Jes, al ja se brijem sedmicnotriconja wrote: Dobra, ali ima jednu manu, svako jutro skupa brijete bradu
.
I uvijek ima gore

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a ziasta si odlicno postavila sve varijableEuridika wrote:Može i ta opcija.Connaisseur Karlin wrote:treba dodati jos jednu opciju: obrezan ili neobrezanEuridika wrote:Jaooo dobre teme.![]()
Mosa se baš potrudio.
![]()
Ne sviđa mi se ovaj izbor na anketi, ovo treba razraditi detaljnije. Ako se uzme u obzir da imamo 3 varijable (dužina, debljina i tehnika), i da imamo po 3 stanja za dužinu i debljinu (kratak/tanak, prosjek, dug/debeo) i 2 stanja za tehniku (loš/dobar; prosjek možemo ovdje preskočiti), imamo ovdje mnogo više kombinacija za ispitati.
![]()
![]()
A vala teško je ocjenjivati ako nisi detaljno istražio sve opcije, treba prvo isprobati sve ove kombinacije pa onda reći koja je najbolja.![]()
Odakle da počnem, kojim redom da idem, to je pitanje...![]()
![]()
![]()
Connaisseur Karlin wrote:a ziasta si odlicno postavila sve varijable
koliko ti je tezak u opustenom stanjuDeNiro wrote:aham .. fali jos samo tezina u kg .. u opustenom stanju
budemConnaisseur Karlin wrote:koliko ti je tezak u opustenom stanjuDeNiro wrote:aham .. fali jos samo tezina u kg .. u opustenom stanjureci da nisi nikad pokusao izvagati ga
uzmi vagu iz kuhinjeDeNiro wrote:budemConnaisseur Karlin wrote:koliko ti je tezak u opustenom stanjuDeNiro wrote:aham .. fali jos samo tezina u kg .. u opustenom stanjureci da nisi nikad pokusao izvagati ga
.. ha nadjem kakav odgovarajuci kantar
a jeste prihvalljtivo higijenski cuclati penis,a nije OK staviti isti na vaguDeNiro wrote:ma fuj .. to nije higijenski prihvatljivo
.. uz duzno postovanje .. nisam mislio na vaguConnaisseur Karlin wrote:a jeste prihvalljtivo higijenski cuclati penis,a nije OK staviti isti na vaguDeNiro wrote:ma fuj .. to nije higijenski prihvatljivopa stavis foliju na vagu, i opers penis , eto rjesenja
aha,ljubavnica ti je u znaku vageDeNiro wrote:.. uz duzno postovanje .. nisam mislio na vaguConnaisseur Karlin wrote:a jeste prihvalljtivo higijenski cuclati penis,a nije OK staviti isti na vaguDeNiro wrote:ma fuj .. to nije higijenski prihvatljivopa stavis foliju na vagu, i opers penis , eto rjesenja
Nema druge Toma, ponesi metar na sljedeću kavu. Ili šubler
Nema potrebe, posto ja to znam, bolje ovako nek misle da su kriteriji previsoko postavljenipukepuke wrote: Nema druge Toma, ponesi metar na sljedeću kavu. Ili šubler, pa stavi rezultate mjerenja ovdje na temu
Connaisseur Karlin wrote:a jeste prihvalljtivo higijenski cuclati penis,a nije OK staviti isti na vaguDeNiro wrote:ma fuj .. to nije higijenski prihvatljivopa stavis foliju na vagu, i opers penis , eto rjesenja
djevojka bez imena wrote:Connaisseur Karlin wrote:a jeste prihvalljtivo higijenski cuclati penis,a nije OK staviti isti na vaguDeNiro wrote:ma fuj .. to nije higijenski prihvatljivopa stavis foliju na vagu, i opers penis , eto rjesenja
![]()
![]()
![]()
dodjes mi novu bluzicu ovu sam unistila kafom
Znaš kako se kaže na forumu, postavi slike da ocijenimotriconja wrote:E raja ne kontam ovo nikako. Prije nekoliko mjeseci gledao neke prosjecne velicine horoza i vidim da sam po x prosjecan a po y iznad prosjeka. Kad sam vidio ovu temu opet pogledam neke studije i naka mjerenja i ispade da sam iznad prosjeka po x i y. More bit da su mjerili amerima pa ih crnci vade, a ja se upeco.
Edit: joj ako su mjerili kinezima ima da izvrsim harakiri.
pukepuke wrote:Znaš kako se kaže na forumu, postavi slike da ocijenimotriconja wrote:E raja ne kontam ovo nikako. Prije nekoliko mjeseci gledao neke prosjecne velicine horoza i vidim da sam po x prosjecan a po y iznad prosjeka. Kad sam vidio ovu temu opet pogledam neke studije i naka mjerenja i ispade da sam iznad prosjeka po x i y. More bit da su mjerili amerima pa ih crnci vade, a ja se upeco.
Edit: joj ako su mjerili kinezima ima da izvrsim harakiri.