Anketa

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Igraci koji su izabrali da igraju sa drugu reprezentaciju (odbili BiH)

Te igrace treba tretirati ravnopravno sa svim drugim igracima.
12
25%
Treba ih pozvati samo ako pokazu da su drasticno bolji od fudbalera koju su od pocetka odabrali BiH.
4
8%
Treba ih pozvati samo ako su neophodni reprezentaciji.
16
33%
Ne treba ih nikako pozivati.
16
33%

Total votes: 48

Gerard

#1 Anketa

Post by Gerard »

U zadnje vrijeme razvila se diskusija po pitanju igraca koji su jednom odbili da igraju za BiH a izabrali drugu reprezentaciju, pa da vidimo sta vecina misli.
sinus

#2 Re: Anketa

Post by sinus »

Ja uvijek kažem ne valja pljuvati pa lizati, budi dostojanstven i dosljedan sebe i svoje odluke, a nemoj biti slina jadna pa pogaziti svoju riječ.

A o pozivanju takvih igrača u reprezentaciju, NI POD RAZNO pa kada bi svaku narednu utakmicu izgubili...Onaj ko ne voli svoju državu, nije tu da joj pomogne na svoj način kako može, a uzeo bi sve što valja od države takav nam i ne treba.

I Ryan Giggs je igračina pa je odabrao svoj Wales.
Gerard

#3 Re: Anketa

Post by Gerard »

sinus wrote:Ja uvijek kažem ne valja pljuvati pa lizati, budi dostojanstven i dosljedan sebe i svoje odluke, a nemoj biti slina jadna pa pogaziti svoju riječ.

A o pozivanju takvih igrača u reprezentaciju, NI POD RAZNO pa kada bi svaku narednu utakmicu izgubili...Onaj ko ne voli svoju državu, nije tu da joj pomogne na svoj način kako može, a uzeo bi sve što valja od države takav nam i ne treba.

Sto posto mi je jasno o cemu pises, ali ja bih bio vise praktican. Znaci, pozvao ih samo u slucaju da su nam zaista neophodni, i opet imao rezervu prema njima. Za sada anketa pokazuje da je duplo vise onih bi ipak na neki nacin kaznili te "izdajnike".
Gerard

#4 Re: Anketa

Post by Gerard »

Izgleda da Bosna "izdaju" ne prasta.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#5 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:Izgleda da Bosna "izdaju" ne prasta.
Jao patetike :-)
A1fa

#6 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:
sinus wrote:Ja uvijek kažem ne valja pljuvati pa lizati, budi dostojanstven i dosljedan sebe i svoje odluke, a nemoj biti slina jadna pa pogaziti svoju riječ.

Sto posto mi je jasno o cemu pises, ali ja bih bio vise praktican. Znaci, pozvao ih samo u slucaju da su nam zaista neophodni, i opet imao rezervu prema njima. Za sada anketa pokazuje da je duplo vise onih bi ipak na neki nacin kaznili te "izdajnike".
Pa zar najkasnije ove utakmice protiv Irana nije svima jasno da nam treba svaki iole kvalitetan nogometas???Iljo vam sjedi u NSBIH, onar rahmetlija Dodikov Jelic vam je krojio kapu, vi onlajn patriote ne smijete ni jednog Cetniku ili Ustasu van 24% teritorije na kojem se Bosnjaci nesto pitaju poprijeko ni pogledati, a ovdje pucate od supljih fraza :lol: :lol: :lol:
Gerard

#7 Re: Anketa

Post by Gerard »

Pa zar najkasnije ove utakmice protiv Irana nije svima jasno....
Izvini, ne razumjem, koji ti je ovo jezik?
Iljo vam sjedi u NSBIH, onar rahmetlija Dodikov Jelic vam je krojio kapu, vi onlajn patriote ne smijete ni jednog Cetniku ili Ustasu van 24% teritorije na kojem se Bosnjaci nesto pitaju poprijeko ni pogledati, a ovdje pucate od supljih fraza :lol: :lol: :lol:
Zasto cetnik i ustasa pises velikim slovima? Nego jesi li negdje vidio Majjaha, skroz nam se izgubio :)
A1fa

#8 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:
Pa zar najkasnije ove utakmice protiv Irana nije svima jasno....
Izvini, ne razumjem, koji ti je ovo jezik?
Iljo vam sjedi u NSBIH, onar rahmetlija Dodikov Jelic vam je krojio kapu, vi onlajn patriote ne smijete ni jednog Cetniku ili Ustasu van 24% teritorije na kojem se Bosnjaci nesto pitaju poprijeko ni pogledati, a ovdje pucate od supljih fraza :lol: :lol: :lol:
Zasto cetnik i ustasa pises velikim slovima? Nego jesi li negdje vidio Majjaha, skroz nam se izgubio :)
sve ti razumijes bezveznjakovicu ;) Uzmi rjecnik Senahida Halilovica ako ti nije sta jasno. A Majjah je zadnji put vidjen kako puca klempe Avdi i ciri_zmaju :D :lol: :lol:

De nam malo nadji sta za Ciru kazu reprezentativci BIH iz 1996, kako nam se ponasao prema domovini i sta im je govorio, ili da ti ja pomognem?? 8-)
Kad to uradis, objasni nam sto si ti ,,halalio'' Ciri a nisi ovima zbog kojih postavljas ove ankete? :skoljka:
sinus

#9 Re: Anketa

Post by sinus »

A1fa wrote: Pa zar najkasnije ove utakmice protiv Irana nije svima jasno da nam treba svaki iole kvalitetan nogometas???Iljo vam sjedi u NSBIH, onar rahmetlija Dodikov Jelic vam je krojio kapu, vi onlajn patriote ne smijete ni jednog Cetniku ili Ustasu van 24% teritorije na kojem se Bosnjaci nesto pitaju poprijeko ni pogledati, a ovdje pucate od supljih fraza :lol: :lol: :lol:
Nek si nam se nagovorio...i procijenio nas....

O jebem te živote :bih: :bih: :bih:
Gerard

#10 Re: Anketa

Post by Gerard »

sinus wrote:
A1fa wrote: Pa zar najkasnije ove utakmice protiv Irana nije svima jasno da nam treba svaki iole kvalitetan nogometas???Iljo vam sjedi u NSBIH, onar rahmetlija Dodikov Jelic vam je krojio kapu, vi onlajn patriote ne smijete ni jednog Cetniku ili Ustasu van 24% teritorije na kojem se Bosnjaci nesto pitaju poprijeko ni pogledati, a ovdje pucate od supljih fraza :lol: :lol: :lol:

Vidis, ovaj se jednom izjasnio da je Sandzaklija za sto jelte nije direktno odgovoran, ali kada nama pocne srati od 24 % teritorije onda sta da mu kazes, nego da nas ostavi na miru. Odmah to hoce da komanduje, odmah to hoce Avaz, Dane...da budu restorandzije, pumpari, mafioza... I jos pise cetnik i ustasa velikim slovima? Idi ba malo slusaj Sekija Turkovica, ostavi nas na miru. Mi Bosanci izdajstva ne prastamo, a ti se mozes registrovati i glasati cak i 20 puta, opet si donji.
A1fa

#11 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:
sinus wrote:

Vidis, ovaj se jednom izjasnio da je Sandzaklija za sto jelte nije direktno odgovoran, ali kada nama pocne srati od 24 % teritorije onda sta da mu kazes, nego da nas ostavi na miru. Odmah to hoce da komanduje, odmah to hoce Avaz, Dane...da budu restorandzije, pumpari, mafioza... I jos pise cetnik i ustasa velikim slovima? Idi ba malo slusaj Sekija Turkovica, ostavi nas na miru. Mi Bosanci izdajstva ne prastamo,a ti se mozes registrovati i glasati cak i 20 puta, opet si donji.
Opaaa, malo smo se nesto razjarili :D Bas me interesuje dokle ces ovaj put izdrzati i kad ce ti zadnji post pod Nickom ,,Gerard'' liciti na zadnje postove pod Nickovima ,,Ohran'' i ,,Avdo Z'' :D

A ne mogu da vjerujem koji apsurd citam, covjek koji brani Chiru blazevica kaze da on ,,izdajstva'' (mnozina je uzgred ,,izdaje'' ;) ) ne prasta??? :lol: :lol: :lol:

Samo mali odlomak, da podsjetim tebe i ostale lazne patriote koj imaju slabiju memoriju od Comodora64 ;)
Muhamed Konjic govori:

Blazevic i Vlatko Markovic su me zvali da igram za hrv reprezentaciju. Bilo je to vrijeme kada su oni htjeli da potpishem za Dinamo. Zvali su cak i moje roditelje u Bosni, govorili mi kako je najbolje da igram za hrv repr.....

"Naime, neposredno pred odlazak bh nogometne reprezentacije na mediteranske igre u Montpellier 1993 godine, u Zg su svi nogometashi porijeklom ih BiH dobili obavijest kako im izbjeglicki kartoni isticu za 2 dana nakon zavrsetka Mi. Rukovodstvo bh reprezentacije nakon prvog šoka, shvatilo je kako je cijela igra osmišljena da nekolicina igraca poput Marija Stanica, Predraga Jurica, Zeljka Pavlovica, ali i Mirsada Hibica i Seada Halilovica, ne obuče dres bh reprezentacije. Od dana kada im je stigla ova obavijest, vodstvu bh reprezentacije put je otkazalo desetak nogometaša, a na Mi ih se zaputilo svega osam....."

Faruk Hadžibegic govori o prijateljskoj utakmici u malom Fudbalu BiH-Hrvatska, odigranoj u zg 1993 godine

"Mislim da je nastup reprezentacije BiH tada, kada smo igrali prptiv Hrv, bio prvi međunarodni susret ikad odigran na tom turniru. Razvalili smo ih sa 3-0, no ono što smo dozivjeli dok smo igrali, to sto su nam tada radili ljudi iz publike i iz organizacije bilo je više nego ponizenje, to je bilo teško shvatiti i to u gradu u kojem svako od nas ima mnogo prijatelja. A iza svega toga je stajao Blazevic, on je pripremio takvu šovinističku atmosferu, on je stajao iza svih napada na nas i to je i ponovio u Bologni kada je 1996 godine naša repr igrala protiv Hrv. Čiro je to izgleda zaboravio, on sada prića kako nikada nije uradio nista protiv Bosne, kako je to uvijek bila njegova domovina. Mogu mu samo poruciti da se sjeti Zagreba i Bologne. Ako se on ne sjeća, mi se sjećamo jako dobro!"

Vaha Halilhodzic kaze:

" Njegov dolazak je velika sramota! Covjek koji bi najvishe volio da BiH ne postoji sada treba da vodi repr te zemlje"

Mehmed Bazdarevic govori isto u toj utakmici u Zg

"Trebalo je imati mnogo hrabrosti tih dana otici u Zg i odigrati utakmicu, skupili smo se Faruk, Baka Sliskovic, Haris Skoro, ja i jos nekoliko igraca. Ambijent je bio Bože sacuvaj. Najgore smo prosli Osim, Faruk i Ja. Bilo je zvizduka, psovanja, ma svega.... U jednom trenutku na hodniku sam vidio Marija Stanica, momka koji je Zeljino dijete, koga znam jos od vremena kada nam je dohvacao lopte na treninzima. Ciro ga je doveo da igra za repr hr. Ta je malonogmetna utakmica bila prijavljena UEFA-i samo da bi Stanic imao sluzbeni nastup za repr hrv. U tom sam hodniku cuo rijeci koje nisu za novine, znam da je ciro Mariju doslovce rekao: Oni nikada nece imati reprezentaciju. Ko to mi? Preko toga ja dok sam ziv ne mogu preci. Meni ce ako ovo ne kazem , zamjeriti moja porodica, moji rođaci koji su branili Sarajevo na Hrasnom Brdu, zamjerice mi moja raja, navijaci Sarajeva i Zelje".
Nemojte mi Blazevica, Bosnu i patriotizam spominjati u istoj recenici, kako vas nije stid??? Svrsavajte na njega, sto se mene tice i po njemu, ali ti Ohrane i svi placenici koji bi dali shupka za pola marke i trenutak slave NIKADA necete imati zadnju rijec, jer cete biti uvijek na margini, bijedni likovi koji se kriju iza tastatura i laznih imena. Da gdje medju rajom uporedis Blazevica i dijecu koja su morala napustiti Bosnu i Hercegovinu 1992 zbog onakvih kao sto je on, svako bi ti pljunou u usta!! :wink:
Gerard

#12 Re: Anketa

Post by Gerard »

Za te sto si ih citirao Ciro je najveci bosanski patriota. Prije nego je izabran Ciro, Bazdarevic (beogradski zet koji za reprezentaciju Srbije govori MI) je trazio toliko para da vodi BiH repku da bi mu pozavidio i Murinjo, Hadzibegic je bio malo skromniji pa je dogovor postignut, ali se u igru upleo fnacuski drugoligas i Faruk je otkazao. Kada je dosao Ciro, oni se sjetili sta je govorio prije 20 godine. Mrsh fukaro (njima upuceno).
Halilhodzic nikada nije ni pristao voditi BiH, a posuo se pepelom i javno izjavio kako podrzava Ciru Blazevica i kako mu stoji na raspolaganju za svaku vrstu pomoci.
Dakle, jebo patriote koji laju, dok po inostranstvu mlate lovinu, a BiH im je zadnja opcija.
I slusaj Seki, nije ovdje tema Ciro Blazevic, postoji posebna tema o njemu,tako da vise necu odgovarati na tvoju opsjednutost? Ovdje je tema fudbaleri koji su odbili da igraju za BiH i sobzirom na trenutno stanje moram korigovati svoj stav po kome bi ih pozvao ako su neophodni u ono ne bi ih uopste pozvao, jer ja sam demokratican covjek i postujem volju vecine.

PS - nije bitno da li je selektor patriota zemlje koju vodi nego rezultati. Evo jasam je Hiddink vec Rus od Putina i Medvedova ili je Kapelo veci Englez od Margaret Tacar?
A1fa

#13 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:Za te sto si ih citirao Ciro je najveci bosanski patriota. Prije nego je izabran Ciro, Bazdarevic (beogradski zet koji za reprezentaciju Srbije govori MI) je trazio toliko para da vodi BiH repku da bi mu pozavidio i Murinjo, Hadzibegic je bio malo skromniji pa je dogovor postignut, ali se u igru upleo fnacuski drugoligas i Faruk je otkazao. Kada je dosao Ciro, oni se sjetili sta je govorio prije 20 godine. Mrsh fukaro (njima upuceno).
Halilhodzic nikada nije ni pristao voditi BiH, a posuo se pepelom i javno izjavio kako podrzava Ciru Blazevica i kako mu stoji na raspolaganju za svaku vrstu pomoci.
Dakle, jebo patriote koji laju, dok po inostranstvu mlate lovinu, a BiH im je zadnja opcija.
I slusaj Seki, nije ovdje tema Ciro Blazevic, postoji posebna tema o njemu,tako da vise necu odgovarati na tvoju opsjednutost? Ovdje je tema fudbaleri koji su odbili da igraju za BiH i sobzirom na trenutno stanje moram korigovati svoj stav po kome bi ih pozvao ako su neophodni u ono ne bi ih uopste pozvao, jer ja sam demokratican covjek i postujem volju vecine.

PS - nije bitno da li je selektor patriota zemlje koju vodi nego rezultati. Evo jasam je Hiddink vec Rus od Putina i Medvedova ili je Kapelo veci Englez od Margaret Tacar?
Samo sam ono boldirano procitao, dalje nisam mogao od smijeha :lol: :lol: :lol:
Milutine, nisi dobar oca'm :lol: :lol:
Jesil ti glup ili slijep pa ne mozes svariti to sta je Chiro radio dok senilnog jarca vise niko nije htio pa ga nama dovedose? Samo mi objasni kako ste njega prigrlili nakon svega ko da mu pored imena stoj s.a.w.s, a bacate drvlje i kamenje na ove momke koji nikada nista slicno ni pomislili nisu, samo su bili u vakat malo pragmaticni ;)
Last edited by A1fa on 18/08/2009 03:36, edited 1 time in total.
Gerard

#14 Re: Anketa

Post by Gerard »

Ma pricaj ti sta god hoces (samo prije par dana istog tog Ciru si dizo u nebesa kada je izgledalo da ce Medunjanin biti pozvat), nema nista od tvoje zamisli da se u reprezentaciju pozovu rezerve u slabim klubovima, koji su plus toga ODBILI da igraju za BiH. Jos nam treba doci onaj Subotic i reci "evo ja sam se predomislio, sve sto sam pricao o Bosni se ne pika" i mi da ga docekamo rasirenih ruku. Ja jok vala, a Ciro nek' radi svoj posao.

PS - Koliku provizuju ti je Haris obeca :)
A1fa

#15 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:Ma pricaj ti sta god hoces (samo prije par dana istog tog Ciru si dizo u nebesa kada je izgledalo da ce Medunjanin biti pozvat), nema nista od tvoje zamisli da se u reprezentaciju pozovu rezerve u slabim klubovima, koji su plus toga ODBILI da igraju za BiH. Jos nam treba doci onaj Subotic i reci "evo ja sam se predomislio, sve sto sam pricao o Bosni se ne pika" i mi da ga docekamo rasirenih ruku. Ja jok vala, a Ciro nek' radi svoj posao.

PS - Koliku provizuju ti je Haris obeca :)
Jah, Sadovic, Radeljic i kompanija su jedva dosli na okupljanje, nije ih htio Real pustiti :D :D

Idi ba lijeci se, napisati da je Ciro veci Bosanac i patriota od Hadzibegica ili Muhameda Konjica moze samo totalna budala, provokator i Munibov dupeuvlakac :D
klixober

#16 Re: Anketa

Post by klixober »

zar nije malo licemjerno Gerar,da ti dizes u nebesa Ciru Blazevica,koji je 90-ih godina virio Tudjmanu iz dupeta i zalagao se za podjelu BiH,a toliko se zalazes protiv igraca koji su kao djeca protjerani iz BiH i zaigrali za drzave koje su im pruzile utociste.Sta su Kucukovic,Medunjanin i Begovic mogli znati sa svojih 19 godina? Mladi,nezreli,zivjeli su duze u novim drzavama nego u BiH,ne treba ih toliko uzeti na zub..
Dok na drugoj strani,Ciro nije bio ni mlad ni nezreo 90-ih godina...
Odbijam glasati u ovoj glupoj anketi,a naravno da smatram da se BiH ne smije odreci ni jednog svog djeteta.
sinus

#17 Re: Anketa

Post by sinus »

Hajde molim vas pročitajte naslov sa akcentom na ovo boldirano....

Igraci koji su izabrali da igraju za drugu reprezentaciju (odbili BiH)

Valjda ako piše da su odbili BiH znači da su dobili poziv koji su odbili i javno odjebali reprezentaciju...a onda se poslije kao predomislili kada reprezentaciji krene (barem sam ja tako skontao)...takvi nam ne trebaju koje god vjere i nacije bili ili smatralali da su...

Ili ja ne smijem takvo nešto napisati ( što bi rekli, svoje mišljenje) da me neki "pravi" patriota ne bi mišem nazvao...
A1fa

#18 Re: Anketa

Post by A1fa »

sinus wrote:Hajde molim vas pročitajte naslov sa akcentom na ovo boldirano....

Igraci koji su izabrali da igraju za drugu reprezentaciju (odbili BiH)

Valjda ako piše da su odbili BiH znači da su dobili poziv koji su odbili i javno odjebali reprezentaciju...a onda se poslije kao predomislili kada reprezentaciji krene (barem sam ja tako skontao)...takvi nam ne trebaju koje god vjere i nacije bili ili smatralali da su...

Ili ja ne smijem takvo nešto napisati ( što bi rekli, svoje mišljenje) da me neki "pravi" patriota ne bi mišem nazvao...
Evo da spustim malo tenzije, da ti postavim samo jedno konkretno pitanje u vezi tih igraca i nase reprezentacije?? Da li je rad u nasoj reprezentaciji uvijek transparentan bio?? Da li si bas siguran u njihove prave motive odbijanja reprezentacije BIH u to vrijeme, buduci da znamo sta je sve prethodilo onom vremenu kad smo svi mi bili ,,BH Fanaticosi'', kad smo gledali na centralnom dnevniku kako Ventola u Face to Face argumentima ,,ubija'' Usanovica, kako covjek donosi pisane izjave nekih nasih mladih igraca iz Svedske koji tvrde da su ih ucjenjivali i trazili im pare u zamjenu za poziv?? Da li se sjecas koliko je Rahimicu trebalo da debitira za reprezentaciju?? Covjeku su jos dok je igrao u Visockoj Bosni trazili pare za debi, on tada nije htio da plati i covek se opravdano naljutio i trebalo je skoro 10 godina ,,moljakanja'' da on u 31 godini po prvi put zaigra. To su drugovi moji cinjenice koje svi znamo, ali neke je ovaj trenutni rezultat toliko uzbudio zaboravljajuci pri tome da mi obicni navijaci veoma malo znamo o stvarnim desavanjima iza kulisa!
Da je ovo savez koji je pruzao fer sansu svim tim talentima, da to nije leglo korupcije i kriminala, ja bih se slozio sa vama-dobili su poziv, odbili su nas, sad nek se jebu!! Ali meni zdrav razum ne da da zaboravim neke stvari i zbog toga mi nije nimalo cudno sto su ti Bosanci i Hercegovci odbili poziv saveza koji je jedini u svijetu uspio da ga kolektivno bojkotuje citava tadasnja aktuelna postava reprezentativaca! Shvatite samo jedno, sa tom pricom o odbijanju i zamjeranju Kucukovicu, Medunjaninu ili recimo i Anelu Dzaki, vi samo dajete alibi Jusufu Pusini, Usanovicu i svima ostalima koji su direktno odgovorni sto nema vise Salihamidzica, sto za nas ne igra Ibrahimovic, sto smo izgubili tonu mladih talenata za koje oni nemaju vremena gledajuci vlastite interese!
sinus

#19 Re: Anketa

Post by sinus »

Sve to stoji što navodiš, ne osporavam ja da je banda u savezu niti ih branim, naprotiv imam isto mišljenje ali svi znamo da je bilo igrača koji su mogli da igraju za našu reprezentaciju ( onih sa dvojnim državljanstvima) i koji su odbili da igraju za BiH iz raznih razloga ( neki što ne vole ovu državu, neki iz razloga što reprezentacija nije bila dobra, još se nigdje nismo plasirali itd) , a odabrali su drugu državu iako do sada nisu upisali kako treba 90 minuta igre u toj njima primarnoj reprezentaciji...I onda kada našoj reprezentaciji krene dobro, kada imamo realne i velike šanse za plasman na neko takmičenje, kada imamo ekipu čiji će igrači narednih godina vjerujem imati još bolje rezultate i biti u još boljoj formi, dođe neki pa se predomisli i onda izrazi želju da bi sada i on zaigrao za BiH...ili oni koji neće da igraju za BiH, a ne igraju ni u kojoj drugoj repki jer čekaju poziv od druge države itd...Ja bih iz principa prije igrao sa manjkom igrača na terenu, nego primio nazad ove koji su svjesno odjebali repku iz raznih pobuda...A što se tiće Selektora, mišljenja sam da bih i ja mogao voditi reprezentaciju sa ovim igračima koji su u formi i koji su bili nosioci igara reprezentacije do sada...

Baš sam neki dan na HRT-u gledao snimak Njemačka - Hrvatska 1998. godine i vjerujem da bi sa onim igračima svaki trener postigao ono što je Ćiro tada...

Ovo je slično onome kada djevojku zoveš na kafu, a ona te odbije jer si ti "bezveze", bio si pješice itd, i kada te vidi sa zgodnom djevojkom ili u dobrom autu, najednom joj se svidiš i vrlo rado bi izašla s tobom na tu kafu jer je skontala da se zajebala. Ali sada je neću, kada sam te zvao nisi htjela, više mi ne trebaš da si od zlata...E takvo mišljenje imam i za igrače...
Neelix

#20 Re: Anketa

Post by Neelix »

sinus wrote:
Baš sam neki dan na HRT-u gledao snimak Njemačka - Hrvatska 1998. godine i vjerujem da bi sa onim igračima svaki trener postigao ono što je Ćiro tada...
ovo je najdebilnija izjava koju sam u zivotu cuo, a "cuo" sam je samo na ovom forumu. ne mogu da vjerujem da osoba zdravog uma moze takvu glupost lupiti. nista protiv tebe sinuse, hrpa drugih je isto govorila prije tebe.
sinus

#21 Re: Anketa

Post by sinus »

Neelix wrote:
sinus wrote:
ovo je najdebilnija izjava koju sam u zivotu cuo, a "cuo" sam je samo na ovom forumu. ne mogu da vjerujem da osoba zdravog uma moze takvu glupost lupiti. nista protiv tebe sinuse, hrpa drugih je isto govorila prije tebe.
Ja da tebi kažem da ti je izjava debilna barem bih obrazložio zašto...ali nebitno.

Davor Šuker - Real Madrid
Zvonimir Boban - AC Milan
Robert Prosinečki - Dinamo Zagreb ( svi znamo ko je Prosinečki)
Mario Stanić - Parma
Igor Tudor - Juventus
Goran Vlaović - Valencia
Zvonimir Soldo - Stuttgart

7 igrača koji su dovoljni da se može pobijediti svako ( kada ih krene lopta), ili ti hoćeš da kažeš da su ovo bezveze igrači ?

Eto da nije bilo Ćire oni ne bi odigrali onako kako su odigrali. Ahaa ali kada bi se lagali...Da nije Ćire Džeko ne bi igrao ovako kako je igrao i kako igra sada trenutno ili Misimović ili Ibišević, ili Salihović itd, ahaaa ali malo sutra...

Lako je za razmještaj ako imaš namještaj, ima ona stara reklama što je prije rata se vrtila na TV...
Neelix

#22 Re: Anketa

Post by Neelix »

staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandard

ma ne mogu da vjerujem da je uopste potrebno objasnjavati :lol: ba :shock:

jest jest, amar osim da je bio, prvaci bi bili :lol:

jebo igrace, imao je i real zidanea, beckhama, ronalda (onog pravog), figa, carlosa, raula i ostalu kompaniju, sviju na vrhuncu karijera, pa sta osvojise?

a provodili su vise vremena, vise treninga zajedno, nego bilo koja reprezentacija.

nisu bitni pojedinci, bitna je ekipa. a ekipa bez trenera je k'o covjek bez glave.
Gerard

#23 Re: Anketa

Post by Gerard »

sinus wrote:
Neelix wrote:
sinus wrote:
Ja da tebi kažem da ti je izjava debilna barem bih obrazložio zašto...ali nebitno.

Davor Šuker - Real Madrid
Zvonimir Boban - AC Milan
Robert Prosinečki - Dinamo Zagreb ( svi znamo ko je Prosinečki)
Mario Stanić - Parma
Igor Tudor - Juventus
Goran Vlaović - Valencia
Zvonimir Soldo - Stuttgart

7 igrača koji su dovoljni da se može pobijediti svako ( kada ih krene lopta), ili ti hoćeš da kažeš da su ovo bezveze igrači ?
Dobri si ti igraci ali pogledaj npr. ovu sedmoricu iz reprezentacije tzv. Yugoslavije na tome sampionatu. Mozda su i bolji od Hrvata a zavrsili su tamo negdje oko 10 mjesta. Potrebno je i jedno i drugo za uspjeh tj. i trener i igraci.
Miroslav Djukic - Espanjol
Sinisa Mihajlovic - Roma, Lacio, Inter...
Vladimir Jugovic - Juventus
Dejan Savicevic - Milan
Dragan Stojkovic - Olimpik Marsej
Predrag Mijatovic - Real
Darko Kovacevic - Juventus
A1fa

#24 Re: Anketa

Post by A1fa »

Gerard wrote:Dobri si ti igraci ali pogledaj npr. ovu sedmoricu iz reprezentacije tzv. Yugoslavije na tome sampionatu. Mozda su i bolji od Hrvata a zavrsili su tamo negdje oko 10 mjesta. Potrebno je i jedno i drugo za uspjeh tj. i trener i igraci.
Dejan Savicevic - Milan
Predrag Mijatovic - Real
Jesul to oni koji zajedno sa Ircima u kvalifikacijama za Euro godinu dana poslije tog istog Ciru ostavise u grupi na trecem mjestu?? :)
Gerard

#25 Re: Anketa

Post by Gerard »

A1fa wrote:
Gerard wrote:Dobri si ti igraci ali pogledaj npr. ovu sedmoricu iz reprezentacije tzv. Yugoslavije na tome sampionatu. Mozda su i bolji od Hrvata a zavrsili su tamo negdje oko 10 mjesta. Potrebno je i jedno i drugo za uspjeh tj. i trener i igraci.
Dejan Savicevic - Milan
Predrag Mijatovic - Real
Jesul to oni koji zajedno sa Ircima u kvalifikacijama za Euro godinu dana poslije tog istog Ciru ostavise u grupi na trecem mjestu?? :)
O zdravo Sandzo :) Da to je tvoja reprezentacija (mislim Sandzak je zvanicno dio Srbije, jeli tako?) koja je zajedno sa Ircima Ciru i sve pobrojane Hrvate gore ostavila na trecem mjestu. Cestitam, a nadam se da ce i moja Bosna otici na neko veliko takmicenje. Odoh, dok me nisi poceo hvatati... mislim za rijec da cu se aktivirati tek tamo oko Armenije. Ovo je bilo samo u prolazu da vidim kako anketa napreduje :D
Nesto si utanjio sa registracijom novih imena pa na glasanje. Hajde malo ba, mozes ti to.
Post Reply