Zaista je sa ovom spodobom nemoguce konstruktivno debatirati.Gerard wrote:O zdravo SandzoA1fa wrote:Jesul to oni koji zajedno sa Ircima u kvalifikacijama za Euro godinu dana poslije tog istog Ciru ostavise u grupi na trecem mjestu??Gerard wrote:Dobri si ti igraci ali pogledaj npr. ovu sedmoricu iz reprezentacije tzv. Yugoslavije na tome sampionatu. Mozda su i bolji od Hrvata a zavrsili su tamo negdje oko 10 mjesta. Potrebno je i jedno i drugo za uspjeh tj. i trener i igraci.
Miroslav Djukic - Espanjol
Sinisa Mihajlovic - Roma, Lacio, Inter...
Vladimir Jugovic - Juventus
Dejan Savicevic - Milan
Dragan Stojkovic - Olimpik Marsej
Predrag Mijatovic - Real
Darko Kovacevic - JuventusDa to je tvoja reprezentacija (mislim Sandzak je zvanicno dio Srbije, jeli tako?) koja je zajedno sa Ircima Ciru i sve pobrojane Hrvate gore ostavila na trecem mjestu. Cestitam, a nadam se da ce i moja Bosna otici na neko veliko takmicenje. Odoh, dok me nisi poceo hvatati... mislim za rijec da cu se aktivirati tek tamo oko Armenije. Ovo je bilo samo u prolazu da vidim kako anketa napreduje
![]()
Nesto si utanjio sa registracijom novih imena pa na glasanje. Hajde malo ba, mozes ti to.
PS. Anketa ti je jako ,,zabacena'' tako da osim Cire zmaja, Avde, Gerarda, Batistute, lamparda, Ohrana tesko ko moze i da glasa