Anti BIH djelovanja All About

Post Reply
Hafis

#376 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

Mislim stvarno je ovo sramota. Pravdati ovaj antibih čin u Uskoplju sa slučajem malog Ante zvanim Tekstura klasični je fašizam, da ne kažem UKP - Udruženi kvislinški poduhvat.
Priznajte, pola će vam se oprostiti :)
NeDirajSirotinju

#377 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by NeDirajSirotinju »

Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo? Mi smo sebi najveći dušmani. Uvijek se neki bijednik nađe da za malo para nanese nevjerovatnu štetu svom narodu. Priča o izdaji Srebrenice, podmetanju bombi, snajperisanju svog naroda, pisanju ustaških grafita, sve već viđene ustaško-četničke podvale. Kad se samo sjetim Praljka i njegove racionalizacije i šuplje o rušenju mosta, namještenim kamerama, i tome kako je most sam od sebe pao.
Mene ustaše zajebati neće, pa nek idu u lijepu svoju i tamo racionališu.
Kolinda

#378 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Kolinda »

NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo? Mi smo sebi najveći dušmani. Uvijek se neki bijednik nađe da za malo para nanese nevjerovatnu štetu svom narodu. Priča o izdaji Srebrenice, podmetanju bombi, snajperisanju svog naroda, pisanju ustaških grafita, sve već viđene ustaško-četničke podvale. Kad se samo sjetim Praljka i njegove racionalizacije i šuplje o rušenju mosta, namještenim kamerama, i tome kako je most sam od sebe pao.
:lol: :lol: :lol:
Sve rečeno....
BHCluster

#379 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by BHCluster »

Point. wrote:
BHCluster wrote: Divi ih ovdje, iz medrese dosli na koncert da uzvikuju...
Ne znam samo kako ih Uljudba nije odmah prepoznala s ozbirom na tamniji ten, drugačije glave i Islamsku Deklaraciju ispod desnog pazuha.
A ovi su direkt iz mejtefa pa da proslave...
Hafis

#380 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo?
Nema dalje, vrh :thumbup:
Znao sam da je sve ovo daleko otišlo, ali da je do ovih granica :cry:

Kume, da mi osnujemo pokret ''Svi smo mi Adis''. Nije se zajebavati, oni participiraju u vlasti u srednjobosanskoj županiji, i nije isključeno da imaju ljudi i u tužiteljstvu, tako da bi mogli ovog momka ni kriva ni dužna malo žešće kazniti.
okanomalo

#381 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by okanomalo »

NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo? Mi smo sebi najveći dušmani. Uvijek se neki bijednik nađe da za malo para nanese nevjerovatnu štetu svom narodu. Priča o izdaji Srebrenice, podmetanju bombi, snajperisanju svog naroda, pisanju ustaških grafita, sve već viđene ustaško-četničke podvale. Kad se samo sjetim Praljka i njegove racionalizacije i šuplje o rušenju mosta, namještenim kamerama, i tome kako je most sam od sebe pao.
:lol: a ca da ti recem,tri kune i dvadeset lipa.trziste sve regulira.
zposao

#382 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by zposao »

Evo što mu išaralo fasadu i auta, nego ga još i potplatilo sa par kuna da preuzme odgovornost :lol: šta sve neću pročitat :pisnuo:
Hafis

#383 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

Ne valja da se ovo pročuje. Taman će nam likovi s biroa navaliti ovamo i nuditi se za slične usluge. Što kaže @sirotinja: pos'o je dobar a para laka.
salik79

#384 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by salik79 »

NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo?
Mozda da mu je neko farbu i sprej kupio. Od samog pocetka sam znao da ovo nije djelo neoustasa, nego nekog debila. Neoustasa nikada ne bi crtao kriz mimo slova U. Tamo pise Uskoplje, a debil, umjesto da samo stavi kriz u gornji dio slova U, nacrta kriz negdje zasebno, mimo svega... Kakav levat. :-) :roll:
Bodkin

#385 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Bodkin »

salik79 wrote:
Mozda da mu je neko farbu i sprej kupio. Od samog pocetka sam znao da ovo nije djelo neoustasa, nego nekog debila. Neoustasa nikada ne bi crtao kriz mimo slova U. Tamo pise Uskoplje, a debil, umjesto da samo stavi kriz u gornji dio slova U, nacrta kriz negdje zasebno, mimo svega... Kakav levat. :-) :roll:
Da je hrvat, bio bi ustasa. Ovako je samo debil :lol:
salik79

#386 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by salik79 »

Bodkin wrote:
salik79 wrote:
Da je hrvat, bio bi ustasa. Ovako je samo debil :lol:
Balijanderski debil. Je li ti sada lakse? :roll:

P. S.

Zaboravih dodati "nacional-sovinisticki" :oops:
Bodkin

#387 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Bodkin »

Ma debil, levat :D
Izazivanje medjunacionalne i medjuetnicke mrznje u bih treba biti odmah ispod ubistva
salik79

#388 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by salik79 »

Bodkin wrote:Ma debil, levat :D
Izazivanje medjunacionalne i medjuetnicke mrznje u bih treba biti odmah ispod ubistva
Slazem se.

P. S.
Jesi li zadovoljan kvalifikacijom, ili da jos "nakitim"? :oops:
Hafis

#389 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

Nedovoljno.
Ipak ''balijanderski debil'' nije ekvivalent pojmu ''ustaša''.
Prvi pojam sugerira na karakternu osobinu, tj. ideološku zaglupljenost, dok drugi pojam karekterizira čovjeka zločinca.
Alija je imao ljepši i mnogo blaži izraz za likove poput Adisa - ''neka naša budala'' .
S druge strane srednjoškolac Ante nije neka naša budala, već je neprikriveni maloljetni ustašoid koji vrlo dobro zna što je rekao i što misli u glavi.
Ali dobro, takva su pravila igre i treba ih poštovati.
Point.

#390 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Point. »

Dodaj dijasporski. Znamo da se svi mračni planovi kuju u dijaspori.
Bodkin

#391 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Bodkin »

salik79 wrote:
Slazem se.

P. S.
Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacija
salik79

#392 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by salik79 »

Hafis wrote:Nedovoljno.
Ipak ''balijanderski debil'' nije ekvivalent pojmu ''ustaša''.
Prvi pojam sugerira na karakternu osobinu, tj. ideološku zaglupljenost, dok drugi pojam karekterizira čovjeka zločinca.
Alija je imao ljepši i mnogo blaži izraz za likove poput Adisa - ''neka naša budala'' .
S druge strane srednjoškolac Ante nije neka naša budala, već je neprikriveni maloljetni ustašoid koji vrlo dobro zna što je rekao i što misli u glavi.
Ali dobro, takva su pravila igre i treba ih poštovati.
A, zasto si preskocio ono pod post scriptum?! Malicioznost, ili?
salik79

#393 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by salik79 »

Bodkin wrote:
salik79 wrote:
Slazem se.

P. S.
Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacija
I ti si izostavio post scriptum!? Da ti i Hafis niste iz istog tabora?!
Point.

#394 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Point. »

Vidim peta kolona ne miruje, ne prestaju. Ima da furaju Adisa do iznemoglosti.
Bodkin

#395 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Bodkin »

salik79 wrote:
Bodkin wrote: Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacija
Da, ok je. U principu sve su to govna nacionalisticka samo sto ljudi dodaju jace kvalifikacije tipa genocidanocetnicki separatisti ili ustaski uzpovci :D
Point.

#396 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Point. »

Nisu Bošnjaci krivi što nisu krenuli autostradom genocida i uzp-a, da se mogu malo jače kvalificirati 25 godina poslije.
Bodkin

#397 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Bodkin »

Point. wrote:Vidim peta kolona ne miruje, ne prestaju. Ima da furaju Adisa do iznemoglosti.
Nista, plan akcije razviti gore na mjesecnim okupljanjima
salik79

#398 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by salik79 »

Bodkin wrote:
salik79 wrote:
Bodkin wrote: Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacija
Da, ok je. U principu sve su to govna nacionalisticka samo sto ljudi dodaju jace kvalifikacije tipa genocidanocetnicki separatisti ili ustaski uzpovci :D
Vidis, nije tesko. :thumbup: Samo mi malo cudno da moram x puta ponoviti jedno te isto da bih dobio tvoj potvrdan odgovor. Ista stvar sa Hafisom. Jesam li vas to toliko iznenadio, da ste se pogubili, ili ste namjerno preskocili taj dio, u pokusaju spina?
Bodkin

#399 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Bodkin »

salik79 wrote:
Bodkin wrote:
Vidis, nije tesko. :thumbup: Samo mi malo cudno da moram x puta ponoviti jedno te isto da bih dobio tvoj potvrdan odgovor. Ista stvar sa Hafisom. Jesam li vas to toliko iznenadio, da ste se pogubili, ili ste namjerno preskocili taj dio, u pokusaju spina?
Ma jarane nisam ti ja profesionalni forumas. Nema potrebe da citas izmedju redova :D

Ako ti je lakse, citiracu dijelove postova koji su za aplauz, a odgovarati na ostatak :D
leffe

#400 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by leffe »

Adis - Hafis, sve ti je to u pet deka.
Post Reply