ans drive i Unipromet-ILIĐA?
Moderator: anex
-
studentina1
#1 ans drive i Unipromet-ILIĐA?
Ima li neko od posjetilaca da je bio u ovim stanovima (Kod nove opčine Iliđa).
Dali su reklamu 1650m!!!
Vrijedi li to što nude,ili je jedan stan toliko,a ostalo?
pozzzzz
Halalite,ali je li zabranjeno ovo pisati,vidim da skida -zaključava teme ona osoba kojoj tema ne leži,bez obzira na interesovanje?
Dali su reklamu 1650m!!!
pozzzzz
Halalite,ali je li zabranjeno ovo pisati,vidim da skida -zaključava teme ona osoba kojoj tema ne leži,bez obzira na interesovanje?
- vjesticanametli
#2 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
haj majke ti vise nauci kako se sta pise pa onda kupuj stan povrac
iliđa kod neđariča
-
Alkos
#3 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
To su ti sto studiraju 4 godine i vise... 
-
studentina1
#4 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
NIJE ,NEGO ŠTO IMAJU .....pa mogu,Alkos wrote:To su ti sto studiraju 4 godine i vise...
ačćš ..to je zajeb komplexaša.
Ovo je online,sadržaj,komlexe liječi naknadno
-
gurabija78
#5 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
ono sto sam vidio dobro izgleda! sa moje laicke strane i kvalitetno! kupatila nadprosjecno estetski dobro uradjena naspram novogradnje u Sa koju sam dosad vidio! stan u kojem sam bio je 1850 KM/m2 placen, odlicna dispozicija! nisam siguran koji su stanovi 1650 KM, a koji su skuplji.... nije problem vidjeti stanove u zgradi, kontaktiras ljude u prodaji, oni te provodaju po zgradi... tvoje je samo da istovaris lovu ako ti se sta svidistudentina1 wrote:Ima li neko od posjetilaca da je bio u ovim stanovima (Kod nove opčine Iliđa).
Dali su reklamu 1650m!!!
pozzzzz
po meni je prednost blizina tramvaja, merkator centra, doma zdravlja, turskog univerziteta/koledza, termalne rivijere, vrela bosne..... mozda ima i jos toga interesantnog..... jedino je malo bezze sto avioni nadlijecu zgradu....
-
Alkos
#6 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
Izvini, nisam te prepozn'o.studentina1 wrote:NIJE ,NEGO ŠTO IMAJU .....pa mogu,Alkos wrote:To su ti sto studiraju 4 godine i vise...
A sad adio...
- vjesticanametli
#7 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
studentina1 wrote:NIJE ,NEGO ŠTO IMAJU .....pa mogu,Alkos wrote:To su ti sto studiraju 4 godine i vise...
- Haris.ba
#8 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
Ima tema, pretraži malo. I ne piše se Iliđa već Sjenica.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1325
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1325
- nivla
#9 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
nije da nije bitno ali ja bih na ovo dodao jos opojni miris sumpora (nije bas da se ne cuje u ovim stanovima)gurabija78 wrote:ono sto sam vidio dobro izgleda! sa moje laicke strane i kvalitetno! kupatila nadprosjecno estetski dobro uradjena naspram novogradnje u Sa koju sam dosad vidio! stan u kojem sam bio je 1850 KM/m2 placen, odlicna dispozicija! nisam siguran koji su stanovi 1650 KM, a koji su skuplji.... nije problem vidjeti stanove u zgradi, kontaktiras ljude u prodaji, oni te provodaju po zgradi... tvoje je samo da istovaris lovu ako ti se sta svidistudentina1 wrote:Ima li neko od posjetilaca da je bio u ovim stanovima (Kod nove opčine Iliđa).
Dali su reklamu 1650m!!!
pozzzzz
po meni je prednost blizina tramvaja, merkator centra, doma zdravlja, turskog univerziteta/koledza, termalne rivijere, vrela bosne..... mozda ima i jos toga interesantnog..... jedino je malo bezze sto avioni nadlijecu zgradu....
-
studentina1
#10 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
Alki,jaroAlkos wrote:Izvini, nisam te prepozn'o.studentina1 wrote:NIJE ,NEGO ŠTO IMAJU .....pa mogu,Alkos wrote:To su ti sto studiraju 4 godine i vise...
Ovo je online,sadržaj,komlexe liječi naknadnoOni sto imaju ne uzimaju stan na Ilidzi!
![]()
A sad adio...
radil se štogod,na onom planu?
Znam da si nezadovoljan,prošlo vrijeme,a dugo studiro.
Nego,vrijedi li Tebi ono Tibrino na otoci kao ovo na Stupu?
Haj da malo popustimo
-
Alkos
#11 Re: ans drive i Unipromet-ILIĐA?
Tibra ima i na Otoci (fol) i na Stupu?! Ja bih radije na Stup nego u Buca potok, iskreno.
I na kojem planu radi li se sta? Mozda cu te pogresno razumjeti, pa se osjetiti pozvanim...
Elem, hajd' da malo popustimo.
I na kojem planu radi li se sta? Mozda cu te pogresno razumjeti, pa se osjetiti pozvanim...
Elem, hajd' da malo popustimo.