto lijepo da se desi, kao da zele da smo uvijek u kurcu i da se zbog toga stalno zalimo, a kad dodje to nesta dobro, opet ne valja.insomnia99 wrote:vjerujem da si sretan....napokon se to dogodilo....nakon toliko godina maštanjaIt_is_a_Leclerc wrote:I tako kažete - Džumhur pucao asove na praznom terenu![]()
![]()
Hvala Damiru !
- zarko.filip
#1556 Re: AO 2014
Cestitke Damiru i zelim mu da se na AO sastane sa Novakom.
-
insomnia99
#1557 Re: AO 2014
problem je što se neki ponašaju kao da je dzumhur pobjedio u 3. seta i sve sa po 6:0roboth wrote: I sta sad sa tim sto je dodig odustao, sta je to Dzumhur trebao da uradi, da kaze eh evo tebi pobjeda jer imas zdravstvenih problema? Pa znate li ljudi uzivati u pobjedi naseg igraca, neki kao da ne zele nesto lijepo da se desi, kao da zele da smo uvijek u kurcu i da se zbog toga stalno zalimo, a kad dodje to nesta dobro, opet ne valja.
i ponekad volim zezati kompleksaše
Last edited by insomnia99 on 15/01/2014 15:26, edited 2 times in total.
- Ajatolah_
#1558 Re: AO 2014
Ne sumnjam ja za tebe da nisi mogao zaspati od uzbuđenja i zamišljanja hrvatskih naslovnica.It_is_a_Leclerc wrote:A Dodig je mislio da će umrijeti![]()
![]()
Hvala Damiru !
- Infaze Studio
#1559 Re: AO 2014
Kakav degen u PMinsomnia99 wrote:pametno moje...vidi teniskog stručnjakaInfaze Studio wrote:
![]()
Kakav tuzan slucaj od momka... Eto ja se imam necim praviti pametan, hajde I ti se napravi pametan, barem na trenutak!
evo ti bombon
-
insomnia99
#1560 Re: AO 2014
ma evo ti lizalo.....Infaze Studio wrote:
Kakav degen u PM
a vidi kako neki komuniciraju i besramno vrijeđaju
- It_is_a_Leclerc
#1561 Re: AO 2014
Iskreno. Sanjao sam nešto u fazonu - "Muslimanski ekstremisti ometali Dodiga" "Dodig: Zbog ovog sam pobjegao iz BiH", "Dodig pozvao Damira da se samoozlijedi, da budu jednaki", ali ovo:Ajatolah_ wrote:Ne sumnjam ja za tebe da nisi mogao zaspati od uzbuđenja i zamišljanja hrvatskih naslovnica.It_is_a_Leclerc wrote:A Dodig je mislio da će umrijeti![]()
![]()
Hvala Damiru !
"Dodig: Mislio sam da ću umrijeti. Neka se čuje i naš glas". "Ne bi me pobijedio da nisam imao grčeve" i "Bizarna pobjeda Bosanca nad Hercegovcem: Džumhur nabijao asove po praznom terenu" je jednostavno
-
insomnia99
#1562 Re: AO 2014
to su sve činjenice....nikako kmečanje....It_is_a_Leclerc wrote:
"Dodig: Mislio sam da ću umrijeti. Neka se čuje i naš glas". "Ne bi me pobijedio da nisam imao grčeve" i "Bizarna pobjeda Bosanca nad Hercegovcem: Džumhur nabijao asove po praznom terenu" je jednostavno
budimo realni....vi ste izmislili kmečanje zbog poraza u raznim sportovima
- Infaze Studio
#1563 Re: AO 2014
insomnia99 wrote: ma evo ti lizalo.....
-
roboth
#1564 Re: AO 2014
Kmecis ti jer ti nije dodig otisao dalje, jer nije fizicki spremniji, pa i Damir je igrao u istim uvjetima...ili mozda ne, mozda je u Damira ugradjen ventilator da se hladi kad su vrucine.insomnia99 wrote:to su sve činjenice....nikako kmečanje....It_is_a_Leclerc wrote:
budimo realni....vi ste izmislili kmečanje zbog poraza u raznim sportovima
- shmizlica
#1565 Re: AO 2014
u šta se ova tema pretvori 
- Blek Stena
#1566 Re: AO 2014
nece dugo. strpi seshmizlica wrote:u šta se ova tema pretvori
-
Rob_Atl
#1567 Re: AO 2014
Uh kad u areni zagrmi harmonika ima da se berdychu noge odsjeku

- limeni
#1568 Re: AO 2014
DAMIR DZUMHUR
svaka cast za pobjedu! hajmo i tog berdycha uzeti, sta ce ceska!
svaka cast za pobjedu! hajmo i tog berdycha uzeti, sta ce ceska!
- charrrmed
#1569 Re: AO 2014
Nazalost je dovoljan jedan provokator poput insomnie da se tema pretvori u sve suprotno od onoga sto bi trebala biti.shmizlica wrote: Obavijesti me kad odgovor bude postan
- Logovan
#1570 Re: AO 2014
Harmonika ce mu dohakati tako da ce morati predati mec i pobjeda Damira ce biti bizarna.Rob_Atl wrote:Uh kad u areni zagrmi harmonika ima da se berdychu noge odsjeku![]()
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- It_is_a_Leclerc
#1572 Re: AO 2014
Samo ignore.
Samo poručimo - "Plači, moli, tu pomoći nema". i idemo dalje.

Samo poručimo - "Plači, moli, tu pomoći nema". i idemo dalje.
-
Son1
#1573 Re: AO 2014
Celnici Australian Open-a izdali saopstenje u kojem upozoravaju na pojavu velikog broja grceva sa jedne strane terena, igracima savjetuju oprez, te da cim vide grca na terenu, istog prijave sudiji.
- Šveđanin
#1574 Re: Odg: AO 2014
Infaze Studio wrote:Vozdra forume!
Nosen adrenalinom vec zadnjih 10-11 sati, procitah zadnjih 30-tak stranica (ne sve naravno) pa rekoh da samo podijelim radost I zadovoljstvo I ovdje, jer otkako je mec zavrsen samo mi se dijeli radost I zadovoljstvo s nekim.
Sto se tice harmonike, to je preokrenulo sve.
Jasmin (inace fin decko I kolega) je stigao na terene AO oko 12.30 po lokalnom vremenu, I kada sam sa suprotne strane terena vidio da unosi harmoniku, zapitao sam se, kao I mnogi prisutni, "moze l' se I to ovdje"?![]()
Damir je igrao puno losije nego u 1. krugu. Vidi se da je jos uvijek mentalno nezreo I labilan. Odmah u 1. gemu mu je sudac ukrao poen koji je doveo do brejka I nije prestao brondati o tome jednu 3-4 gema. Dodiga je isla serva nemoguce. Damir je mogao rijetko sta vratiti sa ikakvom kvalitetom.
Navijaci su bili odlicni I, za razliku od 1. kola, navijali su vec na zagrijavanju, "slaveci" svaku loptu koja bi zavrsila u Dodigovoj strani mreze.
Brzo je nekako doslo do 2-0 u setovima. Sredinom 2. seta Dodig se zali sucu na pricu tokom poena, koja je ocito dolazila od strane BiH navijaca, jer je Hrvata bilo oko 10-12, na sto BiH navijaci uzvracaju sa: "Gazi,gazi Dodiga", sto nikako nije bilo u redu, ali se kasnije ispostavilo mozda krucijalnim.
Covjek je bio toliko zatecen atmosferom da se tacno vidjelo kako se gubi u 3. setu. Nisam mogao vjerovati da tako iskusan igrac moze tako reagirati. Ali jebi ga, ja ne znam ko bi se tu normalno ponasao. HArmonika dere na svakom "change of ends", pjeva se "Cudna jada od Mostara grada" itd...U tom diejlu meca je Damir vec pokazao neku koncantraciju, jer bez obzira sto su to njegovi navijaci, ono je bio zivi cirkus.
Ivan gubi 3. set I zove "medical time-out" za povredu ledja. Cisto ubijanje ritma I kupovanje vremena sa, usput, masazom ledja.
NA pocetku 4. seta Dodig je poveo, cini mi se, 1-0 ali onda trazi opet mto zbog povrede, sada, noge. Posto je ispucao vrijeme za ledja, daje Damiru 2 gema, kako bi dobio jos jedan to. Damir void 2-1 I ima servis. (ovo je dio meca za koji sam, citajuci forum, primjetio da mnogi nisu bili sigurni kako je Damir tako brzo stigao do 2-1. Onda dolazi to "serviranje asova "nepokretnom" Dodigu" za 3-1 itd...
Zelio bih isto reci da je Dodig na jedan hinjski nacin predao mec. NAkon 4-1 krenuo je prema mrezi,jedva hodajuci, I Damir je mislio, a I svi gledaoci (tako je izgledalo) da zeli da se rukuje I preda. Ovaj, medjutim, produzi fino do stolice i sjedne.Sjedne I Damir I onda Dodig nakon 30-tak sekundi prilazi sucu, rukuje se sa njim I onda I Damir ustaje I rukuju se za kraj.
Iako je bilo tako kako je bilo, raja je plakal od srece na sve strane. Neno je bio neutjesiv, a I Damir je jecao u njegovom zagrljaju nekih minut I po'.
Nevjerovatno sretni, odlazimo do 1. bara na toceni hajneken(tada je vec bilo oko 41*).
Valja opet na 42* na tenis u petak, ali sto se mora, nije tesko.![]()
Hvala ti Damire sto nisi odustao poslije 2. seta I sto si slusao ljude koji su vikali "Vidis da ne zna!"![]()
P.S.Ovi sto kazu da se na tenisu ne navija vokalno, nego samo pljesce, ocito nisu nikada gledali AO u zadnjih 20-ak godinaOrganizatori to BAS podrzavaju, ali bez negativnih popratnih stvari naravno.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#1575 Re: AO 2014
Da li bi meni neko ko podrobnije prati tenis mogao odgovoriti na nekoliko pitanja:
- Da li će poslije ovog rezultata Damir moći igrati neke malo jače turnire koji donose više bodova na ATP-u ? (Challengeri su, koliko sam ja razumio, najslabiji)
- Da će se s ovim parama moći pokriti troškovi angažovanja kakvog malo ozbiljnijeg trenera ?
- Da li će mu sada biti lakše na GS-ovima u smislu da bude nosilac u kvalifikacijama i to ?
Eto hvala.
- Da li će poslije ovog rezultata Damir moći igrati neke malo jače turnire koji donose više bodova na ATP-u ? (Challengeri su, koliko sam ja razumio, najslabiji)
- Da će se s ovim parama moći pokriti troškovi angažovanja kakvog malo ozbiljnijeg trenera ?
- Da li će mu sada biti lakše na GS-ovima u smislu da bude nosilac u kvalifikacijama i to ?
Eto hvala.