[img]http://www.horoskop-geheimnis.de/images/anti-spam.gif[/img] wrote:Antihoroskop
Ovan - bahati gadovi, uvijek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili male sise.
Bik - samozadovoljne sutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.
Blizanci - glavni ogovaraci i traci-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.
Rak - posesivni ludjaci, uvrijede se ako im dobro jutro niste zazeljeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspolozenje kako im padne na pamet.
Lav - arogantni, vjecni podcjenjivaci, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)
Djevica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, slazuci robu i kineski porculan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previse nije dovoljno.
Vaga - narcisodini shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo cudo kako uopce ustaju iz kreveta.
Skorpion - samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podnijeti sami pa moraju povuci jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj svijeta oni se ne bi sokirali, vjerojatno sudjelujuci u sado-mazo orgijama.
Strijelac - raspikuca i kockar, uziva soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oziviti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, uzasavaju se priznati da znaju za osjecaj tuge.
Jarac - pravi pravcati gonici robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, rijec "oprostiti" ne postoji u njihovom rjecniku, prodali bi guzicu za drustveni status.
Vodenjak - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vjecita zabadala u privatni zivot drugih, vjerojatno ne iznenadjuje cinjenica da je po statistici u CIA najvise spijuna upravo u znaku vodenjaka.
Ribe - samosazaljevajuci dosadnjakovici, cekaju da ih netko dodje i utjesi, ne mogu se ni popisati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje se bave tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.
ANTIHOROSKOP
- Fair Life
#1 ANTIHOROSKOP
- Vodenjak
Ma ja bio stigo i do federalnog nivoa i vidi sta mi coJek uradi...pitt wrote:JA sta je vas....sreskih spijuna medju namaVodenjak wrote:E jegi ba Fair!
Do sad sam spijunirao za istu stvar ko i ti, a ti meni tako sad...
Izdajico roda svoga!
Vodenjak!
:D
Ode karijera u prah i pepeo!
-
Jaranuopancima
madona wrote:Ovo je super, sve tacno, najbolji horoskop do sada! Nema sanse da priznam koji sam znak!
znam koji si znak...
-
Jaranuopancima
al ste zato nepopravljivi sarmeri...sicky wrote:Blizanci - glavni ogovaraci i traci-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.
pljunuta ja
i ostajete mladoliki sve do smrti...
a tek sto ste nevjerni...
mislim da je i Eva bila blizanac- pardon Hava...
-
Jaranuopancima
Necu bona ne brini...madona wrote:psssssssstttt!!!!! Nikom ne govori!Jaranuopancima wrote:madona wrote:Ovo je super, sve tacno, najbolji horoskop do sada! Nema sanse da priznam koji sam znak!
znam koji si znak......
a sta mislis da ugradis silikone....
-
digger
#23 Re: ANTIHOROSKOP
Prvo si me uvrijedio jer si ignorisao plemenitu rasu moga psa, a vidi sada ovo gore!Fair Life wrote:Vaga - narcisodini shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo cudo kako uopce ustaju iz kreveta.
Jedino me tjesi da je gornji horoskop za zenske (spominju se "lijene").
Medjutim, za Vodenjaka si pogodio 100%
- Vodenjak
#25 Re: ANTIHOROSKOP
Fair zapoceo, ti dotukao digger!digger wrote:Prvo si me uvrijedio jer si ignorisao plemenitu rasu moga psa, a vidi sada ovo gore!Fair Life wrote:Vaga - narcisodini shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo cudo kako uopce ustaju iz kreveta.
Jedino me tjesi da je gornji horoskop za zenske (spominju se "lijene").
Medjutim, za Vodenjaka si pogodio 100%
Hvala!