ANTIFASISTI U BOSNI I HERCEGOVINI
- k_kanji
#1 ANTIFASISTI U BOSNI I HERCEGOVINI
Dali ima ikakvo udruzenje poznato u nasoj dragoj bosni antifasista, red skinhead-a ili slicno? mozeteli mi reci koje?
-
mostarac
#2 Re: ANTIFASISTI U BOSNI I HERCEGOVINI
Skinheads-e imas i to udruzene na entitetskim i drzavnom nivou, cak imaju i kantonalni, osim u HNK, gdje se ne mogu dogovoriti oko glavnog frizera pa se jos ceka na konstituisanje.k_kanji wrote:Dali ima ikakvo udruzenje poznato u nasoj dragoj bosni antifasista, red skinhead-a ili slicno? mozeteli mi reci koje?
To su ti vlade i njihovi ministri, uz naravno ideolosku podrsku vjerskih zajednica
-
basta sljezove boje
imas Antifu, ali svi su otisli u Njemacku na G8

- k_kanji
#5 Re: ANTIFASISTI U BOSNI I HERCEGOVINI
mostarac wrote:Skinheads-e imas i to udruzene na entitetskim i drzavnom nivou, cak imaju i kantonalni, osim u HNK, gdje se ne mogu dogovoriti oko glavnog frizera pa se jos ceka na konstituisanje.k_kanji wrote:Dali ima ikakvo udruzenje poznato u nasoj dragoj bosni antifasista, red skinhead-a ili slicno? mozeteli mi reci koje?
To su ti vlade i njihovi ministri, uz naravno ideolosku podrsku vjerskih zajednica
Vrlo pametan!!! svaka ti cast za info.!!!! pa sto ti neodes da im pomognes ako sve to znas!!!
-
MA DAJ...
Ne mogu da nadem onu temu vezano za tomsona i njegovog koncerta u SA,koji je odgoden ili nece biti uopste zbog protesta gradana Sarajeva...
i sad citam u vezi njegovog jucerasnjeg koncerta na Maximiru
da je Centar Simon Wizental pismeno protestovao predsjedniku Mesicu,zbog fasisticki ispada u toku tog koncerta...
http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=47471
Valjda sad shvataju u hrvatskoj,zasto mu nisu dozvolili sarajlije da odrzi svoj koncert u njihovom gradu!
i sad citam u vezi njegovog jucerasnjeg koncerta na Maximiru
da je Centar Simon Wizental pismeno protestovao predsjedniku Mesicu,zbog fasisticki ispada u toku tog koncerta...
http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=47471
Valjda sad shvataju u hrvatskoj,zasto mu nisu dozvolili sarajlije da odrzi svoj koncert u njihovom gradu!