Anketa.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Better Man
#26 Re: Anketa.
Obzirom da je crna astra 4 godine mlađa od sive i da je prešla manje kilometara, onda je logično da uzmeš nju. Samo provjeri u kakvom je stanju. Na drugom mjestu bi bio Hyndai, jer je 3 godine mlađi od sive astre koja bi bila tek treča opcija.
-
LeKo
#27 Re: Anketa.
Od ponuđenih crna Astra, zašto?
1. Hyundai mi nije momački
2. GTC od 150 dizel konja je jak auto kojim ćeš dobiti na mostu, a izgubiti na ćupriji (gasanje i kod dizela izaziva visoku potrošnju, imati 150 KS + mladost, a ne gasati = nema šanse)+ brže deranje guma + skuplja registracija + lakše "otkidanje" nosača motora i mjenjača + dvokomponentni zamajac + turbina + brže deranje diskova i pločica + češće intervencije na prednjem trapu (težak i jak auto) + + +
3. 90 KS je prosječnom vozaču i više nego dovoljno i za grad i za otvorenu u BiH uslovima
Naravno, detaljan pregled je obavezan za koju god varijantu da se odlučiš - Sretno !
1. Hyundai mi nije momački
2. GTC od 150 dizel konja je jak auto kojim ćeš dobiti na mostu, a izgubiti na ćupriji (gasanje i kod dizela izaziva visoku potrošnju, imati 150 KS + mladost, a ne gasati = nema šanse)+ brže deranje guma + skuplja registracija + lakše "otkidanje" nosača motora i mjenjača + dvokomponentni zamajac + turbina + brže deranje diskova i pločica + češće intervencije na prednjem trapu (težak i jak auto) + + +
3. 90 KS je prosječnom vozaču i više nego dovoljno i za grad i za otvorenu u BiH uslovima
Naravno, detaljan pregled je obavezan za koju god varijantu da se odlučiš - Sretno !
- vanda
#28 Re: Anketa.
Hvala na komentarima, info i na sugestijama na koje trebam obratiti paznju. To sve sto se napricali, ulazi mi u glavu, sto se tice konja i slicno... Sad mi je nekako ova crna na prvom mjestu.
Sto se tice benzinca, jaran mi je pricao da se ne razlikuje puno od dizelasa... Valjda treba malo vise gasa na startu ?

Sto se tice benzinca, jaran mi je pricao da se ne razlikuje puno od dizelasa... Valjda treba malo vise gasa na startu ?
- drndalo
#29 Re: Anketa.
Polako, naucices, za sada je bitno da kupis sto manjeg macka u vreci... A onda voznja i finese izmedju razlicitih varijanti.
- Tranquilizer
#30 Re: Anketa.

evo je ko bombonica
- slobodni armirach
#31 Re: Anketa.
nemas ti tu sta mozgat puno,
ova garava Astra,
ti bi momacko auto a da je dizel da malo trosi a dajes 15 hiljada za auto, pa nemoj u startu da ispadas skrtica sa traktorom, zna se ko voza traktore
posto ti je prvo auto sasvim dovoljno snage imas u ovoj Astri, nakon predjenih 50 000 kupi sebi nesto jace
puno sigurnih kilometara i sretno
ova garava Astra,
ti bi momacko auto a da je dizel da malo trosi a dajes 15 hiljada za auto, pa nemoj u startu da ispadas skrtica sa traktorom, zna se ko voza traktore
posto ti je prvo auto sasvim dovoljno snage imas u ovoj Astri, nakon predjenih 50 000 kupi sebi nesto jace
puno sigurnih kilometara i sretno