Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zivjeli i visoki tipovi, jer ako budemo samo mi zivjele, necemo imati s kim hodat!
mah missA, ako ih vecina razmislja ko sirko, iskreno da ti kazem, ye8e mi se onda za njih :D
neka im onda dzepnih izdanja, ja se svoje visine se stidim!!!!
imam magicni broj... 187.... sifra za ubistvo......
ja sam smrtonosna :D:D:D
ma ne kazem da treba da se stidis, ali sta ti ja mogu?! imam 184 cm i 72 kile, treba li da nosim pancir u krevet stobom da me ne bi slomila ko beba zvecku? ne moze se protiv fizike...
missA wrote:Jack, ti ili si opsjednut visinom ili imas komplek manjine?!
Ova anketa nije bas dobra.
Trebao si pool opcije napraviti podijeljene na muskarce i zene, i onda sve ono sto si napisao. Ovako (ako se anketa generalizira na nas kao populaciju) ispado smo svi Guliveri!
Ovo je 4 put da mi repliciras..ne jednom nego 4 puta..pa s toga dajem zakljucak da si kompleksas
A sa kompleksasima ne komuniciram..
Zasto imam kompleks manjine?
Spadam u kategoriju 180-190 cm.jeste malo manji sam od 187 cm..ali i Mircerka mora priznati da je dobro visoka
Ne nam koliko sam ''visok'', ali znam kad me ispizde likovi kao manijak1 i mIRCerka :x-onda mogu čitavu noć hodati ispod kreveta!!!! x:x
Otrov se čuva u malim bocama, ali se ipak presipa iz velikih!! :x
Sretene, kao prvo, volimo i mi tebe :D:D
kao drugo, ja sam vec nesto rekla za "male bocice"..... a nesto mi se niko nije bunio ni za setnju gradom (zamisli batak od 120 cm) a ni za vatru u postelji (posto zapalim cigaretu, izgori svaki krevet u kojem sam)
CPETEH wrote: Pih, vatra u krevetu??!!! To vi sve kazetex!!! :D
i sada bih ja kao i svako naivno zensko trebala reci nesto kao "probaj pa se uvjeri"... Ili " da li zelis da ti dam brojeve telefona frajera sa kojima sam bila pa pitaj njih"......
Sad tek vidim (poslije mirci, fee, tempe, Annele itd) da je mene moja adenohipofiza zahebala u djetinjstvu izlucivsi malkice somatotropnog hormona napravivsi tako od mene kepeca od 173 cm